Radar in kazen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
~NIA~ napisal/-a:^^moj je tud dubu 1 mesc prepoved vožnje pa se je skos vozu tud tist mesc.. itak ga niso ustavli.. če bi ga bi pa reku da je mislu da začne veljat enkrat drugič al neki..
Ja js sm najprej misla da to zacne veljat pac ko placam poloznico...pol pa mi je moj reku da ni siguren glede tega....in ne morem vedet....
pa tud kao ko te policaj ustavi on ne ve da mas ti prepoved voznje...ker nikjer to ne pise..edino ce se mu zdis sumljiv gre lahk oreverit v racunalnik...to pa meni do zdej se nikol niso naredli edino ko nisem imela vozniske s sabo...sej se mi ne gre tok da bom zdej vozila ampk mam nujne opravke zdele se 14 dni....in me mal skrbi kdaj to zacne veljat...ker nebi rada nasrkala...
- Kitten
- Komunikatorka
~NIA~ napisal/-a:ne to nikjer ne piše, razn če ne pogleda v računalnik.. tko da pač ta mesc vozi počasi, trezna, po omejitvah.. če se la da vozi komu za ritjo, tko bojo ustavli njega pred tabo in ne tebe
Ej hvala ti. dej ce se ti da vprasi svojega kdaj tocno zacne veljati ta prepoved..z dnem ko dvignem posto, ko placam al kdaj ?
- moncy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2006
mojga so po pošti obvestili da more nest na upravno enoto vozniško in tam ti vpišejo na zadnjo stran vozniškega pod ukrepe od kdaj do kdaj imaš prepoved vožnje. prepoved je pa dobil po približno 7 mescih od prekrška,oz en mesec po sodišču zarad tega prekrška.šel je pa 73skozi naselje.kazen pa 500eur,5 pik in mesc brez izpita.
- Kitten
- Komunikatorka
moncy napisal/-a:.kazen pa 500eur,5 pik in mesc brez izpita.
tud men je blo tko receno na licu mesta...pa so mi potem po zagovoru na sodiscu znizali kazen...torej se splaca it na sodisce da tam malo jokas....
se pravi jaz se nimam prepovedi voznje ceprav pise da moram v roku 15 dni placati kazen in da mi vzamejo tocke in da imam prepoved...ce me policaj ustavi npr cez 1 mesec, jaz pa poziva se nisem dobila da moram nest to vpisat se lahko mirno zagovarjam s tem al mi bojo se vecjo kazen dobil da se sploh upam vozit....
po kolikih letih brez prekrska se vozniku zacetniku izbrisejo te tocke ?
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jaz bi tebi za vedno vzela izpit .. čez naselje 30 preveč?
am, ali ne pomisliš, da je čez naselje mogoče z razlogom omejitev 40/50? Da so tam mogoče otroci??
in to še voznica začetnica ... taki so najboljši, ki so itak najbolj pametni na cesti in njim se itak ne more nič zgodit ...
joj, kako me to razburi, ker živim v naselju, kjer je omejitev 40km/h in imam soseda, 100% invalida zaradi takega idiota, ki se mu zdi omejitev brezpredmetna ...
mislim, če bi bila jaz sodnik, se tudi pogovarjala ne bi s tabo, ampak bi ti vozniško vzela in jo zažgala in dala doživljensko prepoved vožnje ...
grrrr, kako me to jezi ... taki norci na cestah, ni čudno da je toliko nesreč ...
am, ali ne pomisliš, da je čez naselje mogoče z razlogom omejitev 40/50? Da so tam mogoče otroci??
in to še voznica začetnica ... taki so najboljši, ki so itak najbolj pametni na cesti in njim se itak ne more nič zgodit ...
joj, kako me to razburi, ker živim v naselju, kjer je omejitev 40km/h in imam soseda, 100% invalida zaradi takega idiota, ki se mu zdi omejitev brezpredmetna ...
mislim, če bi bila jaz sodnik, se tudi pogovarjala ne bi s tabo, ampak bi ti vozniško vzela in jo zažgala in dala doživljensko prepoved vožnje ...
grrrr, kako me to jezi ... taki norci na cestah, ni čudno da je toliko nesreč ...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
NIA omejitev čez naselje ni 90 ... to je izven naselja
...
govorimo o naselju in v naselju se nima kaj divjat, pa ni važno a je ena bajta pa 2 človeka ali pa 100 ljudi ... nikoli ne veš, s kje bo priletel kak otrok ... me zanima kako bo nekdo človeku razlagal, da mu je zbil otroka, ker je pač to naselje, ki ni gosto poseljeno ...
in divja se nikjer ... ker s tem ogrožaš mojo varnost, varnost mojih prijateljev, moje družine ... za tvojo varnost mi je po pravici povedano vseeno ... ampak, ko se usedeš v avto, ni prioriteta, da prideš iz MB v LJ v ebi uri in voziš 200km/h, ker si pač car, ampak je varnost tvoja in varnost ostalih udeležencev v prometu ... in s takimi izjavami, da je razlika, kje voziš čez omejitev, pejt k mamici, ki je zaradi prehitre in agresivne vožnje izgubila edinko, govort ... me zanima koliko časa bo trajalo, preden te ne bo na gobc ...
in prav je da so kazni, čeprav v SLO lovijo samo sitne prekrškarje, ker nikomur ne privoščim, da bi kadarkoli izgubil ljubo osebo zaradi nekega idiota, ki se mu zdi, da je največji frajer na vasi, da se goni po naselju/mestu ... citiram Lariko ... krsta je na koncu za vse enaka ... žal

govorimo o naselju in v naselju se nima kaj divjat, pa ni važno a je ena bajta pa 2 človeka ali pa 100 ljudi ... nikoli ne veš, s kje bo priletel kak otrok ... me zanima kako bo nekdo človeku razlagal, da mu je zbil otroka, ker je pač to naselje, ki ni gosto poseljeno ...
in divja se nikjer ... ker s tem ogrožaš mojo varnost, varnost mojih prijateljev, moje družine ... za tvojo varnost mi je po pravici povedano vseeno ... ampak, ko se usedeš v avto, ni prioriteta, da prideš iz MB v LJ v ebi uri in voziš 200km/h, ker si pač car, ampak je varnost tvoja in varnost ostalih udeležencev v prometu ... in s takimi izjavami, da je razlika, kje voziš čez omejitev, pejt k mamici, ki je zaradi prehitre in agresivne vožnje izgubila edinko, govort ... me zanima koliko časa bo trajalo, preden te ne bo na gobc ...
in prav je da so kazni, čeprav v SLO lovijo samo sitne prekrškarje, ker nikomur ne privoščim, da bi kadarkoli izgubil ljubo osebo zaradi nekega idiota, ki se mu zdi, da je največji frajer na vasi, da se goni po naselju/mestu ... citiram Lariko ... krsta je na koncu za vse enaka ... žal

- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst se tud strinjam da v naselju je treba kr vozit po omejitvi.jst se zlo pazim da vozim vsaj pod 60km/h, seveda tud odvisno od ceste. k res nikol ne veš kaj se lahko zgodi, sploh k se otroci lahko igrajo, pa v večini manjših naselij so tud ceste bolj ozke in je že zarad tega treba bolj počas vozit da se sploh lahko ustaviš če je kej.
tko da za naselje se jst čist strinjam da so zlo visoke kazni.
izven naselja pa za moje pojme lahko tud mal prekoračiš omejitev, sploh če je cesta res kje čist na samem
tko da za naselje se jst čist strinjam da so zlo visoke kazni.
izven naselja pa za moje pojme lahko tud mal prekoračiš omejitev, sploh če je cesta res kje čist na samem
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
bejbika napisal/-a:NIA omejitev čez naselje ni 90 ... to je izven naselja...
podpis!!!
bolj se ne bi mogla strinjat!!

v bistvu mi že gredo tako zelo na živce izjave nekaterih na tem forumu, da joj...ma ne vem kako lahko eni že v naprej mislijo kako bodo pa tam in tam divjali...pa saj zakoni niso napisani za brezveze...napisani so za našo varnost in za varnost soljudi...
sicer pa nia...rada bi te videla v naselju 120...prosim no lepo...to za moje pojme počnejo samo kurčatorji in debili...

sploh pa tiste, ki se zgovarjate na veze in poznastva na policiji in sodišču..morate vedeti, da to že zdavnaj ne gre več...mimo so tisti časi...
poznam primer, ko so želeli nekaj takšnega naredit..in prevalit krivdo..pa so že v samem postopku vse odkrili...tako, da sprekmite posledice svojih dejanj..ne pa na druge prelagat...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]