Spanje

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 03. Okt. 2008 13:10

Ne štekam pa tistih, ki vsako nedeljo vstanejo ob 6ih zjutraj, da potem gredo k maši. Jaz vseeno poležim do 8ih, če mi mali spi, ampak običajno se prej zbudi.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 03. Okt. 2008 14:23

kr.ena: Ker mi pač to ne odgovarja in tega ne podpiram. In ja bilo bi mi butasto da pridem do njega,se zbudim ob normalni jutranji uri on bi pa lepo prespal zajtrk in začel svoj prvi del dneva s kosilom.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 03. Okt. 2008 14:50

Jaz gledam to tako: ne razumem ljudi, ki vstanejo pred deseto ali enajsto, če jim ni treba. Ne pravim, da je to slabo ali neumno - samo ne razumem, ker jaz tako rada spim.
Ne skušam pa nobenemu vsiliti svojega bioritma. In ne bi hotela, da mi kdo vsiljuje svojega.

Je pa najbrž drugače, če prideš k njemu samo čez vikend in želiš čimveč časa preživeti skupaj. Midva itak skupaj živiva in nama čisto paše, da ima on zjutraj svoj mir čez vikend, jaz pa ponoči berem v postelji do dveh ali treh.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 03. Okt. 2008 14:56

Jaz tudi rada spim. I mean, res rada spim.
Pa vseeno rada zjutraj vstanem z dragim ob 6:30, čeprav mi ni potrebno. Predvsem zato, da mam potem še cel dan pred sabo.
Tekom študija sem ugotovila, da sem najbolj efektivna zjutraj.

Je pa res, da med vikendom potem rada oba poleživa. Do 9., 10. tudi do poldneva, če paše. :D
Imaš, da me vikaš!
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 04. Okt. 2008 12:15

Jaz si tudi ne predstavljam, da bi dopoldne prespala. Škoda lepih dni.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 04. Okt. 2008 13:46

^Nekako tako.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 04. Okt. 2008 13:54

zadnje čase sm ful čudno spala- malo.. popoldne malo zvečer.. pomoje čist porušen bioritem ta teden :irre:

ponavadi spim zjutraj do 11ih med vikendom, zdj ko je fax pa odvisno, kdaj se začne, pa a kam grem.
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objavaNapisal/-a shaikica » 22. Nov. 2008 23:48

hmm; jst grem spat med tednom tam okorg 11, med vikendom pa polnoči,če ga žuram oa proti jutru. Vendar pa morem med tednom ustat že ob 6, tako da sem vsako jutro fuuuuuuuul utrujena, in si vsako jutro rečem,oh to je bil moj najlepši del dneva in komaj čakam s5 večer,da grem ninat.
Skratka, zadnje čase sm ful utrujena oz. lahko zaspim povsom v trenutku. Najlepši e mi zdi spanec po kosilu,ko prideš iz šole in je pred tabo še kup dn, in obveznsoti in se ti zlekneš na kauč in te ni v trenutku več.Če žeim,bi lahko spala potem do 7 zvečer, vednar imam ful dela in zvčer ne bi mogla spat,tko d največ pol do ene urce.Je pa fantastičen spanec po kosilu:D
innn skratka;meni je spat ful lepo-ker si tko umirjen,ti je toplo,lepo sanjaš, noben ti ne teži,nimaš šole,problemov..skratka prow drugi svet,k mi je ful lepši...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 23. Nov. 2008 9:11

po novem hodim spat okoli 10ih, pol 11h, zbujam se pa med 8 in 9 uro. :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 23. Nov. 2008 18:31

jaz pa grem med tednom spat povpračno ob 1h zjutraj, če ne grem ven ... zbudim se povprečno ob pol 10h al pa še kasnej .. :?

med vikendom pa čisto odvisno, če grem ven ali ne ... danes sem šla spat ob 1.30, sem se zbudla ob 6.30, šla nazaj spat ob 8.30 in so me zbudli ob 11h.

je pa tudi čisto odvisno od vremena in počutja ...

sem pa tudi sama pristaš popoldanskega spanca .. kako pa se to prileže! :D

čeprav eno leto nazaj nisem mogla spat popoldne ... sedaj pa brez problema :D
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 23. Nov. 2008 19:45

men je tok pasalo ko sem bla cez poletje varuska in sem mela striktno uro vstajanja ob osmih. cist vsak dan, celo poletje (4 mesece). cist lahko sem zjutri vstajala, pa naj sem sla spat ob devetih al pa ob petih...mi je prav pasalo isti cas se vstajat, in proti koncu vec sploh budilke nisem rabla..tut ce sem sla ob petih spat sem se tocno ob osmih zbudla :D to je trajalo se dolgo po tem ko sem bla ze doma :D je pa blo tut fajn, ker je ze ob osmih zjutri zgalo cez 30 stopinj in se tut minute vec ni dalo spat...(sem bla na KReti), pa se lepe dolge dneve sem imela..sem pa takrat tut redno spala popoldne v najhujsi po vrocini po eno uro najmanj..ker drugace se preprosto ni zdrzalo =) nisem bla navajena tistga zraka in tolko gibanja in kopanja in vrocine...

zdej se pa ze spet navajam, da med tednom vstajam ob sestih, med vikendom se pa ponavadi naspim za ceu teden nazaj, torej si mal privoscim...spet pa odkar mam psa, mu morem ob sedmih zjutri dat za jest..tako da ze on poskrbi da se vsaj tok ustanem, da ga nahranim :D (spi pri men v sobi)
spat pa hodim fuuul razlicno...ce grem zlo pozno nadoknadim naslednji dan popoldne, drugace naceloma poopoldne ne morem spat =)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 23. Nov. 2008 20:09

Jst mam čist zje*an bioritem, ker delam na tri izmene in en tedn vstajam ob pol petih zjutri (kar me ubija in un tedn sm k en zombi!) in takrat hodm spat že okol pol desetih. Pol nasledn tedn delam ponoč in spim od pol sedmih zjutri, pa do ene dveh, pol treh. Pol delam pa popoldne in hodm ful pozn spat, pred eno nikol in vstajam tam okol desetih. Groza :roll: Ok, ampak jst vsaj lahko spim, eni moji sodelavci pa ne morjo spat čez dan (kadar delamo ponoč) in so čist bogi tist tedn.
Drgač sm pa človk, k rab nenormalno velik spanja, lahko komt spim po 12 ur in še več. Mogoče sm že kronično utrujena zarad dela na 3 izmene :?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Nov. 2008 18:40

Jaz zadje čase ful premalo spim... (3-6 ur na noč :?)

In potem me včasih prime da bi prespala nekaj dni v eno... :snoopy:
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 24. Nov. 2008 19:34

Spat grem ( torej, če mi res znese ) ob 22h, zbujam se pa ob 7h zjutrej in mi tko pousem ustreza. Seveda je čas spanja/ustajanja odvisen od tega, al je to med tednom ali pa med vikendom.
Če spim pri fantu, greva spat pozneje, in s tem tudi ustanem pozneje, nikol pa ne morem spat dlje kot do 9.ure zjutrej, ker mam potlej občutek, da sem dan zavrgla stran.
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 25. Nov. 2008 23:23

Zadnje čase hodim spat zelo pozno... tam okoli polnoči do enih zjutraj... spim pa do enajstih :D ali pa še dlje... Vglavnem, zvečer mi ni it za spat, zjutraj pa mi ni za vstat... in zej ko je bolj mrzlo prav paše poležat v topli pojstli vse do popoldneva :D :razz:
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov