Smer vrtenja - naši možgani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Na začetku se mi je vrtela v levo, potem pa kar naenkrat v desno in več nisem mogla pogledati slike kot da se ženska vrti v levo. Uhm.
-
Anja89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
js sm neki časa gledala,se mi je vrtela najprej u desno, poj u levo.. poj sm pa mau prebrala komentarje, pa sm jo gledala,pa štela sekunde prbližn zravn,pa tut gledala sm kero nogo ma na tleh, in se je po prbl. 40 sec začela u drugo stran... poj pa nevem, a je to res tko,a sej sam men u možgančkih neki premaknl
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
O, kjut. Taprvič, ko sem pogledala se mi je vrtela v nasprotni smeri urinega kazalca, po kake 20s mi jo je ratal obrnit v smer urinega kazalca. Pol sem rabla prb. 20s, da sem jo spet nazaj na nasprotno smer, pa en mejčken dlje, da je šla nazaj v smer kazalca. Zdej lah pa kr hitr preklapljam (sploh če probam kej zračunat se hitr v levo obrne), mi jo je pa lažje v smer urinega kazalca obrnit.
Haha, sem naredla celo študijo tegale zdej.
Haha, sem naredla celo študijo tegale zdej.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Meni je zanimivo, da sploh ne morem zavestno preklapljat. Ko jo enkrat pogledam, se vrti v eno smer, za par sekund pogledam stran in potem se vrti v drugo smer ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov