skrita številka

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 16. Apr. 2005 12:35

Jst se ponavad javm, če pa vidm da me kdo zafrkava dam mobi potih pol se pa itak vsak naveliča! :D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 3. 2005
Kraj: Malo tu, malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a .:sonchika:. » 16. Apr. 2005 12:55

Ponavadi se ne javim. Ker so mi nekaj časa grozili in se pač nič več ne javljam.
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 16. Apr. 2005 13:02

Jst se večinoma ne javljam na skrite številke......sploh ne vem zakja... :roll:
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2004
Kraj: LJ city

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumpyka » 16. Apr. 2005 13:05

Odvisno, včasih se javim, včasih ne... kukr me pič. :D
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Uporabniški avatar
Ančka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ančka » 16. Apr. 2005 13:27

Jst čist odvisno: kdaj skenslam, kdaj pustim, kdaj se javim. Kar se pa tiče neznanih cifer, se ponavad javim. Če je pa neodgovorjen klic iz neznane cifre pa (če se pri volji) tut jst pustim neodgovorjenga, če me tist rab bo že nazaj klicov.

Še eno vprašanje (ki je dokaj v konekstu): Če vas nekdo rab (npr. za prevoz al pa kakršnekoli informacije) in vam pošlje SMS z vprašnjem, a mu odgovorite? Ker jst sem se naveličala, da odgovarjam na SMS, kjer mene folk rab in še račune je bil mal velik. In tut, če jst nekoga rabim, ga pokličem in ne pošlem SMS.
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 16. Apr. 2005 17:00

se ne javljam ker če je res nujno in če je nekdo ki me pozna bo poslal sms. Tut na neznane cifre se ne javljam. Zakaj? ker se mi ne da ukvarjat s kakimi debili na drugi strani gsma. kar se mi je dogajalo pogosto..Te kliče tip in kr neki nabija da te je vidu in da si mu full všeč in da bi te spoznal..itd. Mislm take glupe otročje fore..pa še predstavit se ponavad noče.HAllo?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 16. Apr. 2005 17:54

Mene je neki cajta zezal nekdo s skrite, po stokrat na dan me je klical, sem se javla pa blebetala v telefon on/a pa nič, me je poslušal/a, pol sem se pa javla pa odložila tel na mizo. Kaj me briga sej je on/a svoj dnar zaprevlal/a, ne jaz. Če mu/ji je blo tok do tega, sam/a si je kriv/a. Me ne gane, po 14 dneh se je naveličal/a in je bil mer.
pa pa
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 16. Apr. 2005 19:56

Dalila napisal/-a:Jaz se javljam na vse cifre, skrite in neskriet in se mi zdi butast, da se ne bi. Če pa mam neodgovorjen klic, pa kličem nazaj samo če cifro poznam, neznanih cifer ne kličem nazaj in sprašujem ko en kreten kdo je to, če me kdo nujno rab, bo že še enkrat polkical.

Jz tut tko nekak.. se javljam na te cifre (razen če nism lih dobre volje, oz. se mi ne da)... Sam se že zaradi tega javim, ker kdaj kliče mami iz službe, pa je avtomatsko skrita cifra...
Sam pa tistih cifer, ki jih ne poznam ponavadi tudi jaz ne kličem nazaj (če so z mobitela mogoče kdaj pa kdaj, sam bl ne), po isti logiki - če je kej pomembnega, bojo že še enkrat poklical nazaj ... :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 16. Apr. 2005 21:06

Ponavad se oglasim, nepoznanih številk pa ne kličem nazaj.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a manck » 16. Apr. 2005 21:08

eh se javm...sj ponavad se kdo zafrkava pa če mam slab dan ga poj nekam pošlem :!:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 16. Apr. 2005 21:49

Na skrite cifre se ne javlam, če je pa kaka neznana pa kakor kdaj. Nazaj pa nikol ne kličem. Če me kdo nujno rabi, me bo že še enkrat poklical.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 17. Apr. 2005 3:43

Nop, ponavad se prekinem.
Gone
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 17. Apr. 2005 6:33

jaz se jjavim, če sem le pri telefonu... kr najbolj sovražim občutek, da me je nekdo klical pa ne vem kdo je bil...

priznam pa, da jaz dostikrat zovem s skrite... ker mam naročnino, si pač kakšna kolegicva vedno sposodi telefon, za samo en klic in pol prej skrije cifro, jaz pa to ponaviadi čist pozabim spremeniti in pol ko me nekdo pošteno nadere ali pa mi best frend ne dvigne se spomnim, upss jaz mam pa skrito,...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 8. 2004
Kraj: NM / LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy » 17. Apr. 2005 13:11

Če me kdo kliče iz skrite številke ne samo da se ne javm, še prekinem mu. Če se misl kdo z mano pogovarjat, naj ma vsaj tolk jajc da ne skriva številke. In tud pol se niti malo ne sekeram kdo me je klicou.

Aja, da še Ančki odgovorim: me niti ne mot če mi kdo msg pošle, k lahko da ga bom kdaj pa jst njemu. Načeloma če vem da ma folk faks al pa službo, mu raj msge pošilam k ne vem kako majo zmenjeno v službi oz. ali ma glih pavzo na faksu, itd.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 17. Apr. 2005 13:13

se javim, ker me drugač žere kdo je bil. :) me še niso nikoli zezali al pa kaj tak da ni problema.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov