Skupni prijatelji-par

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lilah
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 402
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 21. Feb. 2012 16:54

^^ lol pa kaj maš ti za ene probleme, a kdo prej ni normalno komentiral? TI si se razp*čkal kot da te je kdo osebno napadal :lol: sam ti moraš mlet dalje svoje, ker si hujši kot marsikera ženska, ki rada komplicira..
grr
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 34
Na forumu od: 27. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a grr » 22. Feb. 2012 15:48

Namesto kreganja, raje predlagajte kje spoznati kak par za druženje :)?

v-e-s-n-a, ne vem zakaj je tako naneslo...enostavno nobeden od naju ni človek ki bi imel ful število prijateljev, raje manj pa za tiste čas in normalen odnos...oba bolj gradiva na svojih stvareh kot da bi hodla na miljon pijačk z miljon ljudmi k se pol mal zgubiš...in te prijatelje vsak ima...skozi leta so se poparčkali-normalno...vsak gre po svoji poti....in nekako skupno druženje ne gre najbolje, verjetno zaradi drugih hobijev, interesov, pogledov....še vedno pa se jaz dobim s svojimi prijateljicami, in on s svojimi....kdaj tudi skupaj, ravno včeraj smo šli skupaj v maškore :) ampak ni pa to tako kot bi lahko bilo....Npr. bila je moja prijateljica, njen partner se nam niti ni priključil ker ni dovolj družaben in mu ni do tega (torej je že v njuni zvezi veliko nasprotij in sta si zelo različna, ampak to je njuna stvar), potem je šla pač brez njega, pa še drugo dekle in midva in še en fant...hočem povedat, da sta par, skupaj pa pač ne gre, ker imata že sama dva prevelike razlike...in je še vedno moja najboljša prijateljica...ona dva sta športnika na polno...midva ne...in kaj naj skupaj delamo na morju, če pa so tako različni interesi? Ampak še vedno prijateljstvo ostaja zelo močno...ampak pač med nama dvema...No želela pa bi si kakšno skupno druženje, ki bi bilo malo bolj "usklajeno" al kako naj rečem :) heheh
Sej vem, težko je to najti...niti na silo ne gre...samo niti ne spoznavava nekih parov, da bi sploh bile možnosti koga spoznati...zato sem vprašala če ima kdo kakšne ideje? :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2436
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 22. Feb. 2012 16:49

Po moje pač tam, kjer se ponavadi spoznava ljudi. Na kakšnih skupinskih aktivnostih in podobno. Kakšnih tečajih?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Feb. 2012 17:37

Jaz poznam same pare ki v hribe skupaj hodijo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov