Sarkazem in humor
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
little_biest - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: Novo mesto
Men gre ful na živce folk s tem sarkazmom Večina ga sploh ne zna uporabljat in misli, da lahko marsikaj reče in se norčuje iz nekoga... potem pa te še obtoži, da si ti tisti, ki nimaš humorja.
My ass!!!
My ass!!!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Pa daj no...kaj vse tako resno jemljete...smotke ene!!!
Ali smo tu zaradi zabave ali zaradi tega, da se bomo dolgočasili in jamrali v temah: kaj mi gre na živce, koga sem dala na ignore, kdo je kdo in kdo ni kdo
Stalno vam gre vse na živce in čisto nič vam ni prav...jaz ne vem kako vas lahko vaši desci prenašajo če ste take zamorjene tečnobe...ali ste samo tu take?
Ali smo tu zaradi zabave ali zaradi tega, da se bomo dolgočasili in jamrali v temah: kaj mi gre na živce, koga sem dala na ignore, kdo je kdo in kdo ni kdo
Stalno vam gre vse na živce in čisto nič vam ni prav...jaz ne vem kako vas lahko vaši desci prenašajo če ste take zamorjene tečnobe...ali ste samo tu take?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
little_biest - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: Novo mesto
^^ in čemu zdej takšen izpad???
-
Shanaxi - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: v njegovem objemu
ryu10kyu napisal/-a:Pa daj no...kaj vse tako resno jemljete...smotke ene!!!
Alpa če si ravno ti tisti, ki se v vsako malenkost zapičiš. Že samo zaradi tega, ker Mahagonij ignorira določene uporabnike si naredil celo zdraho v raznih temah. S tem si samo dokazal, kako zlahka ti lahko človek na žulj stopi. In pol smo me tiste, ki jemljemo zadeve tako resno?!
Kakšna neuravnovešenost
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
ryu10kyu napisal/-a:Jaz se poleg pisanja mojih postov smejim...on pa izgublja živce, ko vidi mene in ostalih 36+ uporabnikov cosmota! In to je velika razlika ki je 5 letni otrok ne vidi.
5 letni otrok reče...weeeeeee ne strinjaš se z mano...ne maram te več...ignoriram te
Kdo je večji otrok? Ali on ki ignorira polovico cosmota (36+) ali jaz ki se temu njegovemu dejanju sarkastično posmehujem
Meni je to v zabavo in se smejim...ga poznam tudi v živo in tudi ko se bomo videli spet...bomo kakšno pivo skupaj spili...meni je prav zabaven dečko Ni nobenih osebnih zamer...vsaj z moje strani ne
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ah punce dajte no mir, ryu10kyu pa res ni tak težak kot Boris, kateremu se ne da nič dopovedat.
-
swim girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sploh ne maram sarkazma! To je meni nek "attention whore", oz. način kako vzbuditi večjo pozornost.
Prav tako se mi zdi tak način komunikacije precej nezrel in otročji. S takim vedenjem lahko kvečjemu prizadeneš sogovornika... in ti je na koncu lahko zelo žal za izrečene besede.
Prav tako se mi zdi tak način komunikacije precej nezrel in otročji. S takim vedenjem lahko kvečjemu prizadeneš sogovornika... in ti je na koncu lahko zelo žal za izrečene besede.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov