Spanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ana27 napisal/-a:Jaz si tudi ne predstavljam, da bi dopoldne prespala. Škoda lepih dni.
najlepši del dneva je zame osebno, okoli 3h , 4h zjutraj, ko pogledam skozi okno, in je ulica oranža, zunaj pa vse čisto tiho. zdej ko sneži, pa sploh.
česa je pol zdej škoda:) lepih dni al noči?
kakorkoli, zlo pozno hodim spat, res nikoli pred polnočjo, ponavadi pa okoli 2h zjutraj, včasih še kasneje. tudi, ko sem hodla še v srednjo šolo in sem vstajala ob 6h, sem šla redkokdaj spat pred polnočjo. to, da sem mogla med faksom prenekatero noč prebedet mi je blo pa v svojevrsten užitek.
zjutraj spim kolikor pač lahko, nekje med 9 in enajsto se ponavadi spokam iz postelje, če mam obveznosti seveda prej.
moj dragi ponavadi prej ustane in me pač pusti spat, medtem si skuha kavico, prebere cajtnge, mislim da čist uživa.
moji otroci bodo lahko spali kolikor bodo hoteli, prav tako moj mož, kosilo bomo jedli ob treh (jebemti,ne bomo konvecionalna slovenska familja!) mogoče pa se kasneje.
point je...bioritmi so si različni. sicer sem neki probala spremenit svoje spalne navade, ampak sem ta projekt hitro opustila, ker enostavno nima smisla.
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Uh.. med počitnicami:
-zbujam se za kosilo. včasih spim tudi do 4. (lenuh sem)
meni ni lepšega kot pa spanje. aaa.
-spat hodim kar pozno. ob kakih 2, 3.. če je pa kaki party, smo pa tak do kakih 6 veni.. (:
Med šolo:
-zbujam se ob 6. (to mi je najbolj kruto)
-spat hodim ob kakih 1. (: s tem da gledam kaki film, pa polek zaspim, samo se vsake tolko na ovo zbudim (:
-zbujam se za kosilo. včasih spim tudi do 4. (lenuh sem)
meni ni lepšega kot pa spanje. aaa.
-spat hodim kar pozno. ob kakih 2, 3.. če je pa kaki party, smo pa tak do kakih 6 veni.. (:
Med šolo:
-zbujam se ob 6. (to mi je najbolj kruto)
-spat hodim ob kakih 1. (: s tem da gledam kaki film, pa polek zaspim, samo se vsake tolko na ovo zbudim (:
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Zdej k mam na srečo še študijske počitnce, hodm spat okol 2h ponoč...vstajam pa okol 9ih/10ih...
med letom pa se to mal prestav nazaj
med letom pa se to mal prestav nazaj
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
zdle sem to temo brala in sem vidla da od nekaterih starsi celo svoje otroke budijo ob vikendih da bodo pac budni js sploh nism vedla da folk dejansko to dela?! ok razumem na kakih kmetijah...ampak drgac? halo? moji otroci bodo ljudje zase, in sami bodo sprejemali odlocitve glede kolicine spanja...to se mi zdi nekako logicno.
drugac js trenutno spim vsak dan do ene 10ih, 11ih. potem se spravim v mesto in po opravkih, okrog 16.00 pa s fantom kosilava. ob isti uri tudi cez vikend! zajtrk nekje ob 11ih, kosilo ob stirih...nikoli v zivljenju se nisem jedla kosila ob 12ih, niti ob enih nevem ce kdaj. pri nas je blo najbolj zgodno kosilo ob dveh - ker smo vsi otroci vedno radi dlje spali meni zelodec ne dopusca jest ob 12ih, ne predstavljam si da bi takrat ze kosilala tudi ce vstanem ob sestih...
cudne navade aja drugace pa hodim spat po polnoci, ko bo faks pa poskusam malo prej, da sem potem lepo naspana, ker popoldne ne morem spat
drugac js trenutno spim vsak dan do ene 10ih, 11ih. potem se spravim v mesto in po opravkih, okrog 16.00 pa s fantom kosilava. ob isti uri tudi cez vikend! zajtrk nekje ob 11ih, kosilo ob stirih...nikoli v zivljenju se nisem jedla kosila ob 12ih, niti ob enih nevem ce kdaj. pri nas je blo najbolj zgodno kosilo ob dveh - ker smo vsi otroci vedno radi dlje spali meni zelodec ne dopusca jest ob 12ih, ne predstavljam si da bi takrat ze kosilala tudi ce vstanem ob sestih...
cudne navade aja drugace pa hodim spat po polnoci, ko bo faks pa poskusam malo prej, da sem potem lepo naspana, ker popoldne ne morem spat
-
*mala_miška* - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
Torej, nevem če to lih paše pod to temo, ampak nebi rada odpirala nove tko da bom kr tle vprašala za nasvet.
Jst in moj fant že doolgo časa spiva skupaj, ampak zadnje čase je to neznosno: non stop govori v spanju, al "brunda", maha z rokami okol in seveda smrči.
Vsako jutro sm totalno uničena, ker ga celo noč prebujam da neha govort, smrčat...
Vse se je pa začel par mescev nazaj, ko je začel delati (okej, smrčanje je bilo že pred tem, res moteče je njegovo govorenje in pa brudnanje!!). Res, da je pod stresom, ampak sej popoldan se "relaksira" po njegovo- branje knjig, igrce, internet....
Kaj nej naredim oz. narediva, da bom lahko spet spala normalno? Kakršna koli ideja, izkušnja?
Jst in moj fant že doolgo časa spiva skupaj, ampak zadnje čase je to neznosno: non stop govori v spanju, al "brunda", maha z rokami okol in seveda smrči.
Vsako jutro sm totalno uničena, ker ga celo noč prebujam da neha govort, smrčat...
Vse se je pa začel par mescev nazaj, ko je začel delati (okej, smrčanje je bilo že pred tem, res moteče je njegovo govorenje in pa brudnanje!!). Res, da je pod stresom, ampak sej popoldan se "relaksira" po njegovo- branje knjig, igrce, internet....
Kaj nej naredim oz. narediva, da bom lahko spet spala normalno? Kakršna koli ideja, izkušnja?
The man on top of the mountain didn't fall there
- sunset21
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 3. 2009
tudi jaz imam kar zmešan bio ritem.delam 3 izmene. ko delam dopoldne spim do pol petih, ko delam popoldne, spim do osmih, ko sem pa ponoč, spim v 2 delih. od sedmih-do enajstih, pa popoldne za kako uro in pol. ko sem pa frej, pa spim do sedmih,osmih.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Spat grem ob cca polnoči, enih, zbudit se moram pa že ob 6.
Med vikendom gremo pa vn, alpa tud če ne, si soboto inu nedeljo vzamem za spanje,spim do cca 14. (+)
Pa še tip je enakega mnenja kot jst, tko da je še boljš )
Med vikendom gremo pa vn, alpa tud če ne, si soboto inu nedeljo vzamem za spanje,spim do cca 14. (+)
Pa še tip je enakega mnenja kot jst, tko da je še boljš )
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Jaz tudi lahko spim kak dolgo hočem Tudi če se zbudim ob 2h popoldan bi še komot lahko spala dalje. S tem da grem večinoma spat takrat ko so že petelini budni
Kaki 2 leti nazaj pa nisem nikoli mogla spat dlje kot do 11ih.
Vstajanje zgodaj, ob kakih šestih pa mi je pomojem največja muka ki obstaja.. ne vem kak enim uspeva.. na srečo meni ni treba, pa upam da bo tako ostalo tudi kasneje ko bom v službi.
Kaki 2 leti nazaj pa nisem nikoli mogla spat dlje kot do 11ih.
Vstajanje zgodaj, ob kakih šestih pa mi je pomojem največja muka ki obstaja.. ne vem kak enim uspeva.. na srečo meni ni treba, pa upam da bo tako ostalo tudi kasneje ko bom v službi.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- Horus
- floribunda
- Cosmopsiho
eh. to sploh ni res. js poznam ene par takih, ki šele ponoči zaživijo.
za moje pojme so nočne urice najbolj produktiven del dneva in brez pretiravanja se najlažje učim/rišem ponoči.
ko vampirji, ki se ob enajstih zbudijo.
je pa res, da če delam...mi to ves bioritem poruši, pa začnem med deveto in deseto.
za moje pojme so nočne urice najbolj produktiven del dneva in brez pretiravanja se najlažje učim/rišem ponoči.
ko vampirji, ki se ob enajstih zbudijo.
je pa res, da če delam...mi to ves bioritem poruši, pa začnem med deveto in deseto.
- Horus
- floribunda
- Cosmopsiho
ja ne vem. js po naravi glih ne laufam ampak tega ne počnem niti podnevi. poznam pa precej takih, ki pozno v noč gledajo filme, visijo za računalniki, čitajo in počnejo ostale indoor aktivnosti.
aja. še seznam stvari, ki jih je bolje početi ponoči:
učenje
risanje
neskončno raziskovanje programov na kompu
pranje perila (poceni tok
brskanje po internetu
poslušanje/ gledanje videov na youtube, ki jih drugače ne bi gledal
gledanje filmov
kajenje čikov/jointov in gledanje praznih ulic
branje
razvrščanje stvari, ki niso potrebne razvrščanja
potem je tu še en kup ne- solo aktivnosti.
v glavnem. svašta.
aja. še seznam stvari, ki jih je bolje početi ponoči:
učenje
risanje
neskončno raziskovanje programov na kompu
pranje perila (poceni tok
brskanje po internetu
poslušanje/ gledanje videov na youtube, ki jih drugače ne bi gledal
gledanje filmov
kajenje čikov/jointov in gledanje praznih ulic
branje
razvrščanje stvari, ki niso potrebne razvrščanja
potem je tu še en kup ne- solo aktivnosti.
v glavnem. svašta.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 17. Feb. 2010 21:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]