Se zaklepate v avtu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz pa vedno naredim tako-pač stisnem da se zaklenejo vsa vrata, moja pa odklenem.Samo toliko, ker imam vedno neke stvari na sedežih (torbica itd), na mojih vratih pa raje pustim odklenjeno, če bi prišlo do česa.
The world is as you are.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nikol se ne zaklepam u autu. Do zdej sm zivela u svojm valda-mi-nau-pr-rdeci-luci-noben-nc-ukradu-iz-sovoznikovga-stola clueless svetu Je pa res, da moj avtek nima centralnega zaklepanja, tko da k se usedem not, itak odklenem sam voznikova vrata, vrzem torbico nekam in se odpelem ... Bom mogla pr naslednem autku ocitno mau bl mislt tut na to.
Live. Love. Surf.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz pa sm če se vozim ponoč v lj... ker folk je čist prfuknen - enkrat je en tip ustavu pr rdeči luči in me nepremično gledal in peljal za mano do naslednjega semaforja in spet ista zgodba... sm ratala čist živčna... pol sem pa spelala tko da ko je vštric vozu sem zapeljala zadnjo sekundo desno in se ga znebila...
Se mi je pa že zgodil da je enkrat en na semaforju odpru vrata pa rekel če ga peljem - od takrat dalje zaklepam...
Se mi je pa že zgodil da je enkrat en na semaforju odpru vrata pa rekel če ga peljem - od takrat dalje zaklepam...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Aloha napisal/-a:Za sabo sm mela enga žiučnga bedaka s TNT službe, k se mi je nalimu na rit, na usak način hotu prehtet, čeprou to ni blo izvedlivo, niti ni meu km (mesto, kolona), pol se je en pas razcepu u dva in sm šla js na ta drucga, on pa znoru, me prehitu u škarjice, se ustavu na semaforju (u koloni, itak!), stopu vn in mi začeu po šipi nabijat, da kaj se grem ... edin takt sm se zaklenila, kr tip res ni biu vidt čis gladk. K je pol naredu ceu zastoj (je bla že zelena) je očitno pozabu, da se mu je tooook zlo mudil, da se je mogu pelat pet centi za mano. Idiot.
OMFG debil! zaradi takih voznikov so pa tud nesreče na cestah. In taki bodo od policije najmanj najebali. Najebejo pa lih taki kot je Aloha ipd. Mirni vozniki, ki se tu pa tam spozabijo pa peljejo 65 km/h.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Skoraj vedno se zaklenem, glede na to, da se dostikrat vozim po temi in vedno čez mesto, kjer je kolona in večino časa stojim ali pa vozim z minimalno hitrostjo.. Ne vem, čudno se počutim, strah me je, če sem odklenjena, da mi ne bi slučajno kdo v avto 'skočil'
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
js pa odvisn s kerem avtom se vozm v enem se mi avtomatično kr zaklenejo vrata tk da niti ne pomislem nato da bi se zaklenila.. Drugač pa v drugem avtu mela neki časa kao centralno zaklepanje, zdj se je pa neki pokvarl in mi itak sam se voznikove vrata odpre druge pa je treba ročno tko da tut ne pomislem da bi se zaklenila..
drugač pa že doug nazaj k sm mami čakala na parkirišču čista tema okol pa sami taki čudni ludeki hodil sm se pa res zaklenila k ni blo lih prijetno.
drugač pa že doug nazaj k sm mami čakala na parkirišču čista tema okol pa sami taki čudni ludeki hodil sm se pa res zaklenila k ni blo lih prijetno.
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov