Pony kolesa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jst sm lansko leto mela ful dobre namene, da maminga starga ponija mal renoviram. In mi ga je ratal prnest iz podstrešja, to je pa tut vse.
A kdo ve, kje se dobijo nove gume za ponija, pa ne take neki ekstra drugačne z globokim profilom, ampak tko, ponijaste. 

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
www.rogosport.sisončk napisal/-a:Jst sm lansko leto mela ful dobre namene, da maminga starga ponija mal renoviram. In mi ga je ratal prnest iz podstrešja, to je pa tut vse.A kdo ve, kje se dobijo nove gume za ponija, pa ne take neki ekstra drugačne z globokim profilom, ampak tko, ponijaste.

:rofl:McLarnovc napisal/-a:pazi ker razžira lak za nohte
- ra_hela
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2009
Našla sem res fenomenalno znamko, ki izdeluje dodatke za kolo, če iščete kakšno lepo košaro ali torbo za kolo, ali če bi ga rade le popestrile, vam pri Basil ponujajo veliko možnosti.
http://www.basil.nl/gb/home/
Nekatere slovenske trgovine za kolesarsko opremo prodajajo njihove izdelke, jaz upam, da bodo meni naročili košaro, ki si jo želim.
Sem čisto navdušena in komaj čakam, da grem jutri povprašat, če naročajo še kaj izven redne ponudbe.
http://www.basil.nl/gb/home/
Nekatere slovenske trgovine za kolesarsko opremo prodajajo njihove izdelke, jaz upam, da bodo meni naročili košaro, ki si jo želim.

Sem čisto navdušena in komaj čakam, da grem jutri povprašat, če naročajo še kaj izven redne ponudbe.

- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Mene pa zanima če katera ve, kje bi lahko dobila pony-ja? Ali pa če ga mogoče katera od vas prodaja 

-
Malishka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2011
Js mam tud Pony-ja
sicer je grde barve - temno zelen ampak mi je še zmerej najači
Sm ga nameravala prebarvat pa mi je škoda ker bi šla pol tud nalepka k vragu
Komej čakam da se zapeljem po Lj 

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov