S katerega drevesa si padla?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Platana (Vernost) – močni, mišičasti, odgovorni, jemljejo vse, kar jim življenje nudi, zadovoljni, optimistični, lakomni na denar in priznanja(ampak dnar si sama zaslužim,nism lakomna na denar od drugih ), sovražijo osamljenost, strastni ljubimci, katerim nikoli ni dovolj, verni, večkrat prizadeti, nestalni, pedantni i brezbrižni. (plane tree = Britain, sycamore = USA)
nekak tako
nekak tako
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Lešnik (Posebnost) – šarmantni, skromni, polni razumevanja, znajo pustiti vtis, aktivni borci za socialno pravdo, priljubljeni, občutljivi, komplicirani ljubimci, iskreni, tolerantni partnerji, imajo pravo predstavo o pravičnosti. (hazel nut)
Js in moj sva oba padla z lešnika Pa mi ta opis kr laska
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
kostanj mislim da je dost res, razen tist o lepoti ne vem
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
bor: vse me opisuje!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz sm padla iz vrbe žalujke.
Vrba žalujka (Melanholičnost) – čudoviti, a polni melanholije, atraktivni, zelo duhovni, ljubijo vse, kar je lepo in okusno, ljubijo potovanja, sanjači, neumorni, komplicirani, iskreni, lahko se vpliva nanje, a je z njimi težko živeti, poželjivi, dobra intuicija, trpijo zaradi ljubezni, a včasih najdejo partnerja, na katerega se lahko naslonijo. (weeping willow)
Z odebeljenim se strinjam.
Vrba žalujka (Melanholičnost) – čudoviti, a polni melanholije, atraktivni, zelo duhovni, ljubijo vse, kar je lepo in okusno, ljubijo potovanja, sanjači, neumorni, komplicirani, iskreni, lahko se vpliva nanje, a je z njimi težko živeti, poželjivi, dobra intuicija, trpijo zaradi ljubezni, a včasih najdejo partnerja, na katerega se lahko naslonijo. (weeping willow)
Z odebeljenim se strinjam.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Nešplja (Dobra poslušnost) – šarmantni, veseli, dajo vse od sebe, a pri tem niso egoisti, radi so opaženi, ljubijo življenje, premikanje, nemir, tudi krize, istočasno odvisni in neodvisni, dobrega okusa, umetniki, strastni, poudarjenih občutkov-čustev, dobri spremljevalci, ne predajo se. (medlar)
kaj pa sploh je nešplja ...prvič slišim za to drevo...no pa vseeno do neke mere sicer drži ja, samo vse pa sigurno ne..glede umetnika..dvomim, da je v meni kaj umetniške dušice ..pa nemira in kriz sigurno ne ljubim! Z to predajo pa je tko..včasih se mogoče prehitro predam...in premalo vztrajam ...drugo pa bi kar držalo mislim da.
kaj pa sploh je nešplja ...prvič slišim za to drevo...no pa vseeno do neke mere sicer drži ja, samo vse pa sigurno ne..glede umetnika..dvomim, da je v meni kaj umetniške dušice ..pa nemira in kriz sigurno ne ljubim! Z to predajo pa je tko..včasih se mogoče prehitro predam...in premalo vztrajam ...drugo pa bi kar držalo mislim da.
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
Vrba žalujka (Melanholičnost) – čudoviti, a polni melanholije, atraktivni, zelo duhovni,ljubijo vse, kar je lepo in okusno, ljubijo potovanja, sanjači, neumorni, komplicirani, iskreni, lahko se vpliva nanje, a je z njimi težko živeti, poželjivi, dobra intuicija, trpijo zaradi ljubezni, a včasih najdejo partnerja, na katerega se lahko naslonijo
S tega drevesa pa sem padla jaz
Me pa še kr zadane sploh oni del kaj sem podčrtala
S tega drevesa pa sem padla jaz
Me pa še kr zadane sploh oni del kaj sem podčrtala
..just wanna dance, wanna go insane...
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
figa...
in naceloma je vse res, kar je napisano...
in naceloma je vse res, kar je napisano...
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
Jesen (Ambicija) – neobičajno atraktivni, veselijo se življenja, impulzivni, poželjivi, se ne ozirajo na kritiko, ambiciozni, inteligentni, talentirani, radi se igrajo z usodo, lahko so egoisti, lahko jim zaupate, dobri ljubimci, včasih jim pamet vlada nad srcem, ampak zveze smatrajo zelo resno. (ash tree)
wow, absolutno drži
wow, absolutno drži
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Kostanj. (:
Kostanj (Iskrenost) – izrazito lepi, ne marajo pritiska, pravični, veselijo se življenja, zainteresirani, rojeni diplomati, a v družbi občutljivi, pogosto nesigurni v sebe, včasih izobraženi, počutijo se, da jih nihče ne razume, ljublijo samo enkrat, imajo probleme najti pravega partnerja. (chestnut tree)
So kar zadeli bistvo ja (:
Kostanj (Iskrenost) – izrazito lepi, ne marajo pritiska, pravični, veselijo se življenja, zainteresirani, rojeni diplomati, a v družbi občutljivi, pogosto nesigurni v sebe, včasih izobraženi, počutijo se, da jih nihče ne razume, ljublijo samo enkrat, imajo probleme najti pravega partnerja. (chestnut tree)
So kar zadeli bistvo ja (:
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Limona (Slutnja, dvom) – kar prinaša življenje, doživljajo z muko, sovražijo spore, prerekanja, stres in delo (službo), nemarajo določasja in udobnosti, so blagi in popustljivi, žrtvujejo se za prijatelje, imajo mnogo talenta, a niso dovolj ambiciozni, da bi se izboljšali, stalno javkajo, tarnajo in kritizirajo, zelo so ljubosumni, ampak zvesti. (lemon)
večina stvari pri meni, čudno, ne drži (glede dela, ambicioznosti, ljubosumnosti, kritiziranja...)
večina stvari pri meni, čudno, ne drži (glede dela, ambicioznosti, ljubosumnosti, kritiziranja...)
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
limonca... kr drži kaj piše. sem preletela tudi ostale opise, tudi tisti kr držijo... zanimivo ane?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov