skrita številka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 132 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js se na skrito stevilko ne javim, niti na cifro ki je ne poznam (razen ce sem kej dogovorjena in ze vnaprej vem, da me bo klicala cifra, ki je nimam shranjene). Tko pac vem, da me nekdo nima jajc klicat z odkrito cifro al pa da je nekje nafehtu mojo cifro (ce nekdo rece meni za cifro, zelim se njegovo, da vem kdo me klice). Tega nimam rada, zato se tud ne javim.
Me pa nikakor ne zre, kdo me je klicu. Najbrz kr en, da nimam njene/njegove cifre
Me pa nikakor ne zre, kdo me je klicu. Najbrz kr en, da nimam njene/njegove cifre
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez se tudi javim na skrito, ponavadi me kliče z nje od tipa sestra, ki nerada kaže svojo cifro, potem pa pozabi sklopt to .
Sm pa mela primere, ko so me z neznane cofre klicali funknjenci in vzdihovali al pa govorili bedarije in pol sm shranjevala cifre fuknjenc 1, fuknjenc 2, itd.
Sm pa mela primere, ko so me z neznane cofre klicali funknjenci in vzdihovali al pa govorili bedarije in pol sm shranjevala cifre fuknjenc 1, fuknjenc 2, itd.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
itak.. še zmeraj do zdaj, ko me je nekdo klical s skrite št., ni rekel ne bev ne mev, ko sem se oglasila .. tako da je, če tako pomisliš, potem res brezveze zgubljat čas s takimi. če me matra kdo je klical? Odvisno.. od tega če sem s kom pred kratkim kaj imela.. pa to
js sm tud neznane cifre tako shranjevala.. kmet1 kmet 2 heheh.. ker se jih ne moreš znebit.. da potem veš, na katere se ne oglašaš
js sm tud neznane cifre tako shranjevala.. kmet1 kmet 2 heheh.. ker se jih ne moreš znebit.. da potem veš, na katere se ne oglašaš
Zadnjič spremenil marypa, dne 19. Jan. 2008 22:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
najboljše je če se oglasiš pa ne rečeš nič pa pustiš. sploh je fajn če on ne prekine -> mu grejo impulzi.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Jaz se oglasim in če je na drugi strani tiho rečem:
Kaj zdaj frajer?A si ne upaš pokazat telefonske?Če bi bil že kak frajer bi jo pokazu pa zgleda da nimaš jajc
in potem odolžim!!!
Kaj zdaj frajer?A si ne upaš pokazat telefonske?Če bi bil že kak frajer bi jo pokazu pa zgleda da nimaš jajc
in potem odolžim!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
CorfuGirl napisal/-a:Jaz se oglasim in če je na drugi strani tiho rečem:
in potem odolžim!!!
kok hard ej
Pr meni je pa tako, da se ponavadi skoraj zmeraj javim, če imam pač telefon blizu. Če ne pač ne, nazaj pa ne morm poklict, ker ne vem kam
Čeprav zadnje čase me ne več kličejo s skrite, je bilo pa eno obdobje, ko sem dobila res ful klicev... pol mi je že šlo na živce, pa se nisem več oglašala...
Drgač pa tudi sama ne kličem s skrite številke, ko sem bila mlajša (pri kakih 14, 15 mislim da) pa sem ker si pač nisem upala poklicat simpatije iz normalne
Prvi neprebran prispevek • 132 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]