Ppoppers
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
Pozdravljene punce =)
Mene pa zanima kaj pravite na te osvezilce zraka ki jih dobis v eroticnih trgovinah? A to kaj pomaga? Je ze ktera to poskusla ??
Hvala za odgovoree
Mene pa zanima kaj pravite na te osvezilce zraka ki jih dobis v eroticnih trgovinah? A to kaj pomaga? Je ze ktera to poskusla ??
Hvala za odgovoree
-
tm ko sm jas brala je pisalo to :
utrdi erekcijo, odloži in okrepi orgazem. Več in dolgotrajnejši seks.
Ampak nwm kak bi naj mal spreja use to naredlo. Tko da sprasujem ce ima ktera izkusnje s tem..
Ali pa mogoce z Fermoni ( ce to res privlazi vase tipcke ali ne? ) ??
utrdi erekcijo, odloži in okrepi orgazem. Več in dolgotrajnejši seks.
Ampak nwm kak bi naj mal spreja use to naredlo. Tko da sprasujem ce ima ktera izkusnje s tem..
Ali pa mogoce z Fermoni ( ce to res privlazi vase tipcke ali ne? ) ??
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ti se norca delaš?
poppers tudi slučajno ni osvežilec zraka, ker je to kemikalija, ki izredno hitro hlapi in jo morš met vedno zaprto, če ne je zmanjka v par urah. vonj je tudi daleč od osvežilnega.. takšen značilno jedek je.
v sexshopih se prodaja za lažje razprtje nekaterih telesnih odprtin (:D), ker ti hlapi pač vplivajo na to in poppers je v tem smislu priljubljen predvsem pri gejih ampak mislim, da se naj nebi puščal kr odprt v prostoru, ampak da se prisloni od želeno mesto..
drugač pa sem jaz prvič prišla v stik s popersom v čist drugačni situaciji in dolgo tudi jaz nisem vedla, čemu je dejansko namenjen.
poppers je namreč ful uporablja za omamljanje (če se lahko tako izrazim).. srečaš se znjim na skoraj vsakem partiju, ker ti njegovo vdihovanje da takšen šus, da ajde je vglavnem ful priljubljen pri mladih partifrikih. sicer je učinek ful kratkotrajen, ampak poseben. je pa ful strupen, ampak se vseeno na polno uporablja.. nekateri ga tudi podkurijo, da ima boljši efekt..
ampak bognedaj, NE TEGA UPORABLJAT KOT OSVEŽILEC ZRAKA!
(razen če si rada zadeta)
poppers tudi slučajno ni osvežilec zraka, ker je to kemikalija, ki izredno hitro hlapi in jo morš met vedno zaprto, če ne je zmanjka v par urah. vonj je tudi daleč od osvežilnega.. takšen značilno jedek je.
v sexshopih se prodaja za lažje razprtje nekaterih telesnih odprtin (:D), ker ti hlapi pač vplivajo na to in poppers je v tem smislu priljubljen predvsem pri gejih ampak mislim, da se naj nebi puščal kr odprt v prostoru, ampak da se prisloni od želeno mesto..
drugač pa sem jaz prvič prišla v stik s popersom v čist drugačni situaciji in dolgo tudi jaz nisem vedla, čemu je dejansko namenjen.
poppers je namreč ful uporablja za omamljanje (če se lahko tako izrazim).. srečaš se znjim na skoraj vsakem partiju, ker ti njegovo vdihovanje da takšen šus, da ajde je vglavnem ful priljubljen pri mladih partifrikih. sicer je učinek ful kratkotrajen, ampak poseben. je pa ful strupen, ampak se vseeno na polno uporablja.. nekateri ga tudi podkurijo, da ima boljši efekt..
ampak bognedaj, NE TEGA UPORABLJAT KOT OSVEŽILEC ZRAKA!
(razen če si rada zadeta)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
rachka_ napisal/-a:poppers tudi slučajno ni osvežilec zraka, ker je to kemikalija, ki izredno hitro hlapi in jo morš met vedno zaprto, če ne je zmanjka v par urah. vonj je tudi daleč od osvežilnega.. takšen značilno jedek je.
kaaajj?? nič mi ni jasno kaj delajo s tem?
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
saj bi kopirala spletno stran na kateri to pise. pa nevem ce lahko, da nebi bilo kot reklama!! .
Tudi meni se je zdelo to cudno. Zato sprasujem. Ja poppers sem ze probala deluje minuto pa smejis se tko da ti solze rauno dol tecejo. Nasledn dan pa si tko izmucen in celi bogi pa se glava me je tko bolela :S..
Sam sm misla da se za kaj druga te tui uporabla. Ce gres na bolho pod Erotika mas to na 14 strani/ ( Le par izmed vseh)
Tak da nevem ce mas ti to prau.
Tudi meni se je zdelo to cudno. Zato sprasujem. Ja poppers sem ze probala deluje minuto pa smejis se tko da ti solze rauno dol tecejo. Nasledn dan pa si tko izmucen in celi bogi pa se glava me je tko bolela :S..
Sam sm misla da se za kaj druga te tui uporabla. Ce gres na bolho pod Erotika mas to na 14 strani/ ( Le par izmed vseh)
Tak da nevem ce mas ti to prau.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ ja saj sem napisala za kaj se še uporablja in pritrdila tvoji izjavi, da se prodaja v sexshopu
pač ob analnem sexu, ti hlapi bolj razprejo zadnjično odprtino, je kaj bolj jasno? sem slišala že tudi štorije, da ti pride bolj na hard, če maš flaško tisti trenutek lih pod nosom, ampak da bi se kot osvežilc zraka uporabljalo, pa močno dvomim
pač ob analnem sexu, ti hlapi bolj razprejo zadnjično odprtino, je kaj bolj jasno? sem slišala že tudi štorije, da ti pride bolj na hard, če maš flaško tisti trenutek lih pod nosom, ampak da bi se kot osvežilc zraka uporabljalo, pa močno dvomim
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
tole za kar je na bolhi reklama pa ni tisti isti poppers "partydroga".
očitno pač vonjave vzburijo čute.
morda res ni odveč, da poizkusiš (jaz ne vem če bi si upala, ker se ne vem kaj bi se z mano zgodilo, če bi postala še bolj potrebna- no ali pa tudi...).
mene zanima, če je seveda katera to že poskusila, če je občutek enak kot kadar sexaš zadet.
morda res ni odveč, da poizkusiš (jaz ne vem če bi si upala, ker se ne vem kaj bi se z mano zgodilo, če bi postala še bolj potrebna- no ali pa tudi...).
mene zanima, če je seveda katera to že poskusila, če je občutek enak kot kadar sexaš zadet.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Mimi123 - Komunikatorka
rachka_ napisal/-a:^^ ja saj sem napisala za kaj se še uporablja in pritrdila tvoji izjavi, da se prodaja v sexshopu
svašta!
Ut ameris, ama...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
claire napisal/-a:tole za kar je na bolhi reklama pa ni tisti isti poppers "partydroga".
čisto isto.
poppers je poppers.
-
Mimi123 - Komunikatorka
missy* napisal/-a:poppers se odpre in se ga da na radjator, da izhlapeva. dviguje pritisk.
Lahko se ga pa direktno udihava. Velik folka, k jih poznam, to uporablja. Pa ne samo med sexom. Je dobra stvar tole ja.
a pa je to kej škodljivo?
Ut ameris, ama...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Verjetno ne tolk, kot če ga direkt snifaš. Ker to je kislina. Če to redno počneš, ti pomojem možgane skuri
Ampak popolnoma nedolžno pa verjetno vseeno ni. Pa tudi - hitro hlapi in dejansko bi ga morala potem met precejšnje količine, če misliš dejansko to redno uporabljat kot "osvežilec zraka" Čeprav nima prijetnega vonja, kolikor se spomnim.
Ampak popolnoma nedolžno pa verjetno vseeno ni. Pa tudi - hitro hlapi in dejansko bi ga morala potem met precejšnje količine, če misliš dejansko to redno uporabljat kot "osvežilec zraka" Čeprav nima prijetnega vonja, kolikor se spomnim.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
poppersi so tok jedka kislina , da če ga preveč in prepogosto snifaš , in da je kvaliteten , ti lahko pusti okoli nosnic podobno ''ožgano'' kot takrat ko si zelo prehlajen in se ti pozna od brisanja nosu ....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov