razkritje identitete

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Mar. 2009 14:25

sej ne da mene kdo preverja,ampak če bi kdo po naključju odkril kdo sem, pol bi se ziher kej začel okrog govorit (smo pač mlad kolektiv),pa čeprov nič škodljivega. ne bi mi blo prijetno
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 17. Mar. 2009 14:28

^^

Malo OT, ampak sedaj v mnogih službah preden zaposlijo nove ljudi, malo pobrskajo po internetu ali pregledajo po facebooku, kakšen je njihov potencialni zaposleni. Baje je to v tujini že stalna praksa. Mogoče malo preveliko poseganje v intimo, ampak očitno se bomo morali navaditi tudi na to.

Jaz ne izdajam ravno svojega imena in ne lepim slikc po forumu, da bi pa pazila kaj pišem, pa tudi ne. Če me kdo hoče izsledit, mu prepuščam to veselje. :D
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 17. Mar. 2009 15:29

amyZ napisal/-a:Glede na to da imamo na našem forumu teme kot so kako ti je ime, iz kje si, kolko si stara, bi lahko kakšen frik kmalu ugotovu kdo si ti v resnici. a se tega nič ne bojite?

Ne.
amyZ napisal/-a:nikoli ne razmišljate o tem, da ni dobro da vedo tvojo pravo identiteto na forumu?

Je dobro.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 17. Mar. 2009 15:49

Mah... so taki in drugacni friki na tem svetu..
Ce bi me kdo na tak nacin dobil, no ja mi nebi bilo ravno vsec, ampak kaj cmo..

Ni da ki pisem neke ful krute zadeve po forumu, pac babje reci. Lubi ve, da sem tu gor, pa verjetno se kdo..

Je pa veliko vec 'direktnih norcev' na ircu..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Mar. 2009 15:51

lorelaj napisal/-a:^^

Malo OT, ampak sedaj v mnogih službah preden zaposlijo nove ljudi, malo pobrskajo po internetu ali pregledajo po facebooku, kakšen je njihov potencialni zaposleni. Baje je to v tujini že stalna praksa. Mogoče malo preveliko poseganje v intimo, ampak očitno se bomo morali navaditi tudi na to.

res je, tega se poslužujem! :)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Mar. 2009 16:10

dobr da niti facebooka nimam. samo kako pa lahko tvoj delodajalec ali pač kdorkoli čekira tvoj FB profil,če ni tvoj prijatelj?
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 17. Mar. 2009 16:28

js sm si namenoma dala nick, pod katerim me nihče ne prepozna, ker ga upoabljam samo za tale forum. pa ne zato, ker bi karkoli skrivala, ker (kot jih je že večina pred mano reklo) kar napišem, tudi mislim in trdim v RL ampak vseeno sem nekak bolj sproščena, če ostanem zakrita za mojim nickom in prelepim avatarjem. tudi zato, ker nočem, da me kdo prepozna in me obravnava po izkušnjah iz vsakdanjega življenja, kajti na forumu želim biti znano izključno po stvareh, ki se tičejo foruma. če pa kdo razkrije mojo identiteto, pa tudi ne bom skakala čez okno :D

drugače me je pa prepoznala ena sošolka, ker vedno išče ideje v temi "Osebno sporočilo na MSN" (oz. neki podobnega) in je večkrat vidla, da se ujema z mojim osebnim sporočilom, potem pa še note za avatar in ji je blo vse jasno :) drugače sta pa na forumu dve osebi, ki me poznata tudi osebno (Jochie in Papillon).
Make music, not war
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 17. Mar. 2009 16:45

Mju napisal/-a:js sm si namenoma dala nick, pod katerim me nihče ne prepozna, ker ga upoabljam samo za tale forum. pa ne zato, ker bi karkoli skrivala, ker (kot jih je že večina pred mano reklo) kar napišem, tudi mislim in trdim v RL ampak vseeno sem nekak bolj sproščena, če ostanem zakrita za mojim nickom in prelepim avatarjem. tudi zato, ker nočem, da me kdo prepozna in me obravnava po izkušnjah iz vsakdanjega življenja, kajti na forumu želim biti znano izključno po stvareh, ki se tičejo foruma. če pa kdo razkrije mojo identiteto, pa tudi ne bom skakala čez okno :D

Podpis pod tole. Ne skrbi me, da bi me kdo prepoznal, ker ne pišem ničesar takega, praktično nisem napisala sploh nič takšnega, da bi me lahko kdo sploh prepoznal. Pa tudi če bi me, me ne skrbi, ker ne pišem nič takega, kar bi morala skrivati. Sicer pa se v celoti strinjam z Mju :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Mar. 2009 19:05

Jaz grem stavit, da se večino tistih, ki imamo več kot 250 postov, da najt v roku enega tedna :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 17. Mar. 2009 19:25

jullia_ napisal/-a:Jaz grem stavit, da se večino tistih, ki imamo več kot 250 postov, da najt v roku enega tedna :)

Ou šit :D
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 17. Mar. 2009 20:21

Mju napisal/-a:js sm si namenoma dala nick, pod katerim me nihče ne prepozna, ker ga upoabljam samo za tale forum. pa ne zato, ker bi karkoli skrivala, ker (kot jih je že večina pred mano reklo) kar napišem, tudi mislim in trdim v RL ampak vseeno sem nekak bolj sproščena, če ostanem zakrita za mojim nickom in prelepim avatarjem. tudi zato, ker nočem, da me kdo prepozna in me obravnava po izkušnjah iz vsakdanjega življenja, kajti na forumu želim biti znano izključno po stvareh, ki se tičejo foruma. če pa kdo razkrije mojo identiteto, pa tudi ne bom skakala čez okno :D

enako tudi tukaj. Edino nick sem dala preveč oseben, glede na to, da je v njemu pač moje ime. Ampak je kar je, spremenit se ga tako ne da, razen če ustvariš nov 'račun'.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Mar. 2009 20:36

Eh, moja identiteta tle gor je že lep cajt razkrita (edin z imenom ne mislm jauno operirat, jih je pa usen kr neki, k tut tega že poznajo ... jebote fejsbuk! :D ).

Če bi me "razkrinku" kdo od mojih (partner, prjatli, šefi, ...), ne bi zvedu ničesar nezaslišanga ...
Partner me pozna dost bl kt tale forum, tabližnji prjatli mal mnj, ampak usen dost, če bi pa morebitni nadrejeni meu tok cajta, da bi šou analizirat moj profil, bi me pa zaskrbel, da delam u sumljivem fohu, kjer šefe nima pametnejšga dela, kt da bere ženske debate in upa na kšne juicy info, k jih bo ob prilki, ko mu zmanjka argumentou, uporabu prot men. Juhu.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 17. Mar. 2009 21:39

.../
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Mar. 2009 22:43

Aloha napisal/-a:če bi pa morebitni nadrejeni meu tok cajta, da bi šou analizirat moj profil, bi me pa zaskrbel, da delam u sumljivem fohu, kjer šefe nima pametnejšga dela, kt da bere ženske debate in upa na kšne juicy info, k jih bo ob prilki, ko mu zmanjka argumentou, uporabu prot men. Juhu.

enako ja.Men je to izpodusake kritike!
Mislm, služba je eno, prosti čas pa drugo in logično, da v prostem času verjetno nism pridkana punčka kot na šihtu.In, da te potem na podlagi tega ocenjujejo...Krneki!
Zato, tud če bi me šef addal na FB ga nebi sprejela.Enostavno je tist moj plac za prosti čas in ga ne mislm mešat v službene zadeve, prav tako pa nočem, da služba meša prste umes!
men je to res bolano.ne morš folka preverjat pa vohunt za njim :roll:
pa recimo mam na dveh slikah dva velka đointa,in kaj bi potem šefe, prec pomislu da kadim travo, čepru se jo nism že deset let prtaklnla?pa tud če jo, kaj to koga sploh briga kaj jst vnašam vase, dokler se to na delovnem mestu ne pozna?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Mar. 2009 22:49

Ne bit naivna in daj slike, ki bi te utegnile prikazat v slabi luči, dol z neta, novih pa nikoli več gor.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov