Spanje

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 25. Feb. 2007 13:07

MIGRENA napisal/-a:Kdaj greste ponavadi spat? Kdaj vstajate? Koliko v povprečju spite? itd.

Ponavadi grem spat okrog 23:00 - 00:00, včasih tudi kasneje. Vstajam različno, odvisno kdaj mam šolo. Če mam dopoldne vstanem ob 5:30 (včasih ob 6.30), če mam popoldne nekje od 9:00 - 10:00, med vikendi pa vstajam zelo različno, včasih že ob 8:00, včasih pa tudi ob 12:00. :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Sep. 2008 14:56

Pomoje že od maja nisem šla pred polnočjo spat.
Vstajam pa trenutno ob 8ih, ker me čaka še en izpit, pa mi je škoda celo dopoldne v postelji gnit. Če moram vstat ob 6ih (in urnik si prilagodim tako, da je tega mučenja čim manj :) ), grem spat okrog 11ih, sicer pa okrog polnoči.
Zjutraj bi lahko spala do 11ih, 12ih, ampak če se imam za učit ali kakšne druge obveznosti, me potem vest peče, tako da ta luksuz prišparam za počitnice.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 26. Sep. 2008 15:06

Ponavadi grem med 22. in 23.00 spat, zbudim pa se čisto različno, največkrat okoli 9ih, včasih 10ih.. in ko sem res utrujena, zaspim tudi sredi belega dneva :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2006
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca malinca » 26. Sep. 2008 17:20

spat grem ponavadi vedno po polnoči.. le redko se zgodi, da grem prej..moram biti že res utrujena :D spim odvisno..ko ni ničesar pomembnega tja do 10 ali 11.. drugače pa se lahko zbudim kdaj koli :) popoldne pa spim redko, če pa že pa se lahko zavleče tudi 3h :D ampak potem sem še 5x bolj zaspana :D
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 26. Sep. 2008 17:25

Ko sem bla majhna bi lahko spala več dni skupaj.V porodnišnici so me mogli hranit z infuzijo ker sem skos samo spala in nism hotla jest.Potem ko sem zrasla in začela hodit v šolo sem glih tko bla en največji zaspanc.Za vikende sem spala vedno do 12.Potem v sš nism več tolko spala, sem skos tudi za vikende zgodi ustajala.Zdej pa tudi ne rabim dosti spanca, edino če delam ponoči se morm naspat ker če ne ni nč od mene.
Ne maram popoladnskega spanca, ker se mi zdi izguba časa.Ne vem, meni je brezveze tudi če sem še ne vem kako utrujena.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 26. Sep. 2008 22:56

spat grem med šolo okol 11h pol 12h vstanem pa mal čez 5..
ob vikendih pa med počitncam pa grem spat okol 11h pa me ni 12 ur :)
pa običajno me še popoldan zmanjka.. :)
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Smeška. » 27. Sep. 2008 0:40

Jaz pozimi spim ponavadi 9.5 ur.. Hodim spat ob devetih pa pol.. Ali pa ob desetih. Sinoči sem spala 3 ure in zdej se mi meša.. Popoldne nerada spim ker je izguba časa... Samo včasih me pa zmanjka in zaspim tudi popoldne samo potem sanjam čudne stvari in se zbujam cela neka vročična :D
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 27. Sep. 2008 6:40

evo mene u soboto ob pol sedmih že pokonc.Pr men je tko odvisn kdaj greva z mojim spat.Ker če gledava film po deveti pol vem da me bo zmankal.K se zvečer uležem u pojstlo pa je lohk tud ob osmih,pa tud čez vikend bom po vsej verjetnosti zaspala.Zjutri pa ustajam ob sedmih,razn kadr sm frej.Zarad navade se pa tud čez vikend tko zgodi zbudim,na žalost.Sam ponavad grem pol čez kakšne dve urce spat pa odspim še kakšne tri urce.
slonch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a slonch » 27. Sep. 2008 12:31

am..jst pa čist odvisno. Ponavadi rabim ene 7 urc spanja, zdej med počitnicam sm se še bl polenila, pa je včasih tut 10 urc blo, tko da se bo treba oktobra mal pomatrat, da pridem nazaj u formo :D
Hodim pa spat okoli enajstih zvečer, ob vikendih pač par uric pozneje. Vstajam pa okoli devetih, poznej sploh ne morm spat(z izjemami :) )...
...popoldne pa nimam navade, da bi se odpravla u pojstlo, tut če mi to rata, ne zaspim, ampak samo nekej napol sanjarm :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 27. Sep. 2008 13:37

Jaz ne grem nikol spat pred polnočjo (razn če prejšnjo noč sploh nisem spala :D), ponavad grem spat okrog pol enih, je blo obdobje ko nisem mogla zaspat pred pol drugo uro :eek: Med tednom ustajam okrog sedmih. Učasih kšno minuto prej učasih kasnej. Med vikendi spim mal dalj - tm do ene desetih, enajstih...pa tut spat hodm med vikendi okrog pol dveh.
Sicer pa mi zadostuje 6 ur spanja.
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 27. Sep. 2008 22:42

uff, spanje :hearts: js bi lahko spala cele dneve, brez slabe vesti. enostavno rada spim. zvečer ne grem spat pred polnočjo, včasih še kasneje...odvisno od dela. načeloma vstajam okoli 8ih, če je le možno kasnej :D če nimam obveznosti, faxa, dela itd. spim do 10ih, 11ih. rabm pa najmn 8 ur spanja, da loh sploh fukcioniram (med faxom).
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lilli* » 27. Sep. 2008 22:50

meni spati nikoli ni bil problem..čeprav so baje imeli z menoj velike probleme, ko sem bila še dojenček,ker nisem hotela spati..no morda pa hočem to zdaj nadoknaditi :D
torej vstanem čisto odvisno kdaj moram kje bit..ponavadi eno uro pred odhodom..in pol vse tako lepo počasi opravim..ko je bila šola, sem tam nekaj minut po peti uri..spat sem posledično, ker sem bila zvečer že pošteno utrujena, hodila okrog 22.00, razen če sem spala popoldne, ko sem prišla iz šole, pol sem se pa tudi tja do 1.00 učila in šla pol spat(to je sicer bilo redko)..
zdaj v počitnicah, pa je tudi zelo odvisno, spat hodim večinoma po polnoči vstajam pa okrog 9.00, 10.00 odvisno, koliko mi je do poležavanja :) ok ob vikendih je stvar malo drugačna, takrat pa res težko grem iz postelje zjutraj :D
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 27. Sep. 2008 22:57

Zadnje tri mesece pred 1.00 uro nikoli ne grem spat, ker tračam na msn. Zjutraj pa spim do 10.00, včasih še dlje. Čeprav sem pred nekaj časa vstajala tudi ob 8.30 ali 9.00, kljub temu, da sem šla ob 1.00 spat. :D
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 27. Sep. 2008 23:46

zdj med počitncami hodm spat od 2h,3h kr sm se tko navadla zarad nočnih šihtov, kr delam do 5h pa spim čez dan.
zbudim se pa..čist odvisn, včasih spim tut do kosila :D
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a black » 28. Sep. 2008 8:51

Spalne navade so obicajno od polnoci pa do ene 7-8, variira v obe smeri za kaksno uro, ampak naceloma 8 ur če se le da ...

Pol pa pride vikend, ko gres spat ob 4:30, te zbudijo ob 11, zaspis enkrat popoldan, brez da bi se spomnil kdaj, se zbudis ob 22, probas it spat ob 2am in pol te spet nekdo zbudi ob devetih zjutraj ... če gre vse po planu, potrebujem glih 2 dni, da pridem nazaj k sebi :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov