Rojene "v želji" ali "po nesreči"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
oooo, nia, ful lepo!
jst pa sm bla načrtovana (vsaj mislm da), k sta bla že en let poročena (moj "tmal" se je rodil pol leta pre njuno poroko, je bil tud za zgago), sploh pa si je mami želela punčko, k je pač že mela sina pa zto d bi jo lohk v oblekce oblačla pa kitke delala... hmmm, pa si ji ni glih uresničl
jst pa sm bla načrtovana (vsaj mislm da), k sta bla že en let poročena (moj "tmal" se je rodil pol leta pre njuno poroko, je bil tud za zgago), sploh pa si je mami želela punčko, k je pač že mela sina pa zto d bi jo lohk v oblekce oblačla pa kitke delala... hmmm, pa si ji ni glih uresničl

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
somebody napisal/-a:sploh pa si je mami želela punčko, k je pač že mela sina pa zto d bi jo lohk v oblekce oblačla pa kitke delala... hmmm, pa si ji ni glih uresničl
Hehehe, moja mamica tud. Se je ful dolg dejansko igračkala z mano, mi je kar priznala to, in me oblačila v lepe oblekice in čopki in frizurce...pa je bolj malo od tega ostal.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
mene je pa k sm bla ene 3 leta star oblekla v novo oblekco, pol smo šli pa na sprehod, sm se pa kr na rob pločnika usedla. pa glih uzadne sm ji rekla d se z mano ne bo tko zaj... k mi je glih neki težila nej si kšne drugačne cote kupm. sm ji rekla nej ma še kr enga otroka pa z njimdela kr če. 

-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sm bla tut načrtovana in že težko pričakovana. Moja mami je pred mano imela 7 spontanih splavov, tko, da sem bla pol jst res res močno pričakovana bebica
Pa še z mano je imela zelo kritično nosečnost prve 3 mesece je bila skos v bolnici pol pa do končne nosečnosti strogo ležanje doma. In ko sem končno prijokala na svet so vsi okol mene skakljal od sreče - mogoče sem zaradi tega tut mičken bolj razvajena
(sam ne preveč)

Pa še z mano je imela zelo kritično nosečnost prve 3 mesece je bila skos v bolnici pol pa do končne nosečnosti strogo ležanje doma. In ko sem končno prijokala na svet so vsi okol mene skakljal od sreče - mogoče sem zaradi tega tut mičken bolj razvajena

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Čist načrtovano...še mogl so se precej pomatrat zame in še mami je mogla 3/4 nosečnosti preležat.. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov