razkritje identitete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
no no, sej sem samo za mnenje vprašala. ne da bi me blo strah dab kdo od mojih znancev ugotovil kdo sem al pa kej takega. jz sem ciljala samo na to da tkole po internetu marsikdo k nima druzga dela tkole išče dekleta pa to. no, forumi nit niso tko kritični, recimo kak irc pa je. vsaj moje mnenje je tako.
nisem pa misla s tem to da bi blo koga strah k pač pove kar čut al pa kako razmišlja, oz. da laže o tem. to je od vsazga posameznika stvar kolk je resnice v tem kar pove. jz že povem tko kot je, zato me nima bit zard tega kej strah.
nisem pa misla s tem to da bi blo koga strah k pač pove kar čut al pa kako razmišlja, oz. da laže o tem. to je od vsazga posameznika stvar kolk je resnice v tem kar pove. jz že povem tko kot je, zato me nima bit zard tega kej strah.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Mene sicer ni nč strah al pa neprijetno, ker tuki niti ne pišem tolk osebnih stvari, sicer sliko sm postnla, pa tud ime povedala, s kje sem ... tko da če bi se komu res šlo, da me najde al pa karkoli, bi me lahko, ampak nimam česa skrivat no. Nikol nisem čez nobenga govorila al se pa izmišljevala stvari al pa prosila za kakšne nasvete... Men je ta forum bolj za zabavo ...
Če sem pa slučajno že kdaj kej pisala, so pa itak običajne stvari - se mamo vsi probleme, eni takšne drugi drugačne. Tisti, ki me poznajo pa itak vejo kakšna sem itd.
Se nisem nikol obremenjevala s tem.
Če sem pa slučajno že kdaj kej pisala, so pa itak običajne stvari - se mamo vsi probleme, eni takšne drugi drugačne. Tisti, ki me poznajo pa itak vejo kakšna sem itd.
Se nisem nikol obremenjevala s tem.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Tudi jaz se ničesar ne bojim, ker si nisem nič zmišljevala, lagala, lalala ...
Forum jemljem bolj za zabavo, prosti čas, ... lubek itak ve za kozmota
Nič me ne bi motilo & me ne moti razen ene bedne osebice, ki moje poste izkoršča za ... Jaz se pa samo smejim
Forum jemljem bolj za zabavo, prosti čas, ... lubek itak ve za kozmota
Nič me ne bi motilo & me ne moti razen ene bedne osebice, ki moje poste izkoršča za ... Jaz se pa samo smejim
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Za kakšne frike se sicer ne bojim, ampak se še vseen malo nazaj držim... Tako nikoli nisem izdala svojega pravega imena ali objavila slike + onemogočila sem možnost branja postov. Pa ne zato, ker kaj skrivam ali lažem - nasprotno! Včasih sem še mal preveč odkrita in mi pač ni glih v interesu, da vsi to berejo, sploh če gre za res intimne stvari. Maychy me itak še predobr pozna in lahko vse vid, pa tut lubi je bil že zraven, ko sem brskala po forumu in pozna moj nick. Če se pa komu da ubadat, pa kar, nimam nič proti.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Meni se zdi, da imam precej prepoznaven stil pisanja in bi me tisti, ki me poznajo kaj hitro prepoznali. Se posebej, ker se oglasam samo v dolocenih temah (v ostalih samo, ce mi je reeees dolgcas). Kakih res intimnih izpovedi od mene ni bilo in jih tudi ni za pricakovati, tako da ni strahu, da bi me kdo kdaj izsiljeval.
Boljsa polovica pa za nekatere forume ve, za druge ne, a si ne zapomne nickov, pogosto niti forumov. Pa tudi, ce bi si jih, ve, da tu ne pisem nic "nevarnega", ima pa tudi dovolj "razpucano po glavi", da se o stvareh pogovorima, zderema,... Vsekakor pa ne vohunima en za drugim. Ne vem, mogoce bi bilo drugace, ce bi bila jaz tak tip cloveka, da bi izblebetala sleherno podrobnost iz najinega zivljenja.
Boljsa polovica pa za nekatere forume ve, za druge ne, a si ne zapomne nickov, pogosto niti forumov. Pa tudi, ce bi si jih, ve, da tu ne pisem nic "nevarnega", ima pa tudi dovolj "razpucano po glavi", da se o stvareh pogovorima, zderema,... Vsekakor pa ne vohunima en za drugim. Ne vem, mogoce bi bilo drugace, ce bi bila jaz tak tip cloveka, da bi izblebetala sleherno podrobnost iz najinega zivljenja.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ja in kaj mi bojo?? ... mi bo reku na kakem partiju, ej ula ti pa sam o samozadovoljevanju pišeš ... in kaj ma on od tega? ... men bo mogoče nerodno, kar sicer dvomim, a on bo pa kej večji đek, ker uuuu ve, da sm na kozmo forumu ...
ja, večina ljudi ve, da sodelujem kle gor ... in fant + njegov brat, vsi njegovi kolegi, vsi moji kolegi + njihovi partnerji, moja sestra, njen tip ... uuu, zdej pa nej se pretvarjam, kar nisem .. itak je pa to forum o ženskih težavah in nas majo vsi takoaltko za kokoši ... in se tut mal ne sramujem, ne skrivam za svojimi posti ... za avatarjem ... vsak, ki me hoče vidt, me lahko vidi, ne lažem o letih, o izgledu ... edino, o čem ne pišem, je moj tip ... o njegovem imenu ... ker on je del mojga real lajfa in ni treba nobenmu vedet, kdo je on
ja, večina ljudi ve, da sodelujem kle gor ... in fant + njegov brat, vsi njegovi kolegi, vsi moji kolegi + njihovi partnerji, moja sestra, njen tip ... uuu, zdej pa nej se pretvarjam, kar nisem .. itak je pa to forum o ženskih težavah in nas majo vsi takoaltko za kokoši ... in se tut mal ne sramujem, ne skrivam za svojimi posti ... za avatarjem ... vsak, ki me hoče vidt, me lahko vidi, ne lažem o letih, o izgledu ... edino, o čem ne pišem, je moj tip ... o njegovem imenu ... ker on je del mojga real lajfa in ni treba nobenmu vedet, kdo je on
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst tut nimam težav z tem, da bi me kdo "razkril"
Se sploh ne obremenjujem z tem, če je komu res tako dolgčas in išče prov določene osebe po forumih in pol bere vse njihove poste - ne vem no očitno je mal
Pri men moj tip ve, da sem tuki gor niti me nebi motilo, da bi bral moje poste. Prav tako sem se že srečala z parimi iz foruma tko, da res nimam teh težav
Se sploh ne obremenjujem z tem, če je komu res tako dolgčas in išče prov določene osebe po forumih in pol bere vse njihove poste - ne vem no očitno je mal
Pri men moj tip ve, da sem tuki gor niti me nebi motilo, da bi bral moje poste. Prav tako sem se že srečala z parimi iz foruma tko, da res nimam teh težav
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest dostikrat razmišljam o tem, ker vas kar veliko daje gor svoje fotke pa tko. men recimo ne bi blo lih fajn,da bi kdo v službi odkril kdo sem in kakšne ginekloške težave mam,pa kolikokrat in kako seksam pa tko naprej. pač nisem tak tip človeka
drgač pa mi je par uporabnic zanimivih in jih spremljam in mi je zanimivo koliko vem o njih pa jih sploh ne poznam
drgač pa mi je par uporabnic zanimivih in jih spremljam in mi je zanimivo koliko vem o njih pa jih sploh ne poznam
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ja meni tudi ne bi bilo všeč, če bi me kdo od znancev prepoznal na forumu, čeprav ne pišem nič takega... Včasih pa kljub temu razmišljam o tem med pisanjem v Priznam, da...
Fant ne ve, da sem na forumu, prav tako ne domači. Da bi me kdo do zdaj prepoznal, ne vem, od cosmouporabnikov sem se z imenom in sliko razkrila trem, na srečanja pa tako ne hodim in ne bom hodila.
Fant ne ve, da sem na forumu, prav tako ne domači. Da bi me kdo do zdaj prepoznal, ne vem, od cosmouporabnikov sem se z imenom in sliko razkrila trem, na srečanja pa tako ne hodim in ne bom hodila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov