Rojene "v želji" ali "po nesreči"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Pred mano sta se rodili dve punčki, ena od njih je 4 mesece po porodu umrla. Nisem bila načrtovana, ker bi bila nosečnost rizična, vseeno pa sem bila zaželjena, težko pričakovana in starši so še danes veseli, da sem se rodila in da je bilo z mano se OK. Spočeta sem bila pa na morju
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
mily napisal/-a:jst sm bla čista nesreča. mami je zanosila v četrtem letniku srednje šole in je bla tekrat res panika. sam mami in ati me nista "dala stran" in tako sem danes tukaj.
Moja z mano pa konc tretjega letnika. Ampak je delala triletno, tako da ni blo panike-jo je že končala takrat.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- *Lizika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Jst sm bla tud načrtovana. Sta šla moja dva na eno veselico, in sta prišla domov, mene nardila in fora - ko sta opravla zadevo sta šla nazaj na fešto!!! Mi je blo pa tak lepo v maminem bušiju da sm zavlekla 13 dni po roku!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
menda načrtovano.....sam morala bi biti fantek..ker je bla pred mano že sestra...he he,pol pa sta zdaj vseeno hapy...ker tak še mam brata..he he
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Snow flake napisal/-a:Torej, če želite, napišite, ali ste bile rojene po želji vaših staršev, ali je bilo vaše spočetje po nesreči ....
Ne vem, bom vprašala. Vem pa, da sem bla zaželjena, saj so mami rekli, naj splavi, ker je njeno življenje ogroženo, ampak ona se je vseeno odločila, da me ima.
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
jaz pa sem ziher, da nisem bla načrtovana. sem skor 12 let mlajša od moje sestre in po moje takrat več res niso hotli met otrok. so pa baje bli veseli in so zdaj srečni da me majo.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem bila načrtovana, moja dva brata pa ne, prvi sploh ne, ker je bvla moja mami stara 17, ko je z njim zanosila, z drugim bratom pa je zanosila že poročena z najinim očetom, tako, da načrtovan sicer ni bil, je bil pa čisto zaželjen.
pa pa
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
baje nenacrtovano
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja, jaz sem nesreča... Logično.
Moja mat je mela diafragmo, pa se je en spermij uspel zmuznit mimo.
Včasih pravjo, da mi je zato uspelo prit na svet, ker sem tako trmasta. Kaj čmo, ne more bit drugač.
Moja mat je mela diafragmo, pa se je en spermij uspel zmuznit mimo.
Včasih pravjo, da mi je zato uspelo prit na svet, ker sem tako trmasta. Kaj čmo, ne more bit drugač.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov