Se zaklepate v avtu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
gregalina napisal/-a:Sam kaj pa če se zakleneš v avto, pa imaš nesrečo in te ne morejo rešiti z avta?
ah, razbijejo okno... baje, da je bolj varno, ce si zaklenjen, zato imajo nekateri avtomobili to vgrajeno...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js se ne zaklepam kr pač ne čutim potrebe po tem.. edino v avtu od starega se vrata avtomatsko zaklenejo (kar me malo moti kr vedno pozabim pol odklenit)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mi2 se zakleneva v avto sam, če spiva v avtu al pa da sva zvečer, ko je tma kej, ker me je drugače strah.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst se ponavad ne. Razen če zvečer vozim sama po mestu se ponavad zaklenem, ker me je mal strah če je na semaforju rdeča pa morm tm stat.
Zanč sm se na parkirišču glih v avto usedla in pride do mene en pjanček in mi je kr neki težiu...joj sm se ustrašla. Sam zaklenla sm se pa spelala.
Pa zadnje čase na busni v Domžalah en čudn možicelj odpira avte od unih k stojijo na rdeči, in pol jim krneki mori pa take.
Zanč sm se na parkirišču glih v avto usedla in pride do mene en pjanček in mi je kr neki težiu...joj sm se ustrašla. Sam zaklenla sm se pa spelala.
Pa zadnje čase na busni v Domžalah en čudn možicelj odpira avte od unih k stojijo na rdeči, in pol jim krneki mori pa take.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
V kamjoni vedno pogosteje, ker si nekateri dovolijo vstopiti v kamjon, brez da mu rečeš, če sploh lahko sede v kamjon in na nepovabljene goste v svoje vozilo imam alergijo. Prav tako imamo tu in tam srečo, da smo na gradbišču, kjer se več stoji, pa se je dobro zaklenit, če češ malo zadremat ali pa če se malo razkomotiš, saj ponavadi sloniš na vratih. Zato se je dobro zaklenit, ker če ti kdo nepričakovano odpre vrata in če padeš z hrbtom nazaj iz tovornjaka, ni prijetno oz. je zelo nevarno. In marsikdo sploh ne pomisli, da se vrat ne odpira, brez da na vrata potrkaš.
V osebnem vozilu imam varnostni zaklep, tako da če nikogar nimam na sovoznikovem sedežu, so tista vrata vedno zaklenjena.
V osebnem vozilu imam varnostni zaklep, tako da če nikogar nimam na sovoznikovem sedežu, so tista vrata vedno zaklenjena.
-
mojamadonna - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Občasno se še zaklenem. Sem pa imel en pripetljaj, ki me je prepričal, da se ni dobro zaklepati. V primeru nesreče.
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
sem imela obdobje v življenju, ki sem ga žal preživela v strahu pred vsakim izhodom iz stanovanja - takrat sem se tudi v avtu vedno zaklenila, čim sem se usedla za volan. zdaj pa so se stvari normalizirale in to počnem vse redkeje, se pa kdaj zgodi, da me med vožnjo spreleti nekakšen slab občutek in se takrat zaradi samega boljšega občutka, raje zaklenem
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ubistvu je tkole.Izpit mam dobre štiri dni in se v tem času nisem še zaklenila v avto.Nekak se itak vozm večalmanj po svojem koncu in tle me ni strah.Če bom pa zajadrala kam drugam, kšne fužine ( ) se bom pa zaklenila ja.drgač pa o tem niti ne razmišljam, medtem ko kot sovoznik dostkrat zaklepam vrata.
-
natašika - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
jaz se vedno, ker so 1x sestrično na parkplatzu v evroparku napadli, zato ker je pač enemu 'vzela' parkplatz in od tistega dalje, se skos zaklepam, pa okne tud nimam odprte, če se vozim tam kjer je veliko ljudi
Začutim ko zadane <3
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
račka napisal/-a:nkol se ne zaklepam k vozm... sm pa se k sm bla mejhna pa k smo se na kšne dalše poti pelal pa smo se vedno uzad zaklenl d neb kao vn popadal
Hihi enako:) Sam jst bi enkrat dejansko kmal vn padla. Je čist mal manjkal
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js mam pa zanimivo navado. Ko se vozim po mestu (npr. Lj, Nm, itd...) se vedno zaklenem, ker se bojim da mi kar kdo v avto pride.
Na avtocesti oz. na hitrejših cestah sem pa vedno odklenjena, če se mi slučajno zgodi nesreča
Na avtocesti oz. na hitrejših cestah sem pa vedno odklenjena, če se mi slučajno zgodi nesreča
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov