razkritje identitete

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 08. Apr. 2009 12:20

Js sm si na začetku rekla d bom ostala kar se da anonimna in mal pazim na to. Ampak če me kdo pozna me ni težko prepoznat iz mojih postov, konec koncev debatiram o stvareh, ki so del mojega življenja. Se je kr težko skrit, sej če mal komentiraš se te da takoj pogruntat - študij, iz kje si, barva las, kakšna cunca, pa maš že vse kr rabiš da koga prepoznaš. Velikokrat bi kej gor dala, kej povedala, pa ne. Tut v temi o soimenjakinjah sem si po namigu ene spremenila post, ko sm vidla, kako hitro se me da najt. Pa ne grem v cosmo skupino na fejsbuku, ko je bla še odprta sm jih vidla nekaj z istimi prijatelji kot jih mam js.
Pa tega si ne želim zato ker karkol skrivam al pa sem v resničnem življenju drugačna, samo ne bi mi blo fajn če bi kar kak naključen znanec/kolegica s faksa bral moje poste. Pač, zarad boljšega občutka, da nisem vsem na očeh. Tko kot sosedi ne grem govort o mojih problemih s fantom, čeprav se poznava in folku, ki mi ustav ko štopam ne povem svojih podatkov kr tko, pa čeprav mava lahko zelo osebne pogovore.

Se pa na guglu najde svega in svašta o meni - od športnih rezultatov, rezultatov s tekmovanj, mojih člankov pri različnih revijah, stvari s katerimi se ukvarjam, šole, faks, razni projekti. Sam to so tko al tko stvari, ki mi lahko npr. pri iskanju službe samo pomagajo.

Tle gor pa mislim da me nobena ne pozna. :D
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov