Rojene "v želji" ali "po nesreči"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 233 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Mju napisal/-a:Fusion napisal/-a:Jst sm bla vec kot ocitno po nesreci. Sta bla skp sele 4 mesce p je mt zanosila, pol je p fotr itk hotu d nrdi splav sam mt ni hotla. Tko d sm bla bl nesreca za fotra [ kr je blo opazn ]. Tmala je bla pa nacrtvan je p bl lublenck:D
ej, samoglasniki ti na tipkovnci ne delajo...
LOL. Najbrž res.
Sama nisem bila načrtovana, nisem pa bila nezaželjena. Recimo, da sem bila srečno naključje.
Brat pa je bil načrtovan in dolgo pričakovan.
Imaš, da me vikaš!
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
ne vem,če sm že pisala tuki,pa se mi ne da preverjat
Js sm bla po nesreči.Pač fotr je reku,da bo pazu,mu je ful ratal,morm rečt .Sj mami je razmišlala o splavu,sam je rekla,da se je pol kr kmal odločla,da me bo obdržala.Zato sta se tud kmal poročila,pa pol tud kmal ločla.Sta bla še premlada za zakon pa otroka,sploh fotr je bil premal resn.
Js sm bla po nesreči.Pač fotr je reku,da bo pazu,mu je ful ratal,morm rečt .Sj mami je razmišlala o splavu,sam je rekla,da se je pol kr kmal odločla,da me bo obdržala.Zato sta se tud kmal poročila,pa pol tud kmal ločla.Sta bla še premlada za zakon pa otroka,sploh fotr je bil premal resn.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
baje da sm bla tut js načrtovana no vsaj tk so mi rekl, hehe pa še fajn jima je blo da sm bla punčka ko prej sta mela že fantka (mojga brata)
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
PeggySue* napisal/-a:Bila sem načrtovana.Takoj ko sta se mami in ati poročila,sta začela delati na mojem rojstvu.
enako
What's the craziest thing you've done lately?
Prvi neprebran prispevek • 233 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov