Prva jutranja misel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
aja še nekaj sem pozabil...
Pri večini tipov je prva jutranja misel (oz. ena izmed prvih) nekaj takega: "O madona...da bi mi vsaj že enkrat dol padel, da bi se vsaj vscal lahko normalno..."...
Pri večini tipov je prva jutranja misel (oz. ena izmed prvih) nekaj takega: "O madona...da bi mi vsaj že enkrat dol padel, da bi se vsaj vscal lahko normalno..."...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
McLarnovc napisal/-a:aja še nekaj sem pozabil...
Sam to je pa res. Moj to pravi skoraj vsako jutro. hehe
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
najprej pomislim, kje je pes, oz. kako ga bom spravla dol s sebe, oz. kam ga nej porinem da me neha lizat pol sledi lupcek za dobro jutro, pol s fantom nekak porineva psa dol, in se se mal stiskama...vsako jutro
ko vidim da je zuni sonce pa vedno brez izjeme pomislim: kako lep daaan wiiiii in sm ze takoj dobre volje
ko vidim da je zuni sonce pa vedno brez izjeme pomislim: kako lep daaan wiiiii in sm ze takoj dobre volje
- Black Kitty
tiškat.. (zjutraj si naštimam budilko 20 min. preden vstane/vstaneva, da se še crklava)
kaj to zvoni? ; ko sem tolk zmatrana, da niti ne vem da mi budilka zvoni
samo še pet minutk; in minilo jih bo 20..dobr, da sem navajena da uro pred odhodom vstanem
kaj to zvoni? ; ko sem tolk zmatrana, da niti ne vem da mi budilka zvoni
samo še pet minutk; in minilo jih bo 20..dobr, da sem navajena da uro pred odhodom vstanem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov