Rojene "v želji" ali "po nesreči"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Pozdravljena dekleta in fantje!
Sem iskala po forumu, žal nisem našla podobne teme, zato odpiram novo. Vem, da so bile teme, kdaj smo rojene, kateri mesec, leto, vendar govora o tem še nisem našla. Če pa je bilo, pa prosim link in zaklep.
Torej, če želite, napišite, ali ste bile rojene po želji vaših staršev, ali je bilo vaše spočetje po nesreči ....
Sama sem rojena po želji staršev, načrtovala sta imeti dva otroka, žal se je več poizkusov končalo s splavom, tako da sem ostala edinka ... Pa ve??
Sem iskala po forumu, žal nisem našla podobne teme, zato odpiram novo. Vem, da so bile teme, kdaj smo rojene, kateri mesec, leto, vendar govora o tem še nisem našla. Če pa je bilo, pa prosim link in zaklep.
Torej, če želite, napišite, ali ste bile rojene po želji vaših staršev, ali je bilo vaše spočetje po nesreči ....
Sama sem rojena po želji staršev, načrtovala sta imeti dva otroka, žal se je več poizkusov končalo s splavom, tako da sem ostala edinka ... Pa ve??
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Mislim da sem bila spočeta bolj po nesreči kot pa načrtovano.
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
načrtovano je pa res, da je fotr hotel še enga sina, ampak je bil pol tolk bolj vesel da sm mu jst kravžlala živce
pa nism hotla vn na rok, ampak sem še en teden dalj uživala
pa nism hotla vn na rok, ampak sem še en teden dalj uživala
Zadnjič spremenil miska13, dne 18. Jul. 2005 9:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Tudi jaz mislim (in upam), da sem bila spočeta načrtovano, torej ne po nesreči ...
Poznam pa več primerov, ko so otrokom starši prav povedali, da so bili spočeti "po nesreči" in to zna zelo boleti ....
Kateri mesec sem prišla ... --> http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 72&start=0
Poznam pa več primerov, ko so otrokom starši prav povedali, da so bili spočeti "po nesreči" in to zna zelo boleti ....
Kateri mesec sem prišla ... --> http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 72&start=0
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Načrtovano...in isto tudi moj brat. Moj lubi pa je bil nenačrtovan in starši njegove mame so 'organizirali' poroko z očetom... pa se nista mela lepo.
HASTA LUEGO
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Moja starša sta hotla met dva otroka. Sm kolkr jst vem, nista mela namena met še takrat, ko je mami zanosila z mano. Tako da bi lahko rekla da je blo ponesreč, ampak sta tako al tako se mela namen poročit pa met enkrat v prihodnosti otroke.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sm bla tut načrtovana... moja mami je pred mano že mela spontani splav, tko da sta se zame kr matrala.
Tamal je bil pa poj čist "ponesreč" k je mami misnla, da nemore met več otrok in je bla praktično že 4 mesce noseča preden je dojela (je mela zmer ful neredno menstro + sploh ni misnla da lah še zanos )
Ona je pa res misnla kok se je zredila
Tamal je bil pa poj čist "ponesreč" k je mami misnla, da nemore met več otrok in je bla praktično že 4 mesce noseča preden je dojela (je mela zmer ful neredno menstro + sploh ni misnla da lah še zanos )
Ona je pa res misnla kok se je zredila
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Heh moja mami je imela špiralo vstavljeno pa sem jaz vseeno nastala tak da..nic ni 100%..
drugac pa hvala bogi sta moja2 ful kul se vreji razumeta pa vse tak da mi nic ne manjka. Ljubezni mam se prevec
drugac pa hvala bogi sta moja2 ful kul se vreji razumeta pa vse tak da mi nic ne manjka. Ljubezni mam se prevec
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima