policija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 139 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Uf se spomnem enkrat še v OŠ, ko smo šli kakšne par metrou pred prehodom čez cesto. Smo hitro leteli čez, ker bi drugače zamudili avtobus.
In so policaji to vidli in so potem celo pot vozili za avtobusom. Ko se je avtobus ustavil, smo mi izstopili in so policaji takoj prišli do nas in nam nardili celo pridigo. Haha, sam sem se pa takrat prou ustrašla
So me pa tut velikat ustavil, ko sem šla peš. Zarad kresničke! Na srečo ni blo nobene kazni ...
Z avtom me pa še niso nikol in se tega prou mal bojim. Zdej si predstavljam, da bom ratala čist panična, pa še ustavit ne bom znala, joj.

In so policaji to vidli in so potem celo pot vozili za avtobusom. Ko se je avtobus ustavil, smo mi izstopili in so policaji takoj prišli do nas in nam nardili celo pridigo. Haha, sam sem se pa takrat prou ustrašla

So me pa tut velikat ustavil, ko sem šla peš. Zarad kresničke! Na srečo ni blo nobene kazni ...

Z avtom me pa še niso nikol in se tega prou mal bojim. Zdej si predstavljam, da bom ratala čist panična, pa še ustavit ne bom znala, joj.

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Med kontrolo prometa:
-Enkrat me je policaj vprašal za gsm številko.
-Enkrat me je en policaj vprašal, če bi šla z njim na pijačo...
-policaj je hotel ustaviti avto pred mano, a ko je hotel pomahati z liziko-lučko, mu je ta zletela z roke na cesto.
-Enkrat me je policaj vprašal za gsm številko.
-Enkrat me je en policaj vprašal, če bi šla z njim na pijačo...
-policaj je hotel ustaviti avto pred mano, a ko je hotel pomahati z liziko-lučko, mu je ta zletela z roke na cesto.
Don't worry, be happy!!!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Do mene so bli policaji vedno korektni.
So me ustavli parkrat zarad kontrole, zadnjič sem pa še kazen za prehitro vožnjo dobila na hrvaškem.
Enkrat se mi je pa zgodilo, da sem šla iz faksa in ravno vidim, da so začel moj avto na pajka nalagat... Pa so bli pol tok prjazni, da sem plačala sam kazen za nepravilno parkiranje, pa je pol en drug revček zraven nasrkal... H sreč sem pršla še tok hitro, da še niso začel dvigat avta. :runningdog:

So me ustavli parkrat zarad kontrole, zadnjič sem pa še kazen za prehitro vožnjo dobila na hrvaškem.

Enkrat se mi je pa zgodilo, da sem šla iz faksa in ravno vidim, da so začel moj avto na pajka nalagat... Pa so bli pol tok prjazni, da sem plačala sam kazen za nepravilno parkiranje, pa je pol en drug revček zraven nasrkal... H sreč sem pršla še tok hitro, da še niso začel dvigat avta. :runningdog:
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
povem še moja srečanja z policaji...
1. bli smo v diskoteki, eni čefurji so pretepl mojga prjatla do nezavesti. nesl smo ga vn in sm klicala policijo. ko sm povedala kje smo, so rekl tja pa nebomo hodil ker tja nesmemo?!!! rekl so, prpelte ga tja pa tja (1km stran) in tja so pršli minuto za njimi pa rešilec. tko da so ga sam naložil in odpeljal. k so zapisnik pisal nas niso nč vprašal kaj sej zgodl ipd., blo pa je napisano da so ga pretepel neznanci na tistem kraju kjer smo se dobil. kasnej smo zvedl, da lastnik diskoteke plačuje policajem da ne hodijo tja težit. HALLO???
2. Sestričnin fant je policaj, v zasebnem življenju noče govort nč od policajov ipd. bla sem povablena na njegov rojstni dan. tam sta bla še 2 policaja in edn je reku: lj kwa sm dons enim čefurjm stresu... (meu je en pack marihuane) in so to skadil. ok sliš se nenormaln,an.... poj sm se pa z enim mal pogovarjala in je reku da sta se ga z enmu ponoč k sta mela kontrolo prometa ful napila, in da sta kr folku težila za brez veze. grozn res...
3. pred mojo hišno, na našem travniku so mel parkiran avto z radarjem, šla sm tja in stala ob avtu direkt tam k je radar. kaps izstop vn iz avta pa me pros če se umaknem, pa sm rekla da ne, poj je še neki teživ da lah dobi nalog da se morm umaknt a kwa, pa sm rekla da prov da k ga bom vidla se bom pa umaknla. poj je reku da nj govorim z normalnim tonom glasu, da nebom dobla sodnika ker ga žalim, sm rekla da prov an. poj je pa sam reku: boš vidla, enkt ti bom že napisov kazn...
4. tip od sestrične mij enkt pravu kok je scen brez katerih ti policaj nemore nč... radar dela prov sam od 15°c-25°c, če policaj nima kape mu lah rečeš karkol, ker takrat se ne šteje da je pravna oseba, če je umazan , brez unga sevajočga brezrokavnika... ful je teh scen k nuben neve...
1. bli smo v diskoteki, eni čefurji so pretepl mojga prjatla do nezavesti. nesl smo ga vn in sm klicala policijo. ko sm povedala kje smo, so rekl tja pa nebomo hodil ker tja nesmemo?!!! rekl so, prpelte ga tja pa tja (1km stran) in tja so pršli minuto za njimi pa rešilec. tko da so ga sam naložil in odpeljal. k so zapisnik pisal nas niso nč vprašal kaj sej zgodl ipd., blo pa je napisano da so ga pretepel neznanci na tistem kraju kjer smo se dobil. kasnej smo zvedl, da lastnik diskoteke plačuje policajem da ne hodijo tja težit. HALLO???
2. Sestričnin fant je policaj, v zasebnem življenju noče govort nč od policajov ipd. bla sem povablena na njegov rojstni dan. tam sta bla še 2 policaja in edn je reku: lj kwa sm dons enim čefurjm stresu... (meu je en pack marihuane) in so to skadil. ok sliš se nenormaln,an.... poj sm se pa z enim mal pogovarjala in je reku da sta se ga z enmu ponoč k sta mela kontrolo prometa ful napila, in da sta kr folku težila za brez veze. grozn res...
3. pred mojo hišno, na našem travniku so mel parkiran avto z radarjem, šla sm tja in stala ob avtu direkt tam k je radar. kaps izstop vn iz avta pa me pros če se umaknem, pa sm rekla da ne, poj je še neki teživ da lah dobi nalog da se morm umaknt a kwa, pa sm rekla da prov da k ga bom vidla se bom pa umaknla. poj je reku da nj govorim z normalnim tonom glasu, da nebom dobla sodnika ker ga žalim, sm rekla da prov an. poj je pa sam reku: boš vidla, enkt ti bom že napisov kazn...
4. tip od sestrične mij enkt pravu kok je scen brez katerih ti policaj nemore nč... radar dela prov sam od 15°c-25°c, če policaj nima kape mu lah rečeš karkol, ker takrat se ne šteje da je pravna oseba, če je umazan , brez unga sevajočga brezrokavnika... ful je teh scen k nuben neve...
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
jah jz sem tarča naših Kranskih policajev in pa še kašnega vaškega zravn ampak so supr no jz nimam proti nobenmu nič in jih spoštujem glede na to v kašnem poklicu so...
....
1. srečanje z možmi v modrem sem imela pred kašnimi 7 leti,ko je prišel ven zakon da se smemo z rolarji voziti 5 na uro,in jz mula stara 13 let vsa prestrašena,ker me je policaj ustavil pa še to zlooo prijazen..tako da me je samo naložil v avto in odpeljal domou,kjer se je pogovoril z očetom..kazni nisem dobila...
2. Ura je bil 12 popoldan jaz sem se odpravljala k babici na kosilo (z avto) na kar me ustavi policaj..ki je biu kšne 2 leti starejši od mene...da misli da imam prižgane dolge luči(peljal se je za mano)in da uviram promet..jah in jaz sem bila zopet tiho nekaj sem se upravičevala potm mi je pomagal pogledati kaj je z mojimi luči na kar je ugotovil da so vredu..jah..kazni nisem dobila
3. Ni bilo 3 tedne po tem me je ustavil policaj pred zdravstvenim domom(tisti,ki ste iz Kranja veste da nimamo prehoda pred zdravstvenim domom)z 40 vročine tako da, ko sem bila deležna manšega pogovora z njim da ogrožan svoje življenje in življenje ostalih udeleženceu v prometu..jaz sem pa komaj stala tam...napisal je kazen za 10000 Sit mislim da če plačam v 8 dneh polovica manj...in ker sem bila res slaba sem postala čist bela v glavo tko da sm mislila da bom okol padla on me je videl...prejel in nesel v zdravstveni dom...tiste kazni še danes nisem dobila...
ja ta isti policaj me je čez kašno leto ustavil,ker sem šla 60 čez naselje...pa zopet nisem dobila kazni...
Jah no sej sm tut že plačala kazn in to 2x na istem mestu..ja me je izučil ..kazn sem si pa itak zaslužila mal jeze je blo tist ument sam ko pa pomisliš kaj pe če bi bil v bližini kakšen otrok ti je pa ta kazn res zgol opozorilo!
....
1. srečanje z možmi v modrem sem imela pred kašnimi 7 leti,ko je prišel ven zakon da se smemo z rolarji voziti 5 na uro,in jz mula stara 13 let vsa prestrašena,ker me je policaj ustavil pa še to zlooo prijazen..tako da me je samo naložil v avto in odpeljal domou,kjer se je pogovoril z očetom..kazni nisem dobila...
2. Ura je bil 12 popoldan jaz sem se odpravljala k babici na kosilo (z avto) na kar me ustavi policaj..ki je biu kšne 2 leti starejši od mene...da misli da imam prižgane dolge luči(peljal se je za mano)in da uviram promet..jah in jaz sem bila zopet tiho nekaj sem se upravičevala potm mi je pomagal pogledati kaj je z mojimi luči na kar je ugotovil da so vredu..jah..kazni nisem dobila
3. Ni bilo 3 tedne po tem me je ustavil policaj pred zdravstvenim domom(tisti,ki ste iz Kranja veste da nimamo prehoda pred zdravstvenim domom)z 40 vročine tako da, ko sem bila deležna manšega pogovora z njim da ogrožan svoje življenje in življenje ostalih udeleženceu v prometu..jaz sem pa komaj stala tam...napisal je kazen za 10000 Sit mislim da če plačam v 8 dneh polovica manj...in ker sem bila res slaba sem postala čist bela v glavo tko da sm mislila da bom okol padla on me je videl...prejel in nesel v zdravstveni dom...tiste kazni še danes nisem dobila...

ja ta isti policaj me je čez kašno leto ustavil,ker sem šla 60 čez naselje...pa zopet nisem dobila kazni...
Jah no sej sm tut že plačala kazn in to 2x na istem mestu..ja me je izučil ..kazn sem si pa itak zaslužila mal jeze je blo tist ument sam ko pa pomisliš kaj pe če bi bil v bližini kakšen otrok ti je pa ta kazn res zgol opozorilo!
- >Blondie<
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
jz mam zaenkrat kr dobre izkušnje z policaji..
..eno soboto sva s kolegico (mal pod vplivom alkohola
)tekle čez cesto ker sva ful zamujale in nisva policajev vidle. pr seb pa nisva mele nobenih dokumentov sam flašo viskija za kolega k je roj.dan praznoval
no in so naju ustavli pa popisal pa use, in ko sva ze skor šle (seveda sva p***** kolk bova zdj kazn plačale), je mene en od policajev prjev za roko pa mi je reku, da bo to samo opozorilo, pa da naj ne spijem cele flaše sama
znajo bit tut prijazni zgleda..
..no upam da nism prehitr rekla in da me nebojo že jutri ustavli, ker rada mal prehitr vozim..sory sam če vozim 50km/h se mi zdi da bi bla hitrejs pes!
..eno soboto sva s kolegico (mal pod vplivom alkohola

..no upam da nism prehitr rekla in da me nebojo že jutri ustavli, ker rada mal prehitr vozim..sory sam če vozim 50km/h se mi zdi da bi bla hitrejs pes!

Shit happens..mostly to me, so don't worry..
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Js mam ze kar nekaj izkusenj s policaji, tud kazni je blo kar nekaj (ampak sem res prehitro vozila, tko da nimam kej)...
Negativna: 1 je bla in sicer k sm bla stara 18 let, sem sla okoli treh ponoci sama z ocetovim avtom domov, me ustavi policaj, mu pokazem dokumente, voznisko, pihala sm... In pol mi je kake pol ure najedal (pravociral), kako to, da se tok mlada sredi noci vozim v takem avtu Sploh nism vedla kaj nardit - poklicat se enga policaja, da umiri tega najedalca?... Mi je blo res kr mucno...
Pozitivna: me ustavi policaj (obicajna kontrola, nism nardila prekrska), mu pokazem dokumente, mi pravi, da bi rad vidu opremo... Stopm vn, odprem prtljaznik, pokazem gumo in mu recem, da je pod gumo pa vse ostalo, ampak da bi mogla "odsraufat gumo" in bi se umazala in mi pravi ok, verjamem...
Tudi policaji so samo ljudje in lepa beseda lepo mesto najde...
Negativna: 1 je bla in sicer k sm bla stara 18 let, sem sla okoli treh ponoci sama z ocetovim avtom domov, me ustavi policaj, mu pokazem dokumente, voznisko, pihala sm... In pol mi je kake pol ure najedal (pravociral), kako to, da se tok mlada sredi noci vozim v takem avtu Sploh nism vedla kaj nardit - poklicat se enga policaja, da umiri tega najedalca?... Mi je blo res kr mucno...
Pozitivna: me ustavi policaj (obicajna kontrola, nism nardila prekrska), mu pokazem dokumente, mi pravi, da bi rad vidu opremo... Stopm vn, odprem prtljaznik, pokazem gumo in mu recem, da je pod gumo pa vse ostalo, ampak da bi mogla "odsraufat gumo" in bi se umazala in mi pravi ok, verjamem...
Tudi policaji so samo ljudje in lepa beseda lepo mesto najde...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
biscuit - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Ne vem zakaj se večina ljudi pritožuje nad njimi in išče samo slabe stvari. To je njihova služba in njihova dolžnost je, da jo opravljajo, kot jim nakazuje zakon in pravila. Pa čeprav se z marsikaterim zakonom ne strinjamo, a tako je, zato so plačani da opravljajo svojo dolžnost. Res da med njimi obstaja nekaj takih, ki preveč težijo in izrabljajo svojo službo za raznorazne stvari, ki jih nebi smeli početi. A v vsakem poklicu in v vsaki službi se najde par takih neumnežev. Jaz imam z policaji dobre in salbe izkušnje. Na žalost na vsaki policijski postaji obstajata vsaj dva, ki sta tise slabe "sorte". Verjamite, takih tudi njihovi sodelavci ne marajo. Naslednjič, ko boste spet hoteli kaj grdega ali slabega povedati o njih, se spomnite, kaj je njihova naloga in koga boste poklicali, ko boste rabili pomoč (upam in želim vam, da je nikoli ne boste rabili). Boste si upali poklicati tistega policaja, o katerem sedaj grdo govorite? Kajti prebrala sem kar nekaj pikrih na njihov račun! Vsi si tega ne zaslužijo, le par je takih, ki mečejo senco na vse ostale. A tako je povsod, obstajajo pač izjeme.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Enkrat se mi je pa zgodilo, da sem šla iz faksa in ravno vidim, da so začel moj avto na pajka nalagat... Pa so bli pol tok prjazni, da sem plačala sam kazen za nepravilno parkiranje, pa je pol en drug revček zraven nasrkal... H sreč sem pršla še tok hitro, da še niso začel dvigat avta. :runningdog:
haha isto se je naredil moji sestrci, pa se je cist zjokala pa so jo tut pustil brez kazni

mene je pa enkrat en seveda mlad policaj k me je ustavu, v lj sm sla po tivolski ene 20 cez omejitev, pa sm dobila sam 5000, 2500 v 7h dneh. da ne govorim o tem da je dedi v istem tednu dobil 30000 za 2(!) nad omejitev. pa spraseval me je ce mam lece not (v vozniski mi pise da vozim z lecami ali ocali), pol mi je pa povedu da mam on tut lece pa kasne to

ene par mesecev nazaj sm pa s dvema kolegicama pila na javnem mestu, pa so prsli pogledat ce mamo kej trave (nej odpremo skatle od cikov), pa so tut pol se ene 10min visel zravn

-
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
Applebitecc napisal/-a:Do mene so bli policaji vedno korektni.![]()
So me ustavli parkrat zarad kontrole, zadnjič sem pa še kazen za prehitro vožnjo dobila na hrvaškem.![]()
Kje pa so te točno ustavili na Hrvaškem

- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
padalo napisal/-a:[Kje pa so te točno ustavili na Hrvaškem
Uhhmmm... Na tej novi hitri cesti, tam nekje pri odcepu Buje. K moraš it 80 tam kjer je uvoz na hitro cesto, jaz sem šla pa 105.

Ja no, moj tip je reku, da so njega tut tam že ustavli, baje zmeraj tam stojijo, tok da mal pazte, če se tam furate.

Prvi neprebran prispevek • 139 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]