Se zaklepate v avtu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 149 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Nikoli se ne zaklepam. Mi je pa ena sodelavka povedala, da je enkrat v Ljubljani zvečer stala pred semaforjem in ji je en odprl vrata in hotel v avto. Je imela srečo, da se ravno zelene prižgala in je hitro speljala.
(s)mej se
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ravno zadnjič se mi je zgodilo, da sem stala v neposredni bližini skupine nekoliko čudnih tipov in nenadoma je eden izmed njih zakorakal proti meni in poskušal odpret sopotnikova vrata.
Pogled na njegovem obrazu, ko je ugotovil, da sem zaklenjena, je bil neprecenljiv
Pogled na njegovem obrazu, ko je ugotovil, da sem zaklenjena, je bil neprecenljiv
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Ošiiiit, js bi umrla :O
Men se je pa isto zanč zgodil, zvečer nekje nasred neke industrijske cone, sva mal zalutale s prjatlco. No in kr naenkrat vidm par metrov stran enga čist sumlivga tipa, verjetno psihično motnega, kako koraka proti men in neki roke naprej meče, kokr da bi me hotu usekat, oz avto. Ni pa blo une klukce za zaklent, prjatlca ga pa sploh opazla ni, js ji pa tud nism uspela tok hitr povedat, tko da sm se sam sklonila, nevem kaj če bi res odpru, umrla bi res
Men se je pa isto zanč zgodil, zvečer nekje nasred neke industrijske cone, sva mal zalutale s prjatlco. No in kr naenkrat vidm par metrov stran enga čist sumlivga tipa, verjetno psihično motnega, kako koraka proti men in neki roke naprej meče, kokr da bi me hotu usekat, oz avto. Ni pa blo une klukce za zaklent, prjatlca ga pa sploh opazla ni, js ji pa tud nism uspela tok hitr povedat, tko da sm se sam sklonila, nevem kaj če bi res odpru, umrla bi res
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Eden od nasih dveh avtomobilov (edini, ki ga sploh vozim ) se tudi avtomatsko zaklene, ko speljes. Oz. se mi zdi, da ko avto doseze hitrost 7km/h Mi je kr fajn. Ceprav v primeru nesrece zna bit pol kaksna komplikacija vec ja. In pol pac ga ni treba kej odklepat da prides ven. Ko ustavis in odpres vrata se pac avto v tistem trenutku odklene. Ce bi ga blo pa slucajno treba se odklepat ce bi hotla ven, bi blo pa to cist bedno . Ce pa hoce kdo od zunaj pol vstopit v avto, mas pa tm pod radiem en gumb s katerim odklenes.
Pa ko smo pri avtomatizaciji ... Hvala za avtomatsko priziganje luci, ob vziganju avta! Ce ne bi pomojem jaz placala ze veliko € za neprizgane luci. Se mi zdi, da se niti enkrat nisem pomislila na luci, ko sem se vsedla v avto.
Pa ko smo pri avtomatizaciji ... Hvala za avtomatsko priziganje luci, ob vziganju avta! Ce ne bi pomojem jaz placala ze veliko € za neprizgane luci. Se mi zdi, da se niti enkrat nisem pomislila na luci, ko sem se vsedla v avto.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Uf.. Vcasih se zaklenem.. Imam se predpotopni avto, tako da nima centralnega zaklepanja, kar pomeni da morem avto odklepat lepo s kljucem, pa se takrat se odklenejo samo tista vrata, ki sem jih odklepala..
In ce grem pozno domov, itak da se zaklenem. Kaki psihopati hodijo dandanes okoli..
V primeru nesrece pa nebi smelo bit vecjih tezav, mah. Pac itak avto je tako ali tako zavarovan..
Imam raje varnost (ok recimo vsaj obcutek varnosti), ko sem ziva in se vozim okoli, ker ko je kriza je pac kriza.
Ima pa lubi avto, ki cim ga zaklenes in hoces iti ven, samo kljuko povleces pa se ti tista vrata odklenejo (od znotri povleces jasno). Tisto mi je pa krasno!
Ali pa tisti avti, ki imajo nastimano, da ko gres 10km/h + se ti sami zaklenejo. Meni je vsec.
Sploh ce se furas kje po Italiji, kjer te nekje tudi na kriziscu okradejo (odprejo prtljaznik, poberejo stvari in zbezijo)..
In ce grem pozno domov, itak da se zaklenem. Kaki psihopati hodijo dandanes okoli..
V primeru nesrece pa nebi smelo bit vecjih tezav, mah. Pac itak avto je tako ali tako zavarovan..
Imam raje varnost (ok recimo vsaj obcutek varnosti), ko sem ziva in se vozim okoli, ker ko je kriza je pac kriza.
Ima pa lubi avto, ki cim ga zaklenes in hoces iti ven, samo kljuko povleces pa se ti tista vrata odklenejo (od znotri povleces jasno). Tisto mi je pa krasno!
Ali pa tisti avti, ki imajo nastimano, da ko gres 10km/h + se ti sami zaklenejo. Meni je vsec.
Sploh ce se furas kje po Italiji, kjer te nekje tudi na kriziscu okradejo (odprejo prtljaznik, poberejo stvari in zbezijo)..
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Na to še pa nisem pomislila (da bi se zaklenila). V mojmu avtu se na voznikovi strani itak ne morem. Sopotnikovo stran pa imam načeloma vedno zaklenjeno (pač avto, ki še nima avtomatskega odklepanja-zaklepanja). Se pa večkrat zgodi, da ati v svojmu avtu po pomoti zaklene zadnja vrata. Sva se pa z mojim zaklepala, kadar sva sexala v avtu. Takrat si pa res ne bi želela, da bi mi kdo odprl vrata...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
jullia_ napisal/-a:Ravno zadnjič se mi je zgodilo, da sem stala v neposredni bližini skupine nekoliko čudnih tipov in nenadoma je eden izmed njih zakorakal proti meni in poskušal odpret sopotnikova vrata.
So stvari, ki se jih ne da kupiti, za vse ostalo je mastercard
Jaz imam stalno zaklenjena sopotnikova vrata, ker nimam centralnega zaklepanja.
Drugače pa svoje strani ne zaklepam med vožnjo, edino če kje koga čakam v avtu.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
bol da se ne zaklenete, ker te moderni avti majo avtomatsko zaklepanje na elektriko, in recmo da se kej zgodi, padeš v vodo itd.. ni ŠANS da boš odprla avto ker elektira kr odpove..torej, okna na elektriko pa vrata na elektriko.. UF NO THNX YOU!
sicr pa tut če ti kšn strange človk udre v avto na smeaforju, ma si sred gužve, oz. so ljudje okol..torej kaj ti pa loh nardi? mislm loh ti, sam dvomm no
sicr pa tut če ti kšn strange človk udre v avto na smeaforju, ma si sred gužve, oz. so ljudje okol..torej kaj ti pa loh nardi? mislm loh ti, sam dvomm no
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Kako bom pa sredi Ljubljane padla v vodo?
Saj na daljše razdalje itak nisem zaklenjena, sploh na AC ne.
In verjemi, da ti tip komot zagrabi torbico in laufa. A se boš res zanašala na to, da se bo našel en usmiljeni Samarijan, ki bo tekel za njim?
Saj na daljše razdalje itak nisem zaklenjena, sploh na AC ne.
In verjemi, da ti tip komot zagrabi torbico in laufa. A se boš res zanašala na to, da se bo našel en usmiljeni Samarijan, ki bo tekel za njim?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
še nikol se nism zaklenila med vožnjo. ne vidim razloga, zakaj bi se zaklepala. drugač sem se pa nekajkrat zaklenila na P, zvečer, ko sem koga čakala.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Prvi neprebran prispevek • 149 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov