Spanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja jaz tudi če mam kaj za premislit in mi čez dan ne uspe ker nimam mira pol premišljujem v postli, predn zaspim in se res skoncentriramprincesss napisal/-a:Full rada spim. Med počitncami in vikendi hodm spat med 12. in 1., in vstajam nekako med 10. in 11. K je pa fax, sm pa ponavad tok zmatrana, da sploh ne zdržim dalj kot do 11.h, vstanem pa ob 7.h al pa 8.h, odvisno od obveznosti. Slabo in malo spim pa takrat, ko mam kakšne probleme al pa k se mi res velik dogaja, in pol dost razmišlam zvečer v postli. Pol si pa težko spraznim glavo.
I laugh at gilded butterflies.
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Am jaz pa če imam šolo pa morm vstat po 6h grem spat okol 22h ali 23h, če ne pa hodm po polnoči, odvisno rabim pa nekako 8 urc spanja... popoldne spim, edin če sem res končana pa ne morm nič in se imam za učit, pač prespim popoldne, se zbudim ob 4h, 5h pa se pol učim, ker se dost več naučim zjutraj pa se lažje učim ali pa pozno zvečer, po 22h lahko spim pa tudi po 2, 3h urce na dan sam potem morem čez vikend nadoknadit in spim lahk tudi 16h skupaj
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Včasih sem spala kakih 8ur...pa sem mela dovolj...spat sem hodila okoli enajstih polnoči...
Sedaj mi je fant čist obrnu ritem...spat hodim ob treh zjutri in spim do devettih včasih sva celo noč pokonci in potem spiva do kosila...on ima sicer čist obrnjen bioritem... in vedno hodi spat ob petih ali štirih zjutraj...
Sedaj mi je fant čist obrnu ritem...spat hodim ob treh zjutri in spim do devettih včasih sva celo noč pokonci in potem spiva do kosila...on ima sicer čist obrnjen bioritem... in vedno hodi spat ob petih ali štirih zjutraj...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz nikoli nisem mogla dolgo in popoldne spati. Ni sans.
Ko pa sem spoznala mojega in njegove navade pa se je stvar obrnila. Bioritem imam cisto unicen, spat hodim okrog 4. ure zjutraj, no zadnjih par dni okoli 2.30, da potem lahko vstanem okrog 12.
Vcasih sem hodila okoli 6. zjutraj, vedno pa je med 1.-5. uro zjutraj. Ne vem, tako sem se navadila, me moti, a vseeno nic ne spremenim, ker pac nic ne delam, da bi mogla spremeniti.
Komaj cakam, da se bom zaposlila in prisla v tisto rutino da se bom zbujala brez ure in sama od sebe.
Ko pa sem spoznala mojega in njegove navade pa se je stvar obrnila. Bioritem imam cisto unicen, spat hodim okrog 4. ure zjutraj, no zadnjih par dni okoli 2.30, da potem lahko vstanem okrog 12.
Vcasih sem hodila okoli 6. zjutraj, vedno pa je med 1.-5. uro zjutraj. Ne vem, tako sem se navadila, me moti, a vseeno nic ne spremenim, ker pac nic ne delam, da bi mogla spremeniti.
Komaj cakam, da se bom zaposlila in prisla v tisto rutino da se bom zbujala brez ure in sama od sebe.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
Jaz zeloooo rada dolgo spim ..spat grem vsak dan med 00:00 in 00:30h in nato vstanem, če je šola ob pol7..ob 7 se začne pouk...ampak ker se hitro zrihtam...ni problema ..po šoli grem včasih tudi spat in nato spim kar 3h, to je ponavadi, ko imamo več ur pouka, včasih pa se kar prisilim da ne grem spat ker sem potem še bolj zaspana ...čez vikend pa spim zjutraj do okoli 11 ure...če se imam kaj več za učiti pa probam vstati čimprej
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Spanje pr men je zlo odvisno od samega obdobja, kaj se takrat dogaja. Trenutno k sm absolventka, nimam kakih večjih obveznosti in sem doma, spim tam povprečno 8 ur na dan, vstajam pred 9 zjutraj. Popoldan ne spim, spat grem pa ponavadi okol 1h zjutraj.
Ko sem mela vaje, ko smo mogl bit ob 7h v uniformah v polnem delovnem pogonu je blo mal drugač. Sm hodila ful kmal spat, ker sm bla totalno utrujena, pa tud večkrat sm šla spat popoldan za kako urco.
Sicer pa nisem pripradnik spanja do ne vem katere ure, ob vikendih spiva s fantom max do 10h, pol sva pač še mal v postli, sam ne pa zdj da bi spala do 14h al pa tko, mi je preveč škoda dneva.
Ko sem mela vaje, ko smo mogl bit ob 7h v uniformah v polnem delovnem pogonu je blo mal drugač. Sm hodila ful kmal spat, ker sm bla totalno utrujena, pa tud večkrat sm šla spat popoldan za kako urco.
Sicer pa nisem pripradnik spanja do ne vem katere ure, ob vikendih spiva s fantom max do 10h, pol sva pač še mal v postli, sam ne pa zdj da bi spala do 14h al pa tko, mi je preveč škoda dneva.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
jst pa dostkrat rečem, da je spanje moj hobi
tko idealno počutje mi je po dobrih 9h urah spanja. to med tednom zaradi dela seveda ne znese, dostkrat komi 7 urc naberem in sem pol res ful hitr sesuta. potem pa probam čez vikend nadomestit in spim tam do kake 11h.
popoldanski spanec nikol ni bil zame, sem potem samo še bol uničena po njem in rajš tko zdržim še neki urc (pa še to je dobr izgovor za kako ekstra kavico ).
kadar so bla izpitna obdobja, sem si pa ponavadi bioritem totalno sesula, ker sem hodila spat okol 3h (ni dobr, če se ponoč lažje učiš kot podnevi ) in vstajala ob 10h, 11h. takrat sem dejansko tut najslabše spala.
tko idealno počutje mi je po dobrih 9h urah spanja. to med tednom zaradi dela seveda ne znese, dostkrat komi 7 urc naberem in sem pol res ful hitr sesuta. potem pa probam čez vikend nadomestit in spim tam do kake 11h.
popoldanski spanec nikol ni bil zame, sem potem samo še bol uničena po njem in rajš tko zdržim še neki urc (pa še to je dobr izgovor za kako ekstra kavico ).
kadar so bla izpitna obdobja, sem si pa ponavadi bioritem totalno sesula, ker sem hodila spat okol 3h (ni dobr, če se ponoč lažje učiš kot podnevi ) in vstajala ob 10h, 11h. takrat sem dejansko tut najslabše spala.
...just breathe...
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
||MuCkAa napisal/-a:Komaj cakam, da se bom zaposlila in prisla v tisto rutino da se bom zbujala brez ure in sama od sebe.
To pa ne bom pomojem nikoli v življenju doživela... No way possible Se mi ni še nikol zgodil pa se mi nikol ne bo
Meni se jutranje vstajanje zdi enostavno brez smisla in bom zaspana pa četudi spim 12 ur. Če nimam popolnoma nobene obveznosti grem spat od 4ih do 5ih, vstajam pa okoli 2h. To mi najbolj ustreza.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Hehe jst sm tud ena izmed zaspank Ampak ne takih ki bi spale tri dni skupaj, ampak takih, ki so bolj nočne..Men se zvečer šele odprejo tista vrata za učenje, pospravljanje, pisanje...In potem sem pokonci vse tja do dveh/treh zjutraj Pol je pa itak tko da spim tam do kakšne enajstih al pa dvanajstih...Ampak bog nedej da rem pozno spat, potem pa vstanem zgodej o kakšnih sedmih/osmih..To mi pa čist pokvari dan
sem pa tud jst taka, da če vem da morem npr. ob osmih vstat in kljub temu da si budilko naštimam se zbudim vedno malo prej pred osmo..Nekak se znam prepričat v to in vbistvu mam udilko le za vsak slučaj...
sem pa tud jst taka, da če vem da morem npr. ob osmih vstat in kljub temu da si budilko naštimam se zbudim vedno malo prej pred osmo..Nekak se znam prepričat v to in vbistvu mam udilko le za vsak slučaj...
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Nikoli ne morem veliko spati, pa če sem šla spat ob 6ih zjutraj ali pa ob 10ih zvečer. Če žuram je ponavadi zadnja ura okoli devetih, če grem spat normalno okoli 11ih je to ob pol 8ih, 8ih. Popoldan tudi ni šans da zaspim. Včasih si želim, da bi lahko spala dlje.
How blind can you get and still have eyes?
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jaz sem tudi bolj ''nočni ptič''. čez teden, ko je šola, grem ponavadi spat okrog enih (včasih malo prej) zjutraj, pa vstanem ob 5:30.
čez vikend pa odvisno. če sem doma s fantom, grem spat okrog treh (ko gre domov ), če sem pa zunaj pa ponavadi okrog štirih, včasih še kasneje. Spim pa čez vikend do desetih, enajstih, da si naberem energije za teden. sicer pa problemov s spanjem nimam, zbuditi me ne more skoraj nič.
čez vikend pa odvisno. če sem doma s fantom, grem spat okrog treh (ko gre domov ), če sem pa zunaj pa ponavadi okrog štirih, včasih še kasneje. Spim pa čez vikend do desetih, enajstih, da si naberem energije za teden. sicer pa problemov s spanjem nimam, zbuditi me ne more skoraj nič.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz tudi hodim sorazmerno hitro spat, tam nekje do 22h, izjeme so srede in cetrtki (CSI), pa se to me vcasih kr zmanjka. Zbujam se okrog 8h. Ce pa grem za vikned ven se vstanem nekoliko kasneje, okrog 10h.
Moj fant tud dosti spi in lahko spi kadarkoli in je ful problem, ce skupaj spima in se jaz jutraj zbudim ob bi pa se kr spal. In pol ga jaz sprasujem skoz, ce se bo dolgo spal, potem pa se itak zbudi Sem pa mela obdobje, ko sem poleg tega, da sem sla itak zgodaj spat, spala se popoldan. In sem vsak dan prav mogla it vsaj za eno uro spat. Se hitro navadis. Potem ko pa sem zacela poleg studija se delat pa sem to navado morala opustiti pa sem mela kar nekaj tezav..
Moj fant tud dosti spi in lahko spi kadarkoli in je ful problem, ce skupaj spima in se jaz jutraj zbudim ob bi pa se kr spal. In pol ga jaz sprasujem skoz, ce se bo dolgo spal, potem pa se itak zbudi Sem pa mela obdobje, ko sem poleg tega, da sem sla itak zgodaj spat, spala se popoldan. In sem vsak dan prav mogla it vsaj za eno uro spat. Se hitro navadis. Potem ko pa sem zacela poleg studija se delat pa sem to navado morala opustiti pa sem mela kar nekaj tezav..
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Potrebujem ogromno spanja. Enkrat, ko sem imela čas, sem poskusila, če se sploh kdaj naveličam - in spala sem 16 ur! Res spala - ne da bi se samo premetavala po postelji. Vmes sem se dvakrat zbudila, ampak takoj brez problema zaspala nazaj.
Sicer pa sem najbolj zadovoljna s počitniškim bioritmom: spat grem med drugo in tretjo ponoči in vstanem med 11. in 12.
Realnost je pa taka - trikrat na teden moram vstati ob 5h ali 6h zjutraj, takrat grem v posteljo pred enajsto, ampak mi včasih dolgo ne uspe zaspat. Ostale dneve pa spim vsaj do 10h, spat pa grem med polnočjo in eno.
Sicer pa sem najbolj zadovoljna s počitniškim bioritmom: spat grem med drugo in tretjo ponoči in vstanem med 11. in 12.
Realnost je pa taka - trikrat na teden moram vstati ob 5h ali 6h zjutraj, takrat grem v posteljo pred enajsto, ampak mi včasih dolgo ne uspe zaspat. Ostale dneve pa spim vsaj do 10h, spat pa grem med polnočjo in eno.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov