Posvojitev ČRNČKA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 164 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
čak, avtorica teme je povedala, da bi posvojila črnčka.... nobenih konkretnih razlogov, na vsako provokacijo je popizdila, kdo bi njij sploh zaupal otroka, ko je tako živčna???
sem ji rekel, naj se gre raje slikat s tigrčkom v cirkus...
sem ji rekel, naj se gre raje slikat s tigrčkom v cirkus...
- čak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2006
sej se ne gre samo zanjo, ampak za vse ki se za to zanimajo in bodo prigooglali do te teme.
in naslov ni ali mislite da sem sposobna imeti otroka, ampak posvojitev otroka iz tretjega sveta (v njenem primeru črnega, saj tisto območje pozna).
jochie dost o.t., eno pivce za živce pa bo
pa enga :bussi: za use, ki jih te stvari zanimajo in za vse, ki se trudjo met otroke ali čakajo na posvojitev.
in naslov ni ali mislite da sem sposobna imeti otroka, ampak posvojitev otroka iz tretjega sveta (v njenem primeru črnega, saj tisto območje pozna).
jochie dost o.t., eno pivce za živce pa bo
pa enga :bussi: za use, ki jih te stvari zanimajo in za vse, ki se trudjo met otroke ali čakajo na posvojitev.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Prtička napisal/-a:Jochie napisal/-a:puma napisal/-a:čudno, da ni ta tema padla pod rubriko Moda
Oba samo dokazujeta svojo primtivnost,norca se delata iz take teme...očitno dva k so jima ble ceu lajf vse stvari samoumevne. Sicr pa ne vem kaj ma moja tema z modo-seveda to razume samo tak,ki je dojel razlog zakaj si to želim. Eni pa pač ne dojemajo...sj razumem,ja. Bo bolš. Puma ti pa s svojimi grožnjami raj odpri temo 'Zakaj svoje komplekse znašam na druge?'
a ne bi ti raje svojih materinskih sposobnosti testirala na kakšni lutki (pa magari beli ) ...
...
-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
puma napisal/-a:vsak ima svoje mnenje in kaj je zdaj tvoj problem ...
Meni se to ne zdi mnenje, ampak provokacija Mislm, nevem kaj se spravljate nanjo, zensko zanimajo informacije o posvojitvi crncka, vi pa ze 10 strani stancate s takimi neumestnimi komentarji kot npr. ''Cudno da tema ni odprta pod rubirko Moda''..
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ene sploh niso ble provokacije. LanaMaxim in kajira sta cist normalno neki napisale pa jima je skor glavo odgriznila.Jochie napisal/-a:čak, avtorica teme je povedala, da bi posvojila črnčka.... nobenih konkretnih razlogov, na vsako provokacijo je popizdila, kdo bi njij sploh zaupal otroka, ko je tako živčna???
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
sarci* napisal/-a:puma napisal/-a:vsak ima svoje mnenje in kaj je zdaj tvoj problem ...
Meni se to ne zdi mnenje, ampak provokacija Mislm, nevem kaj se spravljate nanjo, zensko zanimajo informacije o posvojitvi crncka, vi pa ze 10 strani stancate s takimi neumestnimi komentarji kot npr. ''Cudno da tema ni odprta pod rubirko Moda''..
lahko dojameš kot provokacijo, kljub temu da to ni bila...
namreč, če se nekdo odloči za posvojitev otroka in pri tem zahteva takšno barvo kože, določeno barvno oči, spol in lepotično piko na desni strani obraza, potem govorimo o modnem trendu ... in taka tema bi komot lahko bila pod rubriko Moda.
kadar pa govorimo o posvojitvi z namenom pomagati otroku, ki je bil zapuščen,potem se 'modni dodatki' sploh ne izpostavljajo, ker nimajo nobenega pomena.
...
- Prtička
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2007
puma napisal/-a:sarci* napisal/-a:puma napisal/-a:vsak ima svoje mnenje in kaj je zdaj tvoj problem ...
lahko dojameš kot provokacijo, kljub temu da to ni bila...
namreč, če se nekdo odloči za posvojitev otroka in pri tem zahteva takšno barvo kože, določeno barvno oči, spol in lepotično piko na desni strani obraza, potem govorimo o modnem trendu ... in taka tema bi komot lahko bila pod rubriko Moda.
kadar pa govorimo o posvojitvi z namenom pomagati otroku, ki je bil zapuščen,potem se 'modni dodatki' sploh ne izpostavljajo, ker nimajo nobenega pomena.
...
Ampak dejansko si zabita,čeprou to nikol ne rečem ljudem.
še kr tupmaš d sm se odločla za črnga iz modne muhe,a sem js kriva če so na tistem predelu kjer sm živela črne polti?a bi prosm se naučila brat in dojemat kar berš?al preprosto vse kr preberš izgine iz tvojih minimalnih možganov v 3 sekundah,ker maš spomin kot zlata ribca?al se preprosto delaš zabito?in namenoma spregledaš kr pišm?
Če bi mela saj mal česa drucga namest slame u glav,bi že po parih straneh dojela d tuki JA,GOVORIMO O POSVOJITVI Z NAMENOM POMAGATI(!!!!!!). uPAM da si nadvse srečna ker si s provokacijam dosegla tele moje besede,za katere ne dvomm d jih boš zdej naprej vrgla ker preprosto drugač ne znaš živet.
-
puma - Cosmopolitanka
^^ takim bi bilo otroke prepovedano imet, kaj šele posvojit ... saj vidiš da nisi uravnotežena ... saj očitno vsak, ki drugačno mnenje kot ti, je al za siciranje al pa za grmado ... bogo dete, ki pade v tvoje roke ...
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
Jst ga teb že neb dala v posvojitev... Najprej se TI nauč izražat, potm razčist sama iz sabo kaj bi sploh rada, ker imam občutek da gre pri tebi zgolj za modno muho...
Se bojim, da otrok ne bi bil bogi zarad tega, ker ga družba nebi sprejela, ampak zato, ker bi imel tako mamo, ki bi vsakega nadrla in mu povedala da je zabit, če se ta le ne bi strinjal z njo.
Punca, skulerej se najprej, pol pa govor o posvojitvi. Itak si pa zvedla odgovor že nevem kok cajta nazaj in nehaj drgnt pa sitnart!
Se bojim, da otrok ne bi bil bogi zarad tega, ker ga družba nebi sprejela, ampak zato, ker bi imel tako mamo, ki bi vsakega nadrla in mu povedala da je zabit, če se ta le ne bi strinjal z njo.
Punca, skulerej se najprej, pol pa govor o posvojitvi. Itak si pa zvedla odgovor že nevem kok cajta nazaj in nehaj drgnt pa sitnart!
Prvi neprebran prispevek • 164 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Sarissima