ročne spretnosti -> gobelin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Tigi napisal/-a:kaj se to vse ne zmislijo
To mi je pa že skor mal bolano.
Drugač pa moja mama ful rada šiva gobeline, ampak ne unih starinskih vzorcev, ampak bol take moderne varjante.
Jst sm pa tut že probala, mislim, da sem enkrat enega disney-evega celo dokončala.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
moja mama je to tud delala...sam zdaj zadnje čase pa nekak ne več..se je bolj usmerila v kvačkanje prtičkov..
vem, da ko sem bila še majhna sem itak vtaknila nos v vse..sem tud jaz to hotela probat..sem mela tako deklico z medvedkom v naročju ...sam me je kmalu minilo...nekak sem ugotovila, da to ni zame..
Drugač so mi lepe te stvari..če je slikca lepa...sam ročna dela niso zame
vem, da ko sem bila še majhna sem itak vtaknila nos v vse..sem tud jaz to hotela probat..sem mela tako deklico z medvedkom v naročju ...sam me je kmalu minilo...nekak sem ugotovila, da to ni zame..
Drugač so mi lepe te stvari..če je slikca lepa...sam ročna dela niso zame
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz sem vcasih imela veselje, ampak nisem nobenega dokoncala... sedaj pa nimam casa ali pa zivcev za to...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Ko sem bila v osnovni sem to delala zdaj pa ne več.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
sem jih delala,ko sem bla še majhna-nižja stopnja OŠ,ko me je še stara mama pazila.vem,da sem delala gobelin z motivom ata Smrka,pa pomoje še mora biti nekje nedokončan.ah,lepi spomini na otroške dni. drugače pa nimamo nikjer nobenega obešenega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov