policija

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
picur
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 23
Na forumu od: 11. 2. 2006
Kraj: lendava

Neprebrana objavaNapisal/-a picur » 04. Mar. 2006 9:25

Sem pregledala z iskalnikom in nisem našla še te teme. Torej, zanima me, ali se vem je že ldaj zgodilo, da so vas ustavili( če ste pešačili, kolesarili, bežali...) in postavljali butasta in brezvezna vprašanja?!

Men se je že zgodilo. Ustavili so me, ko se se kolesarila popoldan, sonček sijal, pa vse je blo ok, pa vse sem mela na kolesu, pa mi reče, da ni varno, če se sama kolesarim, pa mi je dal 3 kresničke (naj še enkrat poudarim, da je to bilo popoldan)!! Ali pa sve se sprehajale s prijateljico, pa se ustavijo z avtom na sredini ceste, kolona pa taka za njimi in nas sprašujejo kak smo, kam gremo, če rabimo prevoz...lol.....pa ni to malo noro? Mislim, saj ok, fajn da pazijo na nas, ali vseeno...pretiravat pa res ne rabijo...:)
Zadnjič spremenil picur, dne 04. Mar. 2006 9:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1209
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 04. Mar. 2006 9:40

Jah verjetno dobro zgledaš pa se morajo malo pri tebi ustavit pa te ogovorit :wink: meni se to ne zdi nič takega.
drugače je pa primarna naloga policije varovanje življenja :D in verjetno je ta policaj mislil da si v smrtni nevarnosti :rofl: in te je moral opozorit da bodi bolj previdna :wink: .
Meni se kaj takega še ni zgodilo,pa tudi če bi se mi, bi policaju lepo povedala da ga nič ne briga kam grem,od kod prihajam,...ker je to moja pravica da mu ne odgovarjam na taka vprašanja, in zaradi tega me ne sme nadlegovat :wink:

Aja pa policajčki je tko zaničevalno,meni bi bilo lepše če bi dala naslov Policaji ali policija :wink: (samo moje skromno mnenje :wink: )
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 810
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 04. Mar. 2006 9:54

Uf mene so tudi že reševali iz "smrtne nevarnosti". Sam sem jim pa hvaležna. S prijateljico sva včasih kelnarili v enem lokalu, kamor so zahajali sami bumbarji in pretepači. Pa so se ene parkrat stepli in sva klicali policijo. Pa so ful hitro prišli in naredli red - to se je večkrat naredilo. Pa dostikrat so pol rekli, da naj punce kar pokličemo, ko bomo zaprle, pa nas bojo domov spremili, da ne bomo same ponoči hodile. Prijateljico so nekajkrat tudi z marico peljali do študentskega doma, kar tko, ker so mel čas ... Sej so imeli zastonj pir :D
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1027
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 04. Mar. 2006 10:24

sorry....ampak to pa mi je malo butasta tema...a delaš slučajno raziskave o slovenski policiji, njihovem obnašanju?ali si se želela le malo pohvalit? :lol: ali lahko tukaj delimo naše izkušnje s policisti?
jaz imam zelo dobre...sem zmeraj ok skozi prišla....če pa mi je kdo kdaj kak kompliment naklonil...pa nisem panike gnala...
sicer pa imam fanta policaja....tako, da bom njega vprašala...zakaj to počnejo...in ne iščejo le morilcev in tatov.... :twisted:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 810
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 04. Mar. 2006 10:28

No ja, butasta tema je recimo številka noge ali pa podobne nabijaške teme. Tole je čisto OK.
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 360
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 04. Mar. 2006 10:48

Te policajčki prov najedajo :roll: . Enkrat sva ble s kolegico v enm lokalu pa so kr neki pršli preverjat pa težit zard droge (ne sam nama, vsm v lokalu da ne bo pomote :D ).. Preveč mam jz opravka s policijo :twisted: .
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 310
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 04. Mar. 2006 11:10

1x sm šla čez rdečo in me je popisu prasec :D z kolegico, pa še mudil se nama je! ampak itak nisva nč domou duble... to sam da je dubu najna naslova :twisted: hah joke
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2552
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 04. Mar. 2006 11:18

Jaz pa ne morem nič slabega za rečt čez policaje, tudi en kolega je policaj, tako da morda gledam nanje tudi bolj s človeške plati, ne pa kot na neke zmaje.

Ja, so me nekajkrat že ustavli, nikoli zaradi hitrosti, enkrat sem dobila kazen, ker nisem bila privezana, samo se mi ni dalo še pregovarjat zarad tega, ker sem pač res storila prekršek.

Ko sem imela nesreči, so bli tud zelo fer in človeški, še tolažila sta me. :)
Nobenih slabih izkušenj skratka.

In v enem primeru jih moram sploh pohvalit, saj so našli mojo denarnico, ki so mi jo ukradli na faksu.
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1004
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 04. Mar. 2006 11:54

Enkrt k sem šla čez cesto no blo je par metrov stran od prehoda in me polcaj vid in začne težit. No sam fora pa je, da je pred dobro minuto sam šel tm čez cesto, no in jst mu to lepo povem, da če zame vela bi moralo tudi zanj velati pa začne neki morit in pol reče no sam drugič pa pet lepo čez prehod za pešce.
Jst sm se sam obrnla pa se začela smejat :P
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1435
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 04. Mar. 2006 13:03

Huh enkrat so me ustavli še čist na začetku, k sm lih nardila izpit ... :D Blo je pa en petek ponoč k smo šle s kolegicami direkt iz enga lokala v avto in oni takoj za mano z lučkami ... (bastardoti so misll da smo itak vse kome :twisted: ) In pol sm seveda mogla pihat in napihala 0,0 promila ... potem so pa seveda sledila una glupa uprašanja k si sam mislš ... Pa ste vi sploh gladki ljudje?? :roll: :stupid: Tko razna če se strinjam z rezultatom testa?? Hellll yeahhh :D

Pol pa še pregled obvezne opreme in gum in jada jada jaa ... tm sred zime aaaaaa ... pol pa še vse podatke sčekirat ... in najbolj sm bla jezna k so rabl moj podpis zapisnika, si je model tko čist v svoj naročje nabou tist paper da sm se mogla guzit tja not v njihov avto in ... prou zasral so se mi takrat ... kr eni mulci polcajski :roll: :evil:

Drgač pa k sm mela pa prometno nesročo sta bla pa dva res prjazna ... to pa svaka jima čast ... sta me čist lepo tolažla tm na urgenci. :wink:

Tko da ubistvu mam jst slabe in dobre izkušnje z njimi ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
tinchy21
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 20
Na forumu od: 10. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy21 » 04. Mar. 2006 13:05

jst nimam policajev glih kej preveč "rada"..meni je enkrat en mlad policaj, ki je hotu bit zgleda frajer, napisal kazen zato kr se je na polovici prehoda prižgala rdeča luč..in eni stari ženski, ki je šla pa v rdečo pa ni napisal kaznmi..in to valda zato kr je bla pač starejša, jst pa takrat stara 17 let..
ne vem..pa zdi se mi, da se ful visoko nosijo..ne vem..pa imam kolega ki je policaj in je kao najbolj pomemben..
seveda pa obstajajo tudi svetle izjeme:)
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 136
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: NG

Neprebrana objavaNapisal/-a bordyka » 04. Mar. 2006 13:05

amm...moj tamau je dubu sodnika za prekrske pa pol ukor ka je sou cez prazno cesto :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Mar. 2006 13:51

o tole pa je huda tema..... :zustimm:
ja policaji.skor same slabe izkušnje.....pa kr začnimo naštevat...aja pa to se je vse dogajal v bovcu (tm mam babico).....

enkrat smo ga pil uzuni in je mela kolegica rojstn dan, in so dal men fotoaparat da jih slikam (družbo)..in sm se obrnila da jih slikam in sm stala na zadnji štengi pa so mi rekl da grejo policaji..no in jst sm se s fotoaparatom obrnila proti njim in so ustavl in so mi začel morit.in so rekl da sm jih slikala in naj jim dam film..pa sploh jih nism slikala, sam obrnila sm se proti njim..ponoč mislm da bi mogl vidt fleš če sm jih slikala..no in smo se začel kragat ker nism hotla filma dat, in sm rekla če res nimajo druzga dela in naj grejo raj morilce lovit kot pa dam men tle morijo za brezveze...in je gospod v modrem vzel blok in kuli v roke in napisu to kar sm rekla in je reku da sm ga užalila...nevem s čim, ampa on je pač neki višjega od mene in si očitno lahko prvoš da me kr neki brezveze zapisuje.....no in pol jst vada pjana in jst njemu sikat če je on bog in da je on mene užalu ler me je po krivem obtožu da sm jih slikala i nevem še kšno krepko sm mu rekla.......in seveda dobila sodnika za prekrške..aja pa na listu je pisal vzrok: pijana ovirala promet, fotografirala uradno osebo, se neprimerno vedla in žalila uradno osebo.haloooo!!!!...ampak sm bla mladoletna in je blo kul.... :evil:

drugi primer pa je bil da se je eni kolegici ko sva odhajale iz tamkajšnjega diskača marela zataknila za vrata (un zavit štil od marele) in je ona potegnila in so vrata zaloputnla.in je lastnik vn prlaufu in midve svavedle (ga zlo dobr poznam in vem kašn je) da naju bo prefuku in sva tud midve začele laufat..no in men na mokrih tleh spodrsne on mene za lase me užge ene dvakrat in jst pol kličm policijo.......in jim povem kako je blo in grejo še njega prašat in dobim jst sodnika zarad kaljenja javnega reda in miru..halo....no to so bovški policaji.valda so z njim potegnl k je iz tm in ga poznajo........sam sm bla jst tud mladoletna in ni blo nč narobe....... :evil: .

no mam pa eno tud fanj izkušnjo...no sva ble s kolegico na morju v kempu v luciji pa sva tm na enem koncertu ful kapsov spoznale no in oni so naju potem skos hodil ikat v lucijo in naju vozil v portorož s kiblo in poberal ko sva le pjane...no ne vem uni so bli ful uredu..svaka jim čast!!!!!!!! :)
Thrashy
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 258
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Thrashy » 04. Mar. 2006 13:52

ja,ja policajčki .....povsod isto prbiti kamor kol greš- v kero kol državo mislim......
sej je cool če jih rabiš, da ti pomagajo čeprov menim, da se to zelo redko zgodi, da so večkrat tam kjer se jih totalno ne rabi.
to mislim v tem smislu, da recimo je**ejo mlade ne vem zaradi tega ker z litro sedijo v kakem parku in s tem ne delajo nobene škode družbi, unim velikim kriminalcem pa ničesar ne naredijo.
V glavnem zaključek je, da so v bistvu večkrat tam kjer jih ni treba kot pa tam kjer se jih potrebuje.
mojih srečanj z njimi je kar nekj in sicer zarad malenkosti kot so recimo kak joint v družbi, preglasna muzka na zabavi, par pirov preveč, vožnja s kolesom po napačni strani kolesarske steze itd.....
Po vrhu vsega pa so nekateri še totalno pokvarjeni, recimo enkrat sva s frendico štopale in totalno ni bilo nobenga avtomobila samo policajski avto je neprestano hodil gor pa dol čez tisti del mesta....in se tko enkrat ustavita 2 policaja in prašata kam greva in pove.....pol naja pa začneta full gledat pa pravta: " ja dej počakta do 6 zutrej ko mava konc šihta pol vaja pa lahko peljeva"......mislim Haaalllooo......res pe**ri!!!!
lp
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 106
Na forumu od: 25. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a limoncaa » 04. Mar. 2006 14:09

Ja letos za pusta so nas policaji ustavili, 4 punce v avtu, vprašali kam gremo, in da če grejo lahko z nami, da so že oblečeni. HALO? Kdo bi jih pa vzel s sabo?
:roll: :roll: :roll:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov