skrita številka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 132 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
js se velikrat javim k me moja mami kdaj kliče iz skrite k si pozab naštimat da ni skrita na neznane cifre se tud oglašam, če se izkaže, da mi kdo teži, pa njegovo cifro shranim tko nekak: ''Needs Attention'', ''Ne javi se'', ''Zafrustriran strejt''...
če mam lih aleško zravn, se oglasiva (če ma že tista stvar tako željo po tem da se pogovarja z mano..) in začneva govort: šššššššššš tunel, nč ne slišm, ššššššššš motnje... šššššššš čuuuučuuuuuu vlaaaak mi je zlo žal šššššššššššš, nč ne slišm a lahko bl na glas govoriš? čučuuu šššš... itd.
če mam lih aleško zravn, se oglasiva (če ma že tista stvar tako željo po tem da se pogovarja z mano..) in začneva govort: šššššššššš tunel, nč ne slišm, ššššššššš motnje... šššššššš čuuuučuuuuuu vlaaaak mi je zlo žal šššššššššššš, nč ne slišm a lahko bl na glas govoriš? čučuuu šššš... itd.
-
Darkman - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Jaz se javljam na vse številke, ker se mi noro zdi da se ne bi. Vem pa kako je to, ker prva številka, ki sem jo imel je bilo prevzeta po nastavitvah kot skrita, tako da nikoli ni nobenemu pokazalo številke.
Life is tough. It's tougher if you're stupid.
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
joooj....niti mi ne govori! se mi zgodi da me kaka budala celo noč zajebava....pa ne neha! pa ga sklejem ko psa pa dalje kliče....edino kar pomaga je ugasnit telefon...jas res nevem...pa kaj majo pol od tega da se smejijo v slušalko! mislim too much!
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
nkol ne javljam. tisti s ta postenimi nameni pustijo st. da se izpisejo.
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
tudi jst se nikoli ne oglasim, ne oglasam se niti na cifre k jih nimam v imeniku..
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
zamišljena - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2005
- Kraj: dežela nenavadnih ljudi
Jaz tudi ne, ker ponavadi je potem na drugi liniji tiho inp. Take bi kar **
If you make people think they're thinking, they'll love you. But, if you really make them think, they'll hate you.
-
GrindManiac - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
Nikoli se ne javim na skrito stevilko... No.. enkrat po pomoti.. Pa se takrat mi je bilo zal..
-
GrindManiac - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
sAdie napisal/-a:GrindManiac napisal/-a:Nikoli se ne javim na skrito stevilko... No.. enkrat po pomoti.. Pa se takrat mi je bilo zal..
zakaj?
Zato ker je bila neka babnica ka je full gnjavila.. Pa je bila zadnja oseba kero sem hotel slisat...
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Ponavadi se javim.
Ampak najbolj me pa razpizdi, če se javim in zarad tega po možnosti prekinem drug pogovor, pol pa ni nič na drugi strani.
Ampak najbolj me pa razpizdi, če se javim in zarad tega po možnosti prekinem drug pogovor, pol pa ni nič na drugi strani.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Prvi neprebran prispevek • 132 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov