Presenečenje

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Matepkc
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 18. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Matepkc » 20. Avg. 2012 19:12

Srebro je meni veliko lepše kot zlato,ampak zlato srce mi je,nevem sicr iz kakšnega razloga edina zlata stvar , ki mi je všeč,čeprav je tudi srebrn dober. Če bom naročil srebrnega moram v vsakem primeru verižico kupit sam oz. 2 verižici,ker v tistem kompletu dobiš z črno verižico.

Hvala za stran,bom malo prečekiral,samo mam rajši slovenske zaradi hitrejše dobave na dom,je pa res da je manj izbire. V 3 minutah sem našel na tujih straneh velik verižic s polovicami srčkov,ampak če se le da raje najdem na slovenskih straneh. :)

V tvojem prispevku sem zasledil samo neprimereno kritiko,ki ni bila povedana na pravi način,poglej punco/žensko,ki je pred tabo napisala to da je mogoče kičasto,napišeš pa gotovo,ne pa da se ven mečeš kao kakšni deci smo po svetu bla bla. Zgleda nisi dobro prebrala,v prvem prispevku sem jasno napisal,da iščem zlato srce z srebrno verižico,kar se meni osebno zdi veliko manj kičasto kot zlata verižica s srebrnim srcem,ampak nima to veze. Če tako svetuješ ljudem,potem si zelo slaba svetovalka. Mogoče bi pa kdo ta tvoj komentar dojel kot napad na njegove starše glede na to da si napisala "kje delajo take dece",naredijo te pa starši po vsej vrjetnosti. Ampak sej tud to nima veze. Glede tega,da veliko moških podarja darila v obliki srčka,mislm da je posoda v obliki srčka in obesek v obliki srčka čisto nasprotje in se ne da primerjat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 20. Avg. 2012 19:22

Zabaven pa si :D (in ne, to ni implicirano vabilo na zmenek ali kompliment tvojim staršem al karkoli :) ).

Raje srčke naprej išči, bo bolj koristno kot seciranje ene boge povedi, napisane v šali :wink: No, upam, da najdeš tapravega, jaz grem ven iz te zabavne teme, svoj doprinos k iskanju sem že objavila :)
Matepkc
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 18. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Matepkc » 20. Avg. 2012 19:33

Hvala :D sej vem da je tud to sarkastično mišleno,brez skrbi. In tud to vem,da je bla vse šala,sej nism ničesar vzel resno. V redu,noben te ne podi,pa hvala za pomoč! :P

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov