Sarkazem in humor
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Tamala_mrha napisal/-a:Ah punce dajte no mir, ryu10kyu pa res ni tak težak kot Boris, kateremu se ne da nič dopovedat.
hvala Tamala_mrha :knuddel:
Jaz sem pa jaz priden fantek in nič hudega sluteč dečko...ve se pa name spravljate
Vas bom zatožil v težave s forumom in uporabniki Bejbiki, pa vas bo banala
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
swim girl napisal/-a:^^ sam ti prou ne moreš da ne bi delal off topicov
:knuddel: A sem jaz kriv da imaš pms?
Tema teče o sarkazmu... Ali ga morda ne opaziš?
-
swim girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
ryu10kyu napisal/-a:A sem jaz kriv da imaš pms?
Tema teče o sarkazmu... Ali ga morda ne opaziš?
Ej človek... samo povedala sem ti da delaš off topice! Kar je res. Razen, če se tebi zdi, da ima izjava "Vas bom zatožil v težave s forumom in uporabniki Bejbiki, pa vas bo banala" kakšne veze s to temo???
Pač sprejmi in požri... Ni se ti treba takoj razburjat!
-
Lavender - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2007
Sarkazem uporabljam le pri ljudeh, za katere sem sigurna, da ga bojo tudi dojeli. Kar se pa neznancev tiče, pa se raje zadržim, ker nikoli ne vem kako si bo kdo izjavo interpretiral in bi po možnosti prišlo do nepotrebnih zamer.
Z zbadanjem je treba biti previden.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
honeydew napisal/-a:Ne, tokrat ne hehe
honeydew...če bi napisala Mahagonij je car bi Kajira takoj rekla...wuuuu...jajajajajajajaaaaa
Probaj...saj itak me ima na ignore...boš videla koliko bo vzvetela in se strinjala s tabo
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Lavender napisal/-a:Sarkazem uporabljam le pri ljudeh, za katere sem sigurna, da ga bojo tudi dojeli. Kar se pa neznancev tiče, pa se raje zadržim, ker nikoli ne vem kako si bo kdo izjavo interpretiral in bi po možnosti prišlo do nepotrebnih zamer.
Jaz priznam da sem včasih pretiraval...kolegu ki je bil debel sem rekel da mu dam jurja če ga lahko pol za joške primem...pa kolega ki je bil zelo majhen sem rekel da se s punco v postelji igrata, da se on skrije pod rjuho in ga potem ona išče(kao predigra)...potem eni kolegici sem rekel ki je res ful velika, da manjvrednostni kompleks poleg nje dobim in sem jo spraševal kakšno je vreme zgoraj? Pa take...ampak folk dosti osebno vzame in sem potem nehal..zdaj samo včasih kaj rečem pa še to sem zelo pozoren na odziv te osebe
-
katalen - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
ryu10kyu napisal/-a:honeydew...če bi napisala Mahagonij je car bi Kajira takoj rekla...wuuuu...jajajajajajajaaaaa
Probaj...saj itak me ima na ignore...boš videla koliko bo vzvetela in se strinjala s tabo
ryu10kyu ti si res mal čuden
Glede sarkazma: jst ga dosti uporabljam v komunikaciji. Seveda pa mora biti vedno premišljen in nežaljiv.
Zadnjič spremenil katalen, dne 26. Apr. 2008 16:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov