Rojene "v želji" ali "po nesreči"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jaz sem bila nenačrtovana. Mami je zagrabila panika, ko je izvedela, da je noseča pa je baje ful težko fotru povedala, ta je pa ob novici izredno pozitivno odreagiral in "me" je bil zelo vesel. Še sedaj mi kdaj rad reče, da je vesel, da sta se odločila zame.
Sestra pa je bila načrtovana.
Me čisto nič ne prizadane, četudi me ne bi želela, pa bi me obdržala po sili razmer. Če bi se tudi v tem primeru razvila v tako osebo kot sem sedaj, bi bila oba izredno vesela, da bi me obdržala.
Sestra pa je bila načrtovana.
Me čisto nič ne prizadane, četudi me ne bi želela, pa bi me obdržala po sili razmer. Če bi se tudi v tem primeru razvila v tako osebo kot sem sedaj, bi bila oba izredno vesela, da bi me obdržala.
- janna
Jaz sem bila tudi nenačrtovana, so bili pa vseeno veseli, ko so izvedeli da sem "na poti" Brat je bil čisto navdušen, ko sem se rodila, skoz je voziček naokoli vozil, čeprav je komaj dosegel ročaj
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
...:
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
cisto nenacrtovana, skoraj že splavljena.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
small_star napisal/-a:Jaz sem bila vrjetno med tistimi otroki, ko so starši iz meseca v mesec se trudili in delali teste pa so dolgo bili negativni. In se je trud potem obrestoval. Moja mami se je namreč 6 let zdravila, drugače bi bila že prej .
Pr meni je blo tudi neki podobnega. Mama je 2x splavla (krivi so bli ensposobni zdravniki), pol pa je šla v LJ, rodila sestro, dve leti za tem pa še mene.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
mojadva sta mela pa celo limonado. mami je ostala noseča, oči se je pa ustrašil in rekel, da noče otroka. mami je šla splav nardit in je oči priteku v bolnico ampak je bilo prepozno. pol sta se po odločila, da bosta mene nardila. kmal po tem sta se tud poročila
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
js pa čist načrtvano...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov