S katerega drevesa si padla?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
MoJcHyKa napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:hej...kaj pa če ni tvojga roj.dne??? A to pol sam za določen folk velja? Jst tega ne štekam!!
ma kako ga ni? kdaj si rojena? kokr sem jaz gledala, so vsi dnevi...edin če sem kaj spregledala
em...12.0ktober
-
mycosmogirl - Kofetarica
aja kok sm jest en bumbar ...to se tko šteje, recimo od 3-15 oktobra!!! OMG...si že bruke na netu delam
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Se pravi to spada sem
Oct 04 - Oct 13 – nešplja
Nešplja (Dobra poslušnost) – šarmantni, veseli, dajo vse od sebe, a pri tem niso egoisti, radi so opaženi, ljubijo življenje, premikanje, nemir, tudi krize, istočasno odvisni in neodvisni, dobrega okusa, umetniki, strastni, poudarjenih občutkov-čustev, dobri spremljevalci, ne predajo se. (medlar)
... verjetn te je zmedlo, pa si mislila da velja za 4.10 ša 13.10 in da ni to od 4.10 - 13.10
no sicr pa kot vidm, si že ugotovila kako to gre, pridna ti
Nešplja (Dobra poslušnost) – šarmantni, veseli, dajo vse od sebe, a pri tem niso egoisti, radi so opaženi, ljubijo življenje, premikanje, nemir, tudi krize, istočasno odvisni in neodvisni, dobrega okusa, umetniki, strastni, poudarjenih občutkov-čustev, dobri spremljevalci, ne predajo se. (medlar)
... verjetn te je zmedlo, pa si mislila da velja za 4.10 ša 13.10 in da ni to od 4.10 - 13.10
no sicr pa kot vidm, si že ugotovila kako to gre, pridna ti
-
mycosmogirl - Kofetarica
MoJcHyKa napisal/-a:Se pravi to spada sem
no vidim, da si pogruntala
hehe...res me je mal! Drgač pa tenks...me je kr zadel tale horoskop!!!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Platana (Vernost) – močni, mišičasti, odgovorni, jemljejo vse, kar jim življenje nudi, zadovoljni, optimistični, lakomni na denar in priznanja, sovražijo osamljenost, strastni ljubimci, katerim nikoli ni dovolj, verni, večkrat prizadeti, nestalni, pedantni i brezbrižni. (plane tree = Britain, sycamore = USA)
no tole ne drži. Pa tudi nisem lakomna na denar, kmi pa res veliko pomeni
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- nika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Topol (Nesigurnost) – delujo zelo dekorativno, niso dovolj sigurni vase, razumni samo kadar je neobhodno, potrebna jim je vzpodbuda in prijetno okolje, da bi se sprostili in odprli, hitro jih spregedamo, pogosto sami, zelo nesigurni, umetniške narave, dobri organizatorji, nagnjeni k filozofiranju, v vsako situacijo se popolnoma vživijo, zveze sprejemajo zelo resno. (poplar)
ja ja kr drži sam da delujejo zelo dekorativno mi ni čist jasn... počutm se kot okrasek
ja ja kr drži sam da delujejo zelo dekorativno mi ni čist jasn... počutm se kot okrasek
I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
I cannot think the way you think, but I would never go away...
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
z oreha
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
Dec 23 - Dec 31 – jablana
Jablana (Ljubezen) – običajno vitki, karizmatični, dopadljivi in atraktivni, prijetne zunanjosti, radi »flirtajo«, avanturisti, znajo poslušati, vedno zaljubljeni, hočejo ljubiti in biti ljubljeni, verni, nežni, zelo širokogrudni, talenti za znanost, živijo za danes, brezbrižni filozofi z zmožnostjo dobre razlage. (apple tree)
ok vitka nism trenutno najbolj ostalo pa recimo da bi kr šlo...
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
~Mishka~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
Bor (Izjemnost) – ljubijo prijetno družbo, zelo vzdržljivi, znajo napraviti življenje prijetno, zelo aktivni, naravni, dobri spremljevalci, hitro se zaljubljajo, a tako hitro tudi izgubijo zanimanje, se hitro vdajo, veliko menjajo preden dobijo idealnega partnerja, ki mu verjamejo, zaupljivi in praktični. (pine)
niti niso tok falil...
niti niso tok falil...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Platana (Vernost) – močni, mišičasti, odgovorni, jemljejo vse, kar jim življenje nudi, zadovoljni, optimistični, lakomni na denar in priznanja, sovražijo osamljenost, strastni ljubimci, katerim nikoli ni dovolj, verni, večkrat prizadeti, nestalni, pedantni i brezbrižni. (plane tree = Britain, sycamore = USA)
Aaammm.. To pa so se čisto zmotili
Aaammm.. To pa so se čisto zmotili
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]