Ppoppers

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a miss.bunny » 19. Dec. 2009 20:42

Pozdravljene punce =)

Mene pa zanima kaj pravite na te osvezilce zraka ki jih dobis v eroticnih trgovinah? A to kaj pomaga? Je ze ktera to poskusla ??

Hvala za odgovoree :)
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 6. 2009
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 19. Dec. 2009 20:53

kaj je pa fora teh osvežilcev? nism še nič slišala :D
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a miss.bunny » 19. Dec. 2009 20:56

tm ko sm jas brala je pisalo to :

utrdi erekcijo, odloži in okrepi orgazem. Več in dolgotrajnejši seks.

Ampak nwm kak bi naj mal spreja use to naredlo. Tko da sprasujem ce ima ktera izkusnje s tem..

Ali pa mogoce z Fermoni ( ce to res privlazi vase tipcke ali ne? ) ??
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 19. Dec. 2009 21:01

ti se norca delaš? :D :eek:

poppers tudi slučajno ni osvežilec zraka, ker je to kemikalija, ki izredno hitro hlapi in jo morš met vedno zaprto, če ne je zmanjka v par urah. vonj je tudi daleč od osvežilnega.. takšen značilno jedek je.
v sexshopih se prodaja za lažje razprtje nekaterih telesnih odprtin (:D), ker ti hlapi pač vplivajo na to in poppers je v tem smislu priljubljen predvsem pri gejih :) ampak mislim, da se naj nebi puščal kr odprt v prostoru, ampak da se prisloni od želeno mesto..

drugač pa sem jaz prvič prišla v stik s popersom v čist drugačni situaciji in dolgo tudi jaz nisem vedla, čemu je dejansko namenjen.
poppers je namreč ful uporablja za omamljanje (če se lahko tako izrazim).. srečaš se znjim na skoraj vsakem partiju, ker ti njegovo vdihovanje da takšen šus, da ajde :D je vglavnem ful priljubljen pri mladih partifrikih. sicer je učinek ful kratkotrajen, ampak poseben. je pa ful strupen, ampak se vseeno na polno uporablja.. nekateri ga tudi podkurijo, da ima boljši efekt..

ampak bognedaj, NE TEGA UPORABLJAT KOT OSVEŽILEC ZRAKA!

(razen če si rada zadeta) :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 19. Dec. 2009 21:09

rachka_ napisal/-a:poppers tudi slučajno ni osvežilec zraka, ker je to kemikalija, ki izredno hitro hlapi in jo morš met vedno zaprto, če ne je zmanjka v par urah. vonj je tudi daleč od osvežilnega.. takšen značilno jedek je.
v sexshopih se prodaja za lažje razprtje nekaterih telesnih odprtin (:D), ker ti hlapi pač vplivajo na to in poppers je v tem smislu priljubljen predvsem pri gejih :) ampak mislim, da se naj nebi puščal kr odprt v prostoru, ampak da se prisloni od želeno mesto..

kaaajj?? :eek: nič mi ni jasno :D kaj delajo s tem? :lol:
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a miss.bunny » 19. Dec. 2009 21:09

saj bi kopirala spletno stran na kateri to pise. pa nevem ce lahko, da nebi bilo kot reklama!! .

Tudi meni se je zdelo to cudno. Zato sprasujem. Ja poppers sem ze probala deluje minuto pa smejis se tko da ti solze rauno dol tecejo. Nasledn dan pa si tko izmucen in celi bogi pa se glava me je tko bolela :S..

Sam sm misla da se za kaj druga te tui uporabla. Ce gres na bolho pod Erotika mas to na 14 strani/ ( Le par izmed vseh)

Tak da nevem ce mas ti to prau.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 19. Dec. 2009 21:21

^^ ja saj sem napisala za kaj se še uporablja in pritrdila tvoji izjavi, da se prodaja v sexshopu :D

pač ob analnem sexu, ti hlapi bolj razprejo zadnjično odprtino, je kaj bolj jasno? :) sem slišala že tudi štorije, da ti pride bolj na hard, če maš flaško tisti trenutek lih pod nosom, ampak da bi se kot osvežilc zraka uporabljalo, pa močno dvomim :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 19. Dec. 2009 22:01

tole za kar je na bolhi reklama pa ni tisti isti poppers "partydroga".

očitno pač vonjave vzburijo čute.
morda res ni odveč, da poizkusiš (jaz ne vem če bi si upala, ker se ne vem kaj bi se z mano zgodilo, če bi postala še bolj potrebna- no ali pa tudi...).

mene zanima, če je seveda katera to že poskusila, če je občutek enak kot kadar sexaš zadet.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 19. Dec. 2009 22:07

rachka_ napisal/-a:^^ ja saj sem napisala za kaj se še uporablja in pritrdila tvoji izjavi, da se prodaja v sexshopu :D

pač ob analnem sexu, ti hlapi bolj razprejo zadnjično odprtino, je kaj bolj jasno? :) sem slišala že tudi štorije, da ti pride bolj na hard, če maš flaško tisti trenutek lih pod nosom, ampak da bi se kot osvežilc zraka uporabljalo, pa močno dvomim :)

svašta! :D :lol:
Ut ameris, ama...

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Dec. 2009 22:33

claire napisal/-a:tole za kar je na bolhi reklama pa ni tisti isti poppers "partydroga".

očitno pač vonjave vzburijo čute.
morda res ni odveč, da poizkusiš (jaz ne vem če bi si upala, ker se ne vem kaj bi se z mano zgodilo, če bi postala še bolj potrebna- no ali pa tudi...).

mene zanima, če je seveda katera to že poskusila, če je občutek enak kot kadar sexaš zadet.

čisto isto.
poppers je poppers.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 20. Dec. 2009 13:00

poppers se odpre in se ga da na radjator, da izhlapeva. dviguje pritisk.
Lahko se ga pa direktno udihava. Velik folka, k jih poznam, to uporablja. Pa ne samo med sexom. Je dobra stvar tole ja.
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 20. Dec. 2009 15:17

missy* napisal/-a:poppers se odpre in se ga da na radjator, da izhlapeva. dviguje pritisk.
Lahko se ga pa direktno udihava. Velik folka, k jih poznam, to uporablja. Pa ne samo med sexom. Je dobra stvar tole ja.

a pa je to kej škodljivo?
Ut ameris, ama...

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 20. Dec. 2009 18:11

Verjetno ne tolk, kot če ga direkt snifaš. Ker to je kislina. Če to redno počneš, ti pomojem možgane skuri :flamingdev:
Ampak popolnoma nedolžno pa verjetno vseeno ni. Pa tudi - hitro hlapi in dejansko bi ga morala potem met precejšnje količine, če misliš dejansko to redno uporabljat kot "osvežilec zraka" :? Čeprav nima prijetnega vonja, kolikor se spomnim.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 20. Dec. 2009 20:07

Najboljš filing je (menda), če se ga tik pred orgazmom vdihne skozi nos :D. In ne redno to prakticirat :schlaumeier:
A goal without a plan is just a wish.
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a christianna cruz » 20. Dec. 2009 20:11

poppersi so tok jedka kislina , da če ga preveč in prepogosto snifaš , in da je kvaliteten , ti lahko pusti okoli nosnic podobno ''ožgano'' kot takrat ko si zelo prehlajen in se ti pozna od brisanja nosu ....

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov