Pony kolesa

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 06. Feb. 2009 14:32

McLarnovc napisal/-a:pazi ker razžira lak za nohte :D

:rofl: to nej te pa ne skrbi, ker ga ne uporablam :P

hvala za nasvet :D kolesa pa skor res ni škoda, ker je eno staro sklumpano nekaj, kao bele barve z vijolčnimi fleki in otroškimi nalepkami :lach:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 06. Feb. 2009 15:36

Jst sm lansko leto mela ful dobre namene, da maminga starga ponija mal renoviram. In mi ga je ratal prnest iz podstrešja, to je pa tut vse. :oops: A kdo ve, kje se dobijo nove gume za ponija, pa ne take neki ekstra drugačne z globokim profilom, ampak tko, ponijaste. :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Feb. 2009 15:45

Ryu napisal/-a:

:rofl: to nej te pa ne skrbi, ker ga ne uporablam :P

Samo svetujem... :P
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Feb. 2009 20:28

sončk napisal/-a:Jst sm lansko leto mela ful dobre namene, da maminga starga ponija mal renoviram. In mi ga je ratal prnest iz podstrešja, to je pa tut vse. :oops: A kdo ve, kje se dobijo nove gume za ponija, pa ne take neki ekstra drugačne z globokim profilom, ampak tko, ponijaste. :)
www.rogosport.si :)

:rofl:
ra_hela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ra_hela » 08. Feb. 2009 19:47

Našla sem res fenomenalno znamko, ki izdeluje dodatke za kolo, če iščete kakšno lepo košaro ali torbo za kolo, ali če bi ga rade le popestrile, vam pri Basil ponujajo veliko možnosti.
http://www.basil.nl/gb/home/
Nekatere slovenske trgovine za kolesarsko opremo prodajajo njihove izdelke, jaz upam, da bodo meni naročili košaro, ki si jo želim. :D
Sem čisto navdušena in komaj čakam, da grem jutri povprašat, če naročajo še kaj izven redne ponudbe. :twisted:
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a popotnica333 » 06. Sep. 2011 16:15

Mene pa zanima če katera ve, kje bi lahko dobila pony-ja? Ali pa če ga mogoče katera od vas prodaja :)
Uporabniški avatar
Malishka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Malishka » 08. Sep. 2011 9:11

Js mam tud Pony-ja :D sicer je grde barve - temno zelen ampak mi je še zmerej najači :) Sm ga nameravala prebarvat pa mi je škoda ker bi šla pol tud nalepka k vragu :) Komej čakam da se zapeljem po Lj :P
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov