skrita številka

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 22. Jan. 2008 8:45

Jest se javim na vsako cifro, sej če bi hotu kdo zajbavat pa naj, vsaj nekomu polepšam dan na ta način :D
Nazaj pa nekak na tiste cifre, katerih nimam shranjenih ne kličem, ker če me nekdo rabi bo že še enkrat poklical :P
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 22. Jan. 2008 11:21

Tudi jaz se oglasim na vsak klic, če sem le v okolici telefona - tako na nepoznane številke kot tudi na skrite. Nič me ne stane pritisniti tipke odgovori in reči 'prosim'. :D Vedno si pač mislim, da je lahko kaj pomembnega.

Enkrat so me recimo klicali s skrite št. iz bolnišnice in mi sporočili, da mam še 2 dneva, da dostavim napotnico, ki je na zadnji kontroli nisem imela... če se ne bi oglasila, bi mi poslali račun in bi to kontrolo morala po bedariji kar lepo plačati.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 22. Jan. 2008 13:38

Jaz se nikoli ne javim na skrite št ali pa na cifre,ki nimam shranjenih.Me pa včasih sestra kliče iz skrite št in pol vedno pizdi,ker se ne javim sam pol mi pošlje sporočilo,da je ona in pol se pa javim in isto je bilo pri eni kolegici ko je še živela z njenini.
Pa včasih se tud teta jezi name,ker se ji ne javim ampak zdaj sem si shranila tud njeno cifro tako,da zdaj je kul :)
Sem pa zvedla,da je tudi možno da tud če imaš izklopljen telefon in te nekdo kliče pol,ko ga uklopiš ti pokaže kdo te je klical sam nevem kako se to naredi....
Kaj mogoče kdo ve??
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 22. Jan. 2008 13:49

*purple* napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:
In tud na neznane cifre ne kličem nazaj.

sej ne moreš? :gruebel:

Najbrz je mislila nepoznane cifre, tiste, ki jih nima shranjene :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 22. Jan. 2008 14:30

Saj jaz tudi rečem neznana številka za tisto številko, ki se pokaže, ampak je ne poznam, skrita številka pa je tista, ki je ni, ampak napiše nekaj takega kot "neznani klic" oz. "anonimni klic". Sem že pozabila kaj točno napiše, ker me že dolgo ni nihče klical pod skrito številko. :wink:
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 22. Jan. 2008 15:23

the Queen napisal/-a:Jaz se nikoli ne javim na skrite št ali pa na cifre,ki nimam shranjenih.Me pa včasih sestra kliče iz skrite št in pol vedno pizdi,ker se ne javim sam pol mi pošlje sporočilo,da je ona in pol se pa javim in isto je bilo pri eni kolegici ko je še živela z njenini.
Pa včasih se tud teta jezi name,ker se ji ne javim ampak zdaj sem si shranila tud njeno cifro tako,da zdaj je kul :)
Sem pa zvedla,da je tudi možno da tud če imaš izklopljen telefon in te nekdo kliče pol,ko ga uklopiš ti pokaže kdo te je klical sam nevem kako se to naredi....
Kaj mogoče kdo ve??

na simobilu je ta funkcija že avtomatsko vklopljena, če pa uporabljaš mobitel pa vem da si poslal sms na eno št. sam sm pozabla na katero. Pokliči na un center za pomoč in ti bojo povedali.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 22. Jan. 2008 16:42

mariah napisal/-a:
the Queen napisal/-a:Jaz se nikoli ne javim na skrite št ali pa na cifre,ki nimam shranjenih.Me pa včasih sestra kliče iz skrite št in pol vedno pizdi,ker se ne javim sam pol mi pošlje sporočilo,da je ona in pol se pa javim in isto je bilo pri eni kolegici ko je še živela z njenini.
Kaj mogoče kdo ve??

na simobilu je ta funkcija že avtomatsko vklopljena, če pa uporabljaš mobitel pa vem da si poslal sms na eno št. sam sm pozabla na katero. Pokliči na un center za pomoč in ti bojo povedali.
Ja meni je to super ker dobim sms tudi ko nimam signala (npr. sem v dvigalu, v garažni hiši, mi mobitel crkne itd.)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 22. Jan. 2008 17:45

javim se vedno vsaki številki, če imam neodgovorjenega, pokličem nazaj samo če poznam cifro, drugače ne... če pa kdo zajebava pa prekinja al pa nonstop kliče pa enostavno ignoriram klice, vsakega prej ali slej mine :P
Eileen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Eileen » 23. Jan. 2008 15:43

Imam eno vprašanje...če dobim klic iz ene skrite številke, a se lahko na bilo kateri način izve za pravo številko? Vem, da lahko na Mobitelu zahtevaš spisek klicev, sam te skrite številke potem ne razkrije, a je tako? :?
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 23. Jan. 2008 16:52

ja kok js vem se te številke ne da dobit s tistim seznamom, mislim da ma do teh podatkov dostop samo policija (v primeru da prijaviš kakšno izsiljevanje ali pa kej podobnega)... sam nisem pa sigurna :!:
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 23. Jan. 2008 17:30

Javim se, zakaj p ne:)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 23. Jan. 2008 18:16

Eileen napisal/-a:Imam eno vprašanje...če dobim klic iz ene skrite številke, a se lahko na bilo kateri način izve za pravo številko? Vem, da lahko na Mobitelu zahtevaš spisek klicev, sam te skrite številke potem ne razkrije, a je tako? :?

Mislim da lahko zahtevas seznam dohodnih klicev, ampak ce si mela neodgovorjen klic, se to ne bo zabelezilo, tko da mora bit usaj par sekund mim. Najboljs da kr na Mobitelu uprasas.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov