Se zaklepate v avtu?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Se zaklenete v avtomobilu?

Da, vedno
23
17%
Da, če je tema
22
16%
Občasno, če se spomnim
24
18%
Nikoli
66
49%
Skupaj glasov : 135

zivek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a zivek » 03. Nov. 2010 11:34

odvisno kko se zaklenes tud...
js mam v avtu avtomatsko zaklepanje nastimano, tko da k se peljem vec kot nevem tocno kok ze se zaklenejo vsa vrata pa prtlažnik.. samo ko odpres vrata (jih čist normaln odpreš) se vse odklene
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 03. Nov. 2010 17:06

vcasih
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Nov. 2010 20:58

Jaz pa vedno naredim tako-pač stisnem da se zaklenejo vsa vrata, moja pa odklenem.Samo toliko, ker imam vedno neke stvari na sedežih (torbica itd), na mojih vratih pa raje pustim odklenjeno, če bi prišlo do česa.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 09. Nov. 2010 22:12

men se avtomatično zaklene avto ko pridem do hitrosti 20km/h, ko odprem vrata, se pa avtomatično vse odklene.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 09. Nov. 2010 22:41

Ne to pa nikoli. Kaj, če pride do nesreče in ne bi zaradi tega mogla iz avta.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 11. Nov. 2010 20:44

Nikol se ne zaklepam u autu. Do zdej sm zivela u svojm valda-mi-nau-pr-rdeci-luci-noben-nc-ukradu-iz-sovoznikovga-stola clueless svetu :D Je pa res, da moj avtek nima centralnega zaklepanja, tko da k se usedem not, itak odklenem sam voznikova vrata, vrzem torbico nekam in se odpelem ... Bom mogla pr naslednem autku ocitno mau bl mislt tut na to.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 11. Nov. 2010 20:53

Jst se zaklepam. Skoraj vedno. Tudi če kdo drugi vozi in sem sopotnik, vrata na svoji strani vedno zaklenem. In ne me vprašat zakaj. Če so odklenjena imam nek grozen filing, da se bojo kar odprla in bom padla ven :lol:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 11. Nov. 2010 21:49

jz pa sm če se vozim ponoč v lj... ker folk je čist prfuknen - enkrat je en tip ustavu pr rdeči luči in me nepremično gledal in peljal za mano do naslednjega semaforja in spet ista zgodba... sm ratala čist živčna... pol sem pa spelala tko da ko je vštric vozu sem zapeljala zadnjo sekundo desno in se ga znebila...
Se mi je pa že zgodil da je enkrat en na semaforju odpru vrata pa rekel če ga peljem - od takrat dalje zaklepam... :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Nov. 2010 21:55

mene avto sam zaklene...ker ve, da me lahko ukradejo! :D :D :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 11. Nov. 2010 22:40

tebe pa res jochie ... še jst ki sm tak mali prč bi te lahko sama odnesla :D
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 18. Nov. 2010 18:31

Odkar se mi je na semaforju v avto usedel en pijanec, se vedno zaklepam. Čeprav se je vse skupaj dobro izšlo, se vseeno raje zaklepam, ker tega res ne bi rada nikoli več doživela.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 20. Nov. 2010 11:54

Aloha napisal/-a:Za sabo sm mela enga žiučnga bedaka s TNT službe, k se mi je nalimu na rit, na usak način hotu prehtet, čeprou to ni blo izvedlivo, niti ni meu km (mesto, kolona), pol se je en pas razcepu u dva in sm šla js na ta drucga, on pa znoru, me prehitu u škarjice, se ustavu na semaforju (u koloni, itak!), stopu vn in mi začeu po šipi nabijat, da kaj se grem :eek: :stupid: ... edin takt sm se zaklenila, kr tip res ni biu vidt čis gladk. K je pol naredu ceu zastoj (je bla že zelena) je očitno pozabu, da se mu je tooook zlo mudil, da se je mogu pelat pet centi za mano. Idiot. :roll:

OMFG debil! zaradi takih voznikov so pa tud nesreče na cestah. In taki bodo od policije najmanj najebali. Najebejo pa lih taki kot je Aloha ipd. Mirni vozniki, ki se tu pa tam spozabijo pa peljejo 65 km/h.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 21. Nov. 2010 20:14

Skoraj vedno se zaklenem, glede na to, da se dostikrat vozim po temi in vedno čez mesto, kjer je kolona in večino časa stojim ali pa vozim z minimalno hitrostjo.. Ne vem, čudno se počutim, strah me je, če sem odklenjena, da mi ne bi slučajno kdo v avto 'skočil' :?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
bunncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bunncy » 29. Nov. 2010 11:25

js pa odvisn s kerem avtom se vozm v enem se mi avtomatično kr zaklenejo vrata tk da niti ne pomislem nato da bi se zaklenila.. Drugač pa v drugem avtu mela neki časa kao centralno zaklepanje, zdj se je pa neki pokvarl in mi itak sam se voznikove vrata odpre druge pa je treba ročno tko da tut ne pomislem da bi se zaklenila..

drugač pa že doug nazaj k sm mami čakala na parkirišču čista tema okol pa sami taki čudni ludeki hodil sm se pa res zaklenila k ni blo lih prijetno.
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov