policija

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Sep. 2007 18:12

anegal, kot ti kdajpakdaj ne upoštevaš zakona, ga tudi oni ne.Tvoja beseda je proti njihovi, kar pomeni da ti nimaš prav.nažalost, bedna policajska politika :?
naslednjič veš, da je najboljš da če jih zagledaš in če si pila, da se jim izogneš.ker res, ni heca z njimi.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 28. Sep. 2007 18:18

*purple* napisal/-a:naslednjič veš, da je najboljš da če jih zagledaš in če si pila, da se jim izogneš.ker res, ni heca z njimi.

Še bolje je, če naslednjič ne piješ, če misliš vozit. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 28. Sep. 2007 18:34

Če preračunam kolikokrat jaz kršim zakon in koliko zakon je tisti policaj kršil..Hm..Mislim, da jih jaz veliko manj :D

Sam res mi gre na živce, da mi nekdo pravi, da sem budala brez da bi poznal zakona in tiste situacije. Očitno je res najlažje obsojat!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 28. Sep. 2007 18:46

ANGELgirl napisal/-a:Očitno je res najlažje obsojat!

OT:A nis lih v eni drugi temi napisala, da je treba ljudi obsojat, da ujčkanje in ne vem kaj še vse, nima nobenga učinka?!

Drgač pa jst s policaji nimam nobenih negativnih izkušenj, mogoče pozitivne. Pomojem, da če se ti do njih korektno obnašaš in nč ne mutiš (če si recmo naredu prekršek), da so tud oni korektni do tebe. Jst sploh ne štekam ljudi, k se zmer tok pizdijo čez policaje. Nardijo prekršek al pa recmo niso prvezani itd, jasno, da bojo dubl kazen, ampak pol so policaji vsega krivi in največji prasci.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 28. Sep. 2007 18:53

Yazmeen napisal/-a:

OT:A nis lih v eni drugi temi napisala, da je treba ljudi obsojat, da ujčkanje in ne vem kaj še vse, nima nobenga učinka?!

:rofl: Ja itak, da jih je treba obsojat, če so določeno stvar naredili.. Npr. v tem primeru (glede policije), da bi jaz spila 15 pirov in bi me potem ustavili. Itak, da bi pričakovala, da me folk obsoja, saj bi tudi sama sebe!

Ne pa, da policaji naredijo 1000 in 1 prekršek med svojim delom (vsaj v mojem primeru), obsoja se pa mene!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Sep. 2007 18:55

yazmeen, a boš rekla da so pa policajčki vsi tok zlo nedolžni al kaj? :roll:
odpri oči in poglej okol sebe, ker ni tko kot mislš da je!

kr.ena, verjetno imaš prav ja :)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 28. Sep. 2007 18:59

*purple* napisal/-a:yazmeen, a boš rekla da so pa policajčki vsi tok zlo nedolžni al kaj? :roll:

Ne vem, kolk so nedolžni, jst nimam negativnih izkušenj z njimi, zaenkrat.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 28. Sep. 2007 19:00

ANGELgirl napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:

:rofl: Ja itak, da jih je treba obsojat, če so določeno stvar naredili.. Npr. v tem primeru (glede policije), da bi jaz spila 15 pirov in bi me potem ustavili. Itak, da bi pričakovala, da me folk obsoja, saj bi tudi sama sebe!

Ne pa, da policaji naredijo 1000 in 1 prekršek med svojim delom (vsaj v mojem primeru), obsoja se pa mene!

Ja če si napihala, očitn nis bla čist nedolžna ane?!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Sep. 2007 19:11

Yazmeen napisal/-a:
*purple* napisal/-a:yazmeen, a boš rekla da so pa policajčki vsi tok zlo nedolžni al kaj? :roll:

Ne vem, kolk so nedolžni, jst nimam negativnih izkušenj z njimi, zaenkrat.

potem, verjamem, da ne morš trdit, da je z vsemi vse uredu, ker ni.seveda obstajajo dobri policaji, ki delujejo popolnoma v skladu z zakonom, ki se znajo obrnt v določenih situacijah, ki ne postopijo h tebi za vsak drek s silo.Obstajajo, seveda.Obstajajo pa tudi taki da jih lohk sam pobruhaš, naduteže nadute in pojma nimajo o ničemer :roll:
jst mam prav tako slabe in zelo dobre izkušnje z njimi.Slabe sem že opisala v temi o elektrošokerjih, ampak so slabe na podlagi tega da jst kriva nikjer nč nism bla, obtožena pa vsega :roll: dobre pa take, da so mene in kolegico cel tedn ko sva ble v luciji na morju fural okol s kiblo, pustila da sva jih na samem z lisicam zaklepale itd...skratka bilo je fenomenalno.tud tko, srečanja in to ko so nas ustavl, so bla kul.Ampak določeni, in teh je vedno več, so pa res sam bruh! :roll: :x
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 28. Sep. 2007 19:15

A sm mogoče kje trdila, da so vsi uredu??? Jst sm napisala, da nimam negativnih izkušenj z njimi in da pomojem, če si ti korektn do njih in nč kriv, da so tud oni do tebe...saj do mene so zmer bli. Pa na živce mi gre folk, k neki nardi, pač dobi kazen in pol je policaj un ta grd.

Sicer se mi pa sploh ne da več razglablat o tem.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 28. Sep. 2007 19:17

Jaz sem takrat napihala res minimalno in sem se pozanimala, da če bi on upošteval zakon (tistih 15 min po alkoholu) bi imela promile še v meji dovoljenega!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Sep. 2007 19:22

Yazmeen napisal/-a:A sm mogoče kje trdila, da so vsi uredu??? Jst sm napisala, da nimam negativnih izkušenj z njimi in da pomojem, če si ti korektn do njih in nč kriv, da so tud oni do tebe...saj do mene so zmer bli. Pa na živce mi gre folk, k neki nardi, pač dobi kazen in pol je policaj un ta grd.

Sicer se mi pa sploh ne da več razglablat o tem.

ne, tudi če si korekten, dostkrat najebeš :wink:
maš pač srečo, in želim ti jo še v naprej :)
če pa zajebeš, pač zajebeš in plačaš kazen.Angel, se mi zdi da bi čist v vsakem primeru napihala, tko da,k kazen bi vseeno bla.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 28. Sep. 2007 19:46

No ja.. To je bilo par let nazaj, ko je bila še stara zakonodaja. Zdaj imam že kar nekaj izkušenj (policaji me radi ustavljajo :D ) in bi mu v istem primeru zasikala naj me pelje na odvzem krvi, ker sem bila 100%, da ne bi smela na pihat. Tako sem bila pa takrat še neizkušena in full prestrašena (pa nisem bila več mladi voznik, da ne bo pomote)..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Sep. 2007 20:10

če te policaji radin ustavljajo ti priporočam popolno abstinenco od alkohola, da ne boš še kdaj napihala česa od prejšnjega dne :D
dobr da jst ne pijem, ena skrb manj :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 28. Sep. 2007 20:28

*purple* napisal/-a:če te policaji radin ustavljajo ti priporočam popolno abstinenco od alkohola, da ne boš še kdaj napihala česa od prejšnjega dne :D
dobr da jst ne pijem, ena skrb manj :D

Pa voziš tudi ne, kolikor vem :) Sta že dve skrbi manj :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]