pomoč - podatki o lokalu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Pika-20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Pozdravljeni,
jaz imam eno malce čudno prošnjo za vas, obiskovalce foruma.... zaradi enih zadev (dolga zgodba) potrebujem telefonsko številko enega dekleta. Prosim, če jo kdo prepozna, ali če pozna karkoli od napisanega, da mi javi...
torej, zanima me glede lokala na Teznem v Mariboru, reklo bi se mu naj e-kafe, čeprav ne vem, ali je točno tak prav napisno.
Tam bi naj delala natakarica z imanom Tadeja, vendar jo na kratko kličejo tudi Teja. Ne vem ali še dela tam, kako leto nazaj pa je. Lepo prosim, če ma kdo tel. od nje ali lokala, če karkoli o njej ve, da mi napiše... lepo, lepo prosim....
zelo vam bom hvaležna..
papa
jaz imam eno malce čudno prošnjo za vas, obiskovalce foruma.... zaradi enih zadev (dolga zgodba) potrebujem telefonsko številko enega dekleta. Prosim, če jo kdo prepozna, ali če pozna karkoli od napisanega, da mi javi...
torej, zanima me glede lokala na Teznem v Mariboru, reklo bi se mu naj e-kafe, čeprav ne vem, ali je točno tak prav napisno.
Tam bi naj delala natakarica z imanom Tadeja, vendar jo na kratko kličejo tudi Teja. Ne vem ali še dela tam, kako leto nazaj pa je. Lepo prosim, če ma kdo tel. od nje ali lokala, če karkoli o njej ve, da mi napiše... lepo, lepo prosim....
zelo vam bom hvaležna..
papa
-
Pika-20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Saj bi, vendar nimem pojma kje to je, na internetu ne najdem ne telefonske lokala, ne same lokacije.... nič. se mi pa kar mudi, zato sem se odločla, da pišem na forumu, če bi jo morda kdo poznal ali lokal, da mi lahko punudi informacije iz prve roke:-)
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
ne vem sicer, če ti bo kaj koristlo ... najlažje prideš do e kaffeja, če greš po nasipni ulici dol (oni strmi del), nato je križišče; levo za pobrežje, desno AMZS, naravnost pa e kaffe, ne moreš zgrešit, ker je hiša modre barve.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
Pika-20 napisal/-a:Saj bi, vendar nimem pojma kje to je, na internetu ne najdem ne telefonske lokala, ne same lokacije.... nič. se mi pa kar mudi, zato sem se odločla, da pišem na forumu, če bi jo morda kdo poznal ali lokal, da mi lahko punudi informacije iz prve roke:-)
http://www.e-kafe.com/
če se ne motim je to to, drugač pa takoj najde lokal na netu
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov