Ppoppers
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- June_bug
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2009
poppers je poppers, tako kot je že floribunda napisala, in nima veze 'party' poppers ali 'sex' poppers. oboje zgleda isto, se jemlje isto in ima isti efekt. fora je, da hlapi poppersa pridejo do tvojega nosa, pa če ga snifaš direktno ali pa postaviš med seksom zraven na radiator/poličko. kakor jaz vem iz osebnih izkušenj, ti poppers pomaga sprostiti mišice (jaz ga ponavadi uporabim, če imam zakrčene mišice in je zato penetracija zoprna), pa da ti tak fin feeling, ki pa ne traja preveč dolgo. nikoli me še ni bolela glava po njem vem, da ga ni fino mešat z alkoholom, to je pa to.
She's the wildest hon in the wild kingdom
She's the wildest thing to float down
She's the wildest thing to float down
- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Pa glava te lahko boli, če pretiravaš večkrat vdihavaš če samo 1krat dvomim da te je bolela glava....če pa pretiravaš pa te boli zaradi kemije...Poppers je priljubljen pri gejih zaradi razloga, ki ste ga že omenile...probala sem ga že, sam med sexom pa še ne...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
floribunda napisal/-a:claire napisal/-a:tole za kar je na bolhi reklama pa ni tisti isti poppers "partydroga".
očitno pač vonjave vzburijo čute.
morda res ni odveč, da poizkusiš (jaz ne vem če bi si upala, ker se ne vem kaj bi se z mano zgodilo, če bi postala še bolj potrebna- no ali pa tudi...).
mene zanima, če je seveda katera to že poskusila, če je občutek enak kot kadar sexaš zadet.
čisto isto.
poppers je poppers.
aha. no nisem vedla da je to isto. danke!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
meni pa filing ni tak fajn.. preveč intenzivno mi je tisto butanje v glavo. vedno mam feeling, kot da mi kri šiba 200 na uro po žilah..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
christianna cruz napisal/-a:poppersi so tok jedka kislina , da če ga preveč in prepogosto snifaš , in da je kvaliteten , ti lahko pusti okoli nosnic podobno ''ožgano'' kot takrat ko si zelo prehlajen in se ti pozna od brisanja nosu ....
tole se je zgodil mojmu kolegu,ko je vleku in ga je drug ruknu pa se mu je polilo use in mu je use ''razžrl'' in se mu je vidlo,tk kkr je zgo opisano....
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
sončk napisal/-a:Eni bivši sošolki, totalno anti-droge in anti-party, so sošolci dal za "povohat"...
In kak je to zgledalo pol? Jo je kaj pipalo?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- I <3 Trance
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2009
- Kraj: Maribor
to je taki šus v glavo .......
Bolano je na partyjih, ko začneš verižno vdihovat, da sploh ne preneha delovat tak kr enih 500 krat potegnit xD Sploh več ne veš ki si, tako ti v glavi dela, ko da maš bombo not namesto možganov. Če pa so prisotni še kaki stroboskopi pa tak ne veš več ali letiš al si na tleh, ker čisto zgubiš feeling za orientacijo. Srčni utrip pa je tak sky high, maš feeling kot, da te bo raztrgalo xD
Bolano je na partyjih, ko začneš verižno vdihovat, da sploh ne preneha delovat tak kr enih 500 krat potegnit xD Sploh več ne veš ki si, tako ti v glavi dela, ko da maš bombo not namesto možganov. Če pa so prisotni še kaki stroboskopi pa tak ne veš več ali letiš al si na tleh, ker čisto zgubiš feeling za orientacijo. Srčni utrip pa je tak sky high, maš feeling kot, da te bo raztrgalo xD
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]