S katerega drevesa si padla?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 142 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Bor (Izjemnost) – ljubijo prijetno družbo, zelo vzdržljivi, znajo napraviti življenje prijetno, zelo aktivni, naravni, dobri spremljevalci, hitro se zaljubljajo, a tako hitro tudi izgubijo zanimanje, se hitro vdajo, veliko menjajo preden dobijo idealnega partnerja, ki mu verjamejo, zaupljivi in praktični. (pine)
Hja, recimo

Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Figa (Občutje, občutljivost) – zelo močni, samozavestni, neodvisni, ne dovolijo prerekanja in ugovorov, ljubijo življenje, družino, otroke in živali, pravi « metulji v družbi », polni humora, ljubijo brezdelje in okolico, talentirani za praktično, inteligentni. (fig tree)
Figa - no ja kakšna stvar je sicer res...samo večino stvari so pa fejst mim udarl

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Jesen (Ambicija) – neobičajno atraktivni, veselijo se življenja, impulzivni, poželjivi, se ne ozirajo na kritiko, ambiciozni, inteligentni, talentirani, radi se igrajo z usodo, lahko so egoisti, lahko jim zaupate, dobri ljubimci, včasih jim pamet vlada nad srcem, ampak zveze smatrajo zelo resno. (ash tree)
Hehe, presentljivo nekaj stvari celo drži!

Hehe, presentljivo nekaj stvari celo drži!

-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Mislim, da drži zameBrest (Plemenitnost) – prijetne figure, odete z okusom, glasno povejo, kaj jim ni všeč,nagnjeni so k temu, da tujih napak ne oproščajo, veseli, radi vodijo, a ne da nekomu pripadajo, pravi in iskreni partnerji, radi odločajo namesto drugih, plemeniti, « širokogrudni », veliki smisel za humor, praktični. (elm tree)

-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
Topol (Nesigurnost) – delujo zelo dekorativno, niso dovolj sigurni vase, razumni samo kadar je neobhodno, potrebna jim je vzpodbuda in prijetno okolje, da bi se sprostili in odprli, hitro jih spregedamo, pogosto sami, zelo nesigurni, umetniške narave, dobri organizatorji, nagnjeni k filozofiranju, v vsako situacijo se popolnoma vživijo, zveze sprejemajo zelo resno. (poplar)
huh, neki pa že drži
huh, neki pa že drži

-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Sestavljanka napisal/-a:Jan 12 - Jan 24 - brest
Brest (Plemenitnost) – prijetne figure, odete z okusom, glasno povejo, kaj jim ni všeč,nagnjeni so k temu, da tujih napak ne oproščajo, veseli, radi vodijo, a ne da nekomu pripadajo, pravi in iskreni partnerji, radi odločajo namesto drugih, plemeniti, « širokogrudni », veliki smisel za humor, praktični. (elm tree)
za mene drži vse

-
Lady Chatterley - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
brest - DRŽI 

Keep your friends close, keep your enemies closer ...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jz sm z bora. sam razlaga pa ni uganla mojga značaja.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
*purple bitch* napisal/-a:Jelka (Misterioznost) – polni okusa, pošteni, izobraženi, ljubijo vse, kar je lepo, polni občutkov, trdoglavi, egoistični, vendar poskrbijo za svoje bližnje, zelo zadovoljni, talentirani, imajo mnogo prijateljev, pa tudi sovražnikov, lahko jim zaupamo. (fir tree)
haha, večina je pa res
(pa ne napiše se dervesa, ampak drevesa)
jaz sem pa vseskozi mislil, da si ti s tepke padla...

-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Smreka (Varnost) – običajno zelo lepi, znajo se lepo obleči, ljubijo luksuz, dobrega zdravja, absolutno niso sramežljivi, pokažejo možnost, da gledajo na druge zviška, samozavestni, odločni, nestrpni, radi vplivajo na druge, mnogo talentov, zdravo optimistični, čakajo pravo ljubezen, sposobni sprejemati hitre odločitve. (fir tree)
No ja, sliši se kar lepo ...
(sicer sem pa tudi jaz prepričana, da je ta tema že nekje bila, ampak je nikakor ne morem najti ...)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Prvi neprebran prispevek • 142 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov