Smer vrtenja - naši možgani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Hm, popravljam se. Res se lahko vrti tudi v levo, ne samo v desno. Z malo možganske vaje se da avtomatično preklapljat. Hehehe 

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Never-ending-story napisal/-a:A dejte no... to je neka potegavščina.
Ženska se cel čas vrti v desno, potem pa kar na enkrat zamenja smer vrtenja. V tem je celoten "catch"!!!
Ne gre za nobeno preklapanje med možgani.
Ne gre za nobeno potegavščino! Možgani enostavno prezrcalijo sliko.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Stella* napisal/-a:Jst sem zdaj neki časa gledala, pa ko sem v sebi mislila levo se je vrtela levo, ko sem si mislila desno pa desno
Men pa to ne uspeva. Pr men se vrti v desno in izključno samo v desno. Zgleda, d mi pol možganov manjka

You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
miteq - Kofetarica
Dead_kid napisal/-a:Stella* napisal/-a:Jst sem zdaj neki časa gledala, pa ko sem v sebi mislila levo se je vrtela levo, ko sem si mislila desno pa desno
Men pa to ne uspeva. Pr men se vrti v desno in izključno samo v desno. Zgleda, d mi pol možganov manjka
Probaj začet računat poštevanko medtem ko gledaš sliko... Nekaj v stilu, 6 krat 4 =___
3 krat 7 = ___
Meni se takrat obrne v levo.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
-
miteq - Kofetarica
Če se vam vrti v desno, je najboljše, da začnete razmišljat kaj logičnega, razne formule obračat v glavi, pa se bo kar hitro obrnila v levo.
EDIT:
Aja, če ne pomaga poštevanka ala 4x6 ali 5x7, pa dajte recimo 3x21, 7x13, 9x17, 7x43...

EDIT:
Aja, če ne pomaga poštevanka ala 4x6 ali 5x7, pa dajte recimo 3x21, 7x13, 9x17, 7x43...
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
Never-ending-story napisal/-a:A dejte no... to je neka potegavščina.
Ženska se cel čas vrti v desno, potem pa kar na enkrat zamenja smer vrtenja. V tem je celoten "catch"!!!
Ne gre za nobeno preklapanje med možgani.
ne vem no... možno je da mam jz tok bujno domišljijo ampak jz sm se tagledala v noge, zagledala sem se tok močno da sem jih vidla meglene in če gledaš 2 črne stvari megleno lahko v svoji glavi sam premakneš eno v odspredje in tko sm delala in se je res enkrat vrtela v desno in enkrat v levo...
mogoče je pa domišljija

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov