Razlaga sanj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
LouCypher - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Jesenice
No pa sem se oglasil še semle. Pogosto sem sanjal o kačah. Včasih o raznoraznih sexualnih dogodkih. Tudi taščo sem pretepa - v sanjah seveda. Pa tisto običajno padanje v nikoli končan prostor...in podobno. Potem sem pa naključno dobil v roke knjigo (že preed leti) v kateri je bilo nekaj razlage sanj. Zdelo se mi je kar zanimivo, pa marsikatero zadevo so kar dobro zadeli. No in kot to gre....sem počasi začel raziskovati internet. Pa knjižnice. Knjigarne. In spet internet. Vse sorte je - tako zanimive zadeve, kakor tudi - preprosto povedano - sranje. In sem se odločil: naredil bom svojo spletno stran. In nastala je :
www.mojesanje.com
Ni še dokončana. Ni še popolna. Najbrž je polna napak. Ampak saj veste: svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem
)
Kaj si mislite?
www.mojesanje.com
Ni še dokončana. Ni še popolna. Najbrž je polna napak. Ampak saj veste: svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem

Kaj si mislite?
Mislim in delam resno, a ne izpadem vedno tak...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mislim, da so tvoje sanje čista preprosta posledica strahu in "travme", ki ti je ostala po nesreči.. Kaj globljega ni za iskat.
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov