Spanje

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 28. Sep. 2008 16:47

Jz navadno spim tam ene 6h na dan, ura gor dol, samo, ko sem pa res zmatrana pa lahko spim tud več kot 12h
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 29. Sep. 2008 11:24

kr.ena hvala!

In kdaj imate kosilo tiste, ki vstajate ob 12, ob 15? Jaz imam vedno kosilo ob 12 čez vikend.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 29. Sep. 2008 13:43

buubbika napisal/-a:Js ko npr čez teden vstajam vsak dan ob 6-7h, se morm ob vikendu orgn naspati, da sploh pridem seb, in to je ponavad 12-13h spanja. Sploh mam težave, ko se začne šolsko obdobje in moram zgodaj vstajat.. traja kr dost časa, da se navadim na to.
Letos razmišljam o tem, da bi začela jemat kakšne vitaminske tablete ala šumeče.. :?

:roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Sep. 2008 14:21

cvetkaaa napisal/-a:
buubbika napisal/-a:Js ko npr čez teden vstajam vsak dan ob 6-7h, se morm ob vikendu orgn naspati, da sploh pridem seb, in to je ponavad 12-13h spanja. Sploh mam težave, ko se začne šolsko obdobje in moram zgodaj vstajat.. traja kr dost časa, da se navadim na to.
Letos razmišljam o tem, da bi začela jemat kakšne vitaminske tablete ala šumeče.. :?

kaj je pa tle za zavijat z očmi? :roll:

drgač pa sm tud jst večni zaspanc.pa niti ne zato da rabm 12 ur spanja, ampak zato ker grem pozno spat in potem rada dlje pospim.
itak pa če med tednom ustajam skos zgodej, bognedej da me med vikendom kdo zbudi!Takrat spim zihr tud 12 ur.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Sep. 2008 15:26

A res vidiš kakšen smisel v tem, da cel teden blodiš okrog kot zombi, potem pa pol vikenda prespiš, ker not prinašaš? Veliko bolj bi ti pomagalo, če bi vzpostavila en reden sistem spanja.
Poleg tega je pa lažje vstajat ob približno istih urah, ker se telo navadi. Če pa v nedeljo vstaneš ob 12ih, je pa logično, da te v ponedeljek navsezgodaj skoraj kap zadane.

Ne zdej mislit, da spadam med tiste čudake, ki ob sobotah ob 6ih zjutraj že trimčkajo :) Vstanem tam nekje ob 9ih, spat pa hodim okrog polnoči. Za novo leto sem si pa pokvarila ritem s ponočevanjem in spanjem do 13ih, potem je bila pa še dva meseca kriza, ko nisem mogla nazaj na prave ure preklopit.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 29. Sep. 2008 16:15

Jaz imam srečo, da nisem tako občutljiva. Tudi prehod na zimski ali poletni čas me prav nič ne moti - niti opazim ga ne.
Ob vikendih spim tudi do dvanajstih ali še dlje, pa se potem kar hitro prilagodim na delovni teden. Res pa mi tudi med tednom ni treba vsak dan vstati zgodaj. Včasih (redko) že pred šesto, včasih ob osmih, včasih šele ob devetih. Včasih šele prejšnji večer zvem, kdaj moram delat ... zaradi vsega tega je bolje, da sem "prilagodljiva". :wink:

Glede kosila - kadar dolgo spim, pojem najprej zajtrk (to je pri meni obvezno). Kosilo pa potem kasneje, lahko tudi ob šestih popoldne. Če se potem temu še reče kosilo. :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Sep. 2008 17:51

Bulma napisal/-a:Ojej! Jaz pa grem spat nekje od osme do devete ure :oops: Resno redko je da sem dalj časa gor. Poleti je na srečo boljše ker bluzimo okrog. ja,pa pri fantu ko sem sem tudi dalj časa gor. Enostavno se mi spi...spim nekje 8-9. Drugače je pa kul, da ko grem žurat za vikend pa pridem domov okrog štirih zjutraj-vedno vstanem do devetih. Pa še rekdo tisti dan spim popoldan. Mah ne vem..jaz sem malo čudna glede spanja I guess :oops: :D

Da se citiram s postom od lani :D Moje spalne navade so se malo spremenile, ker ne hodim več tako rano spat. No, včasih me vrže ko sem res ful utrujena, vendar na srečo ne hodim več tako rano spat. Uh! Imam pa še vedno problem, da ne morem dolgo spati. Čez teden vstanem do pol sedmih, ker pač moram, čez vikend bi pa takooo rada dalj časa spala pa ne morem. Do osmih sem vedno gor, parkrat na leto (brez pretiravanja) spim dalj časa. Bedno mi je, da grem čez vikend žurat, pa pridem domov ob zgodnjih jutranjih urah, grem spat pa se spet zbudim ful rano. Včasih po pravici povedno vstanem, pa se še pod vplivom substanc, ker tako malo časa spim. Ni mi všeč to. Če bi vsaj tam do pol devetih lahko spala...
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 30. Sep. 2008 8:53

Spat grem običajno nekje med 11 in 12 uro zvečer, vstanem pa nekje med 8 in 9 uro zjutraj.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 30. Sep. 2008 9:22

Jaz načeloma hodim spat okoli enajstih, vstajam pa okoli pol sedmih. Tudi med vikendi ne spim do poldneva, najkasneje ob devetih vstanem, dlje sploh ne morem spati, tudi če grem spat šele proti jutri. Naslednji dan potem zgodaj zvečer padem v posteljo. :lol:
Popoldne nisem nikoli spala, me je pa Moj navadil, da se po kosilu (med vikendi ali pa če sva cel dan pretežno doma) za kakšno urco uleževa (jaz sicer težko zaspim, bi se bolj crkljala :) )
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 30. Sep. 2008 9:36

Jst pa ne rabim velik spanja...pa tud nočm velik spat, ker mi je škoda časa, še posebi čez dan..spat grem okol polnoči, zbudim se (kadar nimam faxa) okol 8h, najkasnej 9h...tok spim samo, če nimam nč za delat..če mam pa kej u načrtih pa tud prej ustanem.. Na morju sm fanta zbujala že ob 7h zjutri ( :rofl: ), ker mi je jutro & dopoldne najlepše in mi ga je škoda prespat :D ..pridn fant, da mi je ustregu vedno, ker on bi pa res lahko ceeeeu dan prespau. No zato, je pol na plaži nadoknadiu :) Pa tudi popoldne ne morem spati, bi morala bit res izmučena, da bi šla za kakšno urico spat..pa ponavadi ta urica ne traja tok, ampak samo okol 20 minut, pa sem že kot nova :cool: ...enkrat se mi je zgodil, da sm gledala smučanje & je šla dol 3. smučarka...sm zaspala & se zbudila čist naspana in polna energije, pa sem pogledala na TV in je bila na vrsti 5. smučarka haha..in ja spala sem manj od 10min :rofl:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 30. Sep. 2008 9:47

*purple* napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:

kaj je pa tle za zavijat z očmi? :roll:

drgač pa sm tud jst večni zaspanc.pa niti ne zato da rabm 12 ur spanja, ampak zato ker grem pozno spat in potem rada dlje pospim.
itak pa če med tednom ustajam skos zgodej, bognedej da me med vikendom kdo zbudi!Takrat spim zihr tud 12 ur.

Ležanje do 12. Potem pa sendvič za kosilo ali kaj. V drugo temo pa o zavaljenih najstnicah.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Sep. 2008 11:35

mislm pa kakšn folk ste to tle??! :roll:
kako lahko ene stvari predvidevaš tkole prepričano pa nč ne veš o njih?
in ne noben sendvič za kosilo, ampak kosilo :wink:
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 30. Sep. 2008 11:39

Men se zdi spanje do 12 čista potrata časa, pol dneva prespiš, mislim halo :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Sep. 2008 11:49

mislm halo, pa kdo ste vi da nam boste govoril kaj je dobr za nas?
a je tema z nasveti ali je tema spanje?
drgač pa dost stvari ki jih mam postorit postorim zvečer ko grem pozno spat, vse od učenja do pospravljanja.In jst čist nč ne zgubim :)
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Sep. 2008 13:22

andrejav88 napisal/-a:Men se zdi spanje do 12 čista potrata časa, pol dneva prespiš, mislim halo :roll:

Meni isto. Jaz imam ob 12, če sem doma že skuhano kosilo. Ampak to zdaj ne pomeni, da komu solim pamet. Povem svoje mnenje kot ostali. Drugi lahko zaradi mene spijo 24 ur na dan. Pri meni doma se pač do 12 ne bo spalo. Jaz vstanem najkasneje ob 8. Če grem v službo pa še toliko prej.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov