Rojene "v želji" ali "po nesreči"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Moja starsa sta bila ze porocena, ko je mama rodila mojega brata. Leto in pol kasneje sem na svet prijokala jaz. Ne vem, ce se je to ponesrecilo ali je bilo nacrtovano, niti me ne zanima. Pa ceprav se je ponesrecilo, verjamem, da starsem nikoli ni bilo zal, da sta me naredila.
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst sm bla pa nesreca. Je kondom pocu . Isto moj brat... Pa me majo moji starsi vseen zelo zelo radi in so vedno lepo skrbeli zame.
Ne vem zakaj se enim to zdi grdo? Men je vsec, da mi je mami to povedala. In se zarad tega ne pocutim cist nc manj ljubljene .
Ne vem zakaj se enim to zdi grdo? Men je vsec, da mi je mami to povedala. In se zarad tega ne pocutim cist nc manj ljubljene .
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
nism nikoli to sprasevala svojih. Pomoje da sm bla nacrtovana, saj sta bla porocena 2 leti ko sm se rodila. Pa brat je biu pomoje tud nacrtovan.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Meni sta se vedno izognila temu vprašanju.Pol pa sem enkrat ju slišala,ko sta se pogovarjala o tem.Mama je jemala kontracepcijske tablete,pa ji niso nekaj pasale in je prenehala za nekaj časa.In v tistem času je ravno zanosla.Tak da je blo nenačrtno.In me tud obdržala.Rok je imela 12.8. in ravno na tisti dan sem tudi jaz prišla na ta svet
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]