razkritje identitete

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 31. Mar. 2009 7:13

Meni je pa malo smešno, da govorite o anonimnosti tiste, ki ste imele s cosmo strani povezavo do recimo svojega bloga s slikami ali pa ste prilepile sliko v določeno temo na tem forumu. Nekatere sploh niste tako anonimne, kot mislite. :wink:
Že jaz recimo vem ime + priimek kakšnih 3 uporabnic, pa jih še v življenju nisem videla v živo. Toliko o anonimnosti. :)
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 31. Mar. 2009 8:43

Bumerang napisal/-a:
Anelise napisal/-a:Vtipkejte v google - slike svoje ime...In evo,naslovno fotko iz FBja..Kripy,a? :roll:

Hmm čudno, kajti moje slike ni vrglo ven, kljub temu, da imam na facebooku okoli 80 svojih slik.

Mojo in naslovke mojih frendic vrze vn.Zakaj tvoje ne,ne vem..
Sicer pa me ne sekira vec kot tolko-ce bi me motlo pac ne bi objavljala svojih fotk&svojih podatkov..Sam sem pa bla presenecena,ko sem ugotovila..
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 31. Mar. 2009 8:50

Mene nič ne skrbi razkritje identitete, ker nič ne skrivam, oziroma se na pretvarjam tukaj na forumu. Še slikco imam namesto fiktivnega avatarja.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Mar. 2009 16:18

Anelise napisal/-a:
Bumerang napisal/-a:
Anelise napisal/-a:Vtipkejte v google - slike svoje ime...In evo,naslovno fotko iz FBja..Kripy,a? :roll:

Hmm čudno, kajti moje slike ni vrglo ven, kljub temu, da imam na facebooku okoli 80 svojih slik.

Sicer pa me ne sekira vec kot tolko-ce bi me motlo pac ne bi objavljala svojih fotk&svojih podatkov..Sam sem pa bla presenecena,ko sem ugotovila..
To se da "popravit" (pobrskaj po temi o FBju).

*edit:
Hm, nč ne pomaga..sem šele potem vidla, si napisala za slike v guglu - tam pa ostanejo.. :?
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 05. Apr. 2009 2:35

Mah js se sploh ne sekiram če me kdo razkrinka tle na forumu, se sploh ne skrivam, ker nimam itak kej skrivat. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 05. Apr. 2009 10:04

Ja, sam vseeno ni najbolj fajn, če te najde/poišče kdo, od katerega si to ne želiš. Pa naj bo to tečna bivša sošolka iz osnovne šole, bodoči delodajalec, bivši fant, zavistna znanka ali psihopatski geek.
Jaz nimam FB, mam sicer Myspace, ki pa zamira, ker res ne bi rada bla preveč izpostavljena. Mogoče "poklicna deformacija" al kaj, v glavnem pravica do zasebnosti rocxxx!!!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 05. Apr. 2009 15:31

purple_rain napisal/-a:
Anelise napisal/-a:
Bumerang napisal/-a:

To se da "popravit" (pobrskaj po temi o FBju).

*edit:
Hm, nč ne pomaga..sem šele potem vidla, si napisala za slike v guglu - tam pa ostanejo.. :?

Sm šla prevert, mene ne vrže vn, vrže ene druge z istim imenom in kr sliko ene, ki jo mam kot kolegico, spodej pa moje ime :lach:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 06. Apr. 2009 10:45

na fb si je treba privacy naštimat tko, da te tut na googlu ne vrže vn :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Apr. 2009 20:37

Kika napisal/-a:na fb si je treba privacy naštimat tko, da te tut na googlu ne vrže vn :)
Še vedno te pa najde med tvojimi prijatelji, kot je tud moi T napisala; sam ko pa klikneš na povezavo, te ne prikaže.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 07. Apr. 2009 6:34

Kako pa to narediš? :oops:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 07. Apr. 2009 7:36

a vas sam na FBju najde ce same sebe googlate?!

ce nekdo mene googla zve skor vse o men :S skor vse kar sm kdaj pocela, na katere sole sm hodila, naslov, emaile, se kaka telefonska bi se nasla, slike...

pa ne iz kakih strani kot je FB ampak od drugje. ampak jebiga, itak je ze z vecino ljudi zdaj tako. saj gre vse na net vsi podatki, rezultati in vse...
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 07. Apr. 2009 10:28

Mene na googlu ne vrže ven, niti pri slikah in nikjer. Piše samo, da sem na FB in piše pač moje ime, slike pa info pa prijateljev pa ni.
I laugh at gilded butterflies.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 07. Apr. 2009 15:46

red_rose napisal/-a:a vas sam na FBju najde ce same sebe googlate?!

ce nekdo mene googla zve skor vse o men :S skor vse kar sm kdaj pocela, na katere sole sm hodila, naslov, emaile, se kaka telefonska bi se nasla, slike...

pa ne iz kakih strani kot je FB ampak od drugje. ampak jebiga, itak je ze z vecino ljudi zdaj tako. saj gre vse na net vsi podatki, rezultati in vse...

Kokr vem si rekla, da si se ukvarjala s športom, verjetno imaš več zadetkov tudi zaradi tega.

Js imam samo 2 zadetka, nekaj v zvezi s faksom, saj nisem bila na nobenem področju tok aktivna. Tudi facebooka nimam, tako, da mi je čist všeč, da ni gor mojih podatkov.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 07. Apr. 2009 16:04

Mene stric gugl čist razkrinka.. :evil:
Vsa šolska tekmovanja iz znanja v sš, moje točke na maturi, moje slike iz tekmovanj, članki v šolski reviji, slikce iz glasbene; neki seznami na faksu, pa celo ko je moje ime in priimek omenjeno na šolskem forumu... Vsee; sploh ni več nobene zasebnosti...
Od facebooka pa pokaže sam mojo sliko profila...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Apr. 2009 16:09

Js sm pa kar fajn skrita. Še profil na FB mi najde od dveh soimenjakinj. Mi pa najde, da bla izžrebana v 2 nagradnih igrah. Potem pa en kup povezal do ene učiteljice z istim imenom in priimkom.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov