Pony kolesa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
laancy - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
Najprej je treba kolo rastaviti, potem sm pa pobrusla okvir (da se barva dobro prime), pol oprala okvir, pustila da se posuši, prebarvala z barvo (sm mela sprej), pustila da se posuši in pol smo ga pa sestavili nazaj.
BTW..sama nism tega delala, sm mela uprežene pomočnike

BTW..sama nism tega delala, sm mela uprežene pomočnike

-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
waw, a tale tema spada pod modo? 

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Valda!rammsteingirl napisal/-a:waw, a tale tema spada pod modo?

Men je moje kolo (ki sicer ni Pony) boljši modni dodatek kot npr. torbica/čevlji..

-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Novo barvo direkt na staro ni nikdar priporočljivo nanašat. Se bo nova hitro dol olupla, ne bo izgledala lično, kvaliteta bo slabša.
Najboljše je nekoliko zbrusit, očistit recimo z razredčilom (tudi zato, da očistiš vse madeže, ki bi sicer vplivali na kvaliteto barve) in potem pobarvat.
Najhitreje pa se suši nitro barva za kovino.
Najboljše je nekoliko zbrusit, očistit recimo z razredčilom (tudi zato, da očistiš vse madeže, ki bi sicer vplivali na kvaliteto barve) in potem pobarvat.
Najhitreje pa se suši nitro barva za kovino.

Imaš, da me vikaš!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Največji greh je pobarvat ponija. Original barva in s tem vse nalepke gredo s tem v nič, kolo pa izgubi na vrednosti... Če bicikl res ni odrgnen al pa zarjavel ga ne barvat, ker s tem nardite več škode kot koristi...
Aja Ryu če boš z grobim šmirgl papirjem brusla se lahko posloviš od leska nove barve...
Aja Ryu če boš z grobim šmirgl papirjem brusla se lahko posloviš od leska nove barve...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
Aja pozabu sm napisat, da sm tud jst meu ponija starga enih 30 let, pol sm ga pa polomu(mladostna neumnost). Enkrat mi je odpovedala zadnja bremza tako da sm se zapelu pr sosedu v en pušpan
, pol drugič se mi je pa balanca odlomila in sem kar vredu zaril po tleh-olupljeni komolci in kolena
...s tem je poni doživel svoj konec in danes mi je prekleto žal.
Iščem druzga ponija za šminkirat v nedeljah popoldan....
Pa ne bi se rad poslužil ravno trgovine pred kakim študentom no.... Čeprav pride pa pred filofaksom dostkrat parkiran en prav nesramno dobro ohranjen.... 

Iščem druzga ponija za šminkirat v nedeljah popoldan....

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
Nalepke zdrgneš dol z olfa nožem-previdno, da ne boš vse barve razrajsala(če se to zgodi se bo pol poznalo na novi barvi), pol pa lepilo pobrišeš dol z nitro razrečilom. Cel okvir pobrusiš s kakšnim finim papirjem tolko, da stara barva ni več bleščeča. Vse obrišeš s cunjo namočeno v nitro razrečilo(pazi ker razžira lak za nohte
). Vzameš barvo v spreju, jo fino pretreseš in začneš barvat. Barvaš počasi pa večkrat. Vmes morš počakat, da se posuši. Boljše, da se ti po prvem nanosu barve še kje vidi skozi stara barva, kot da že po "prvi roki" nove barve vse teče....
Delaj rajš počasi pa 3x premisli, da ne boš v delovni vnemi vsega zasrala ker je škoda bicikla....

Delaj rajš počasi pa 3x premisli, da ne boš v delovni vnemi vsega zasrala ker je škoda bicikla....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]