policija

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 27. Maj. 2006 7:04

Zvoncica napisal/-a:[haha isto se je naredil moji sestrci, pa se je cist zjokala pa so jo tut pustil brez kazni :)

Men pa ni blo treba jokat. :D :P
Itak ne bi nikol ''igrala''. Sam tja sem pridirkala in rekla, da je moj avto in vprašala, če ga res morajo odpeljat. :D Pa so se sam malo ustavli in spogledal in rekli, da gredo pa unga zraven zapet, jaz naj pa sam kazen plačam za parkiranje. :)
Pa še to so rekli, da so mi ga hotli že 1x prej odpeljat. Mater, mam jaz srečo. :D :D
Uporabniški avatar
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a padalo » 27. Maj. 2006 7:10

Tiavanna napisal/-a:Največje pizdarije sem mela s policaji v Italiji...Me je ustavu en star zatežen policaj (s kolegico sva ble) in težil na mrtvo...Sem mu pokazala vozniško in prometno...in mi je začel pribijat, da sem ziher ukradla avto (na prometni je blo ime od moje mame...sam mava isti priimek in isti naslov :roll: )...Pa pol mi prbije, da moja kolegica ziher nima dokumentov in jo na črno vozim čez mejo (valda je mela dokumente)...Uglavnem, zajebaval nas je skoraj eno uro. Grozno je blo, res. Še v tuji državi, ki ti avto lahko vzamejo...Si sploh ne upam več v Italijo. :?

Hm,italijani so zelo zajeba**.Bolj kot mi in bolj kot hrvati.Če nimaš vse pošlihtano pri avtu je boljše,da niti ne hodiš v Italijo,ker če te ustavi policaj si najeb**, :oops:
Mojega frenda so zadnjič ustavili policaji v Ita,ker je prekoračil omejitev.Kazen 143 eurou.To je okrog 34.000sit :eek: :eek:
Mojega očeta so tudi zadnjič ustavili policaji v Ita in ni imel vse dokumente pošlihtane.Kazen 1000 eurou.To je približno 240.600sit, :roll:
Na koncu mu niso dali nobene kazni.So mu pogledali skozi prste.Je imel srečo, :)
Uporabniški avatar
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a padalo » 27. Maj. 2006 7:17

Applebitecc napisal/-a:
padalo napisal/-a:[Kje pa so te točno ustavili na Hrvaškem :?:

Uhhmmm... Na tej novi hitri cesti, tam nekje pri odcepu Buje. K moraš it 80 tam kjer je uvoz na hitro cesto, jaz sem šla pa 105. :roll:
Ja no, moj tip je reku, da so njega tut tam že ustavli, baje zmeraj tam stojijo, tok da mal pazte, če se tam furate. :wink:

Ok,ok hvala,ker jaz se tudi veliko furam po hrvaških cestah, :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Maj. 2006 8:04

*purple bitch* napisal/-a:
no mam pa eno tud fanj izkušnjo...no sva ble s kolegico na morju v kempu v luciji pa sva tm na enem koncertu ful kapsov spoznale no in oni so naju potem skos hodil ikat v lucijo in naju vozil v portorož s kiblo in poberal ko sva le pjane...no ne vem uni so bli ful uredu..svaka jim čast!!!!!!!! :)

in to placujemo davkoplacevalci, da pijane babe policaji taksirajo... :evil: :evil: :evil:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 27. Maj. 2006 8:37

Sam res. :lol:
Uporabniški avatar
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a padalo » 27. Maj. 2006 13:16

Applebitecc napisal/-a:

Uhhmmm... Na tej novi hitri cesti, tam nekje pri odcepu Buje. K moraš it 80 tam kjer je uvoz na hitro cesto, jaz sem šla pa 105. :roll:
Ja no, moj tip je reku, da so njega tut tam že ustavli, baje zmeraj tam stojijo, tok da mal pazte, če se tam furate. :wink:

Aja,pa še nekaj me zanima,če si mogoče še vedno voznik začetnik :?: Te sprašujem,ker so mojo frendico ustavili hrvaški policaji ob 01.00 ponoči in je morala plačat kazen.To pa zato,ker vozniki začetniki na Hrvaškem ne smejo vozit sami od 23.0h pa do 5.0h zjutraj.Ob sebi morajo imet obvezno spremljevalca,ki je starejši od 25let in ne sme bit voznik začetnik.To velja samo na Hrvaškem.
Ta zakon so mislili dat tudi pri nas samo ga niso sprejeli, :D :D :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Maj. 2006 14:04

padalo napisal/-a:
Applebitecc napisal/-a:

Aja,pa še nekaj me zanima,če si mogoče še vedno voznik začetnik :?: Te sprašujem,ker so mojo frendico ustavili hrvaški policaji ob 01.00 ponoči in je morala plačat kazen.To pa zato,ker vozniki začetniki na Hrvaškem ne smejo vozit sami od 23.0h pa do 5.0h zjutraj.Ob sebi morajo imet obvezno spremljevalca,ki je starejši od 25let in ne sme bit voznik začetnik.To velja samo na Hrvaškem.
Ta zakon so mislili dat tudi pri nas samo ga niso sprejeli, :D :D :D

ni slab zakon!
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 27. Maj. 2006 14:33

Kakor za koga. Ni vsak voznik začetnik neodgovoren mulc. Obstajajo tudi starejši ljudje npr: naši starši,ki delajo vozniškega pri 40-tih ali kasneje. In zakaj bi potem ta zakon omejili samo na voznike začetnike? Jaz bi ga omejila na voznike,ki so stari toliko in toliko do tega in tega leta. Pogleda se po statistiki povzročitve prometnih nesreč, katera starostna skupina jih največ povzroči in v katerem času- ura,..in potem bi ukrepala proti tej starostni skupini.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 27. Maj. 2006 15:06

padalo napisal/-a:[Aja,pa še nekaj me zanima,če si mogoče še vedno voznik začetnik :?:

Nisem več že nekaj let. :wink:
Ja, zdej bodo začetniki čist naj*****, po domače povedano. Že tako si kar nekaj stalno zmišljujejo že glede izpitov in vsega. Pa ok, varnost prva, sam človek mora bit že skor bogat, da ma dost keša, da lahko sploh izpit nardi. :roll:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 27. Maj. 2006 16:02

Mene so tud že enkrat ustavl. Ko sm glih šla u šolo pa sm zamujala. In se mi ni dal čakat na semaforju in sm ene 50 metrov pred semaforjem kr zalaufala čez cesto ker je bla glih prazna. In sploh nism vidla policaja ki si je glih nekaj tam zapisoval. In ok jst tko hodm naprej..mela sm mp3 pržgan in itq nism nč slišala kaj se dogaja okrog mene. In tko glih prestavm na nasledni komad in vmes ko je bla pavza med komadoma, slišm da se nekdo dere za mano. In se obrnm in vidm kako policaj teče za mano :D in pride do mene in me praša zakaj sm ga ignorirala pa da bi se mogla ustavt pa take. pa sm mu pač razložila da mam mp3 pržgan in da ga pa nism slišala :roll: in pol je hotu dokumente pa ne vem kaj še use. Jst pa čist nč nism mela sabo..sam mesečko :D in mi je tm dau pridige da ne smem hodt kr tko čez cesto..da morm nujno nost dokumente sabo ipd. pol sm mu pa sam rekla da zamujam u šolo pa če lohk mal skrajša :D pa mi je reku da zdej mam ustni opomin, naslednjič bo pa že kazen. pa sm sam rekla hvala lepa pa sm šla :D mislm kr neki..ma srečo da sm glih prestavla na nasledn komad pa da sm ga slišala drgač bi kr naprej hodila :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
speedyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a speedyka » 29. Maj. 2006 23:21

vsak ma svoje izkusnje z njimi..js sam bedaste :D
z kolegico mava pac navado da grema vcasih tk zvecer na sprehod, pa se lohk to zavlece...no, je bla ura okol polnoci, se midve sprehajava cist normal, pa naju ustavjo, sva mogle kr osebne podatke dat za zapisnik. mislim haloo? :eek: kr sma jim ble sumljive, da se ob takih urah sprehajava okol, pa neki zacel, da bo to naslednc kazn..neverjetno :D
no pol cez par dni pa spet; naju ostavjo, pa spet en rece nej dama podatke :D :D , pa pol un drug rece; sei ne rabta, kr vaju ze itak mamo u zapisniku :D kreteni ej! pol pa zacel sprasevat kje mama fante, da sm kr tako sami, pa kr neka glupa vprasanja...
enkrt sma pa tut sle z drinka domov, pa tut bla okol polnoci ura, ble sma z bajki, pa prazna cesta...pa se furava, sam ena ob robu, druga pa vzporedno :) no in, vmes biu radar, sam ga nisma vidle, par metrov naprej, pa naju ustavjo policaji...in biu en zatezen star tepec, pac povedal da mu radar javu, da se dve vinjeni osebi vozita sred ceste z kolesi :lol: , pol zacel, da bojo oni to mal preiskave nardil pa take...hvalabogu, da biu en mlad zravn, pa naju zacel sprasevat kje sma ble na drinku, pa ce se dela ta pa ta kelnarca...in se je un star ohladil:)
moy hobi wsakdan
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Maj. 2006 7:04

LARIKA napisal/-a:Kakor za koga. Ni vsak voznik začetnik neodgovoren mulc. Obstajajo tudi starejši ljudje npr: naši starši,ki delajo vozniškega pri 40-tih ali kasneje. In zakaj bi potem ta zakon omejili samo na voznike začetnike? Jaz bi ga omejila na voznike,ki so stari toliko in toliko do tega in tega leta. Pogleda se po statistiki povzročitve prometnih nesreč, katera starostna skupina jih največ povzroči in v katerem času- ura,..in potem bi ukrepala proti tej starostni skupini.

voznik zacetnik je vsak voznik, ki ima izpit manj kot 2 leti. zakaj je ta zakon dober? vozniki zacetniki nimajo izkusenj, ne znajo se dobro predvidevati situacijo na cesti, v nocnih urah pa je najvec vinjenih itd. kar pomeni, da je vecja moznost nesrec...
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petra5 » 30. Maj. 2006 7:32

No jaz sem pa eno lepo zakuhala hihi, v glavnem....
Poeljala sem se nih le po omejitvah (beri omejitev 70 jaz pa šibam 110, bla prazna cesta ), pa še rdečo sem prevozla :roll: , pa so me policaji ustavli sem mislaila , miška zaj pa ti gre vozniška. Pa zrolam dol okno in pol vidim sošolca iz osnovne šole, ki je bil zalublen v mene :D ... sem si kuj odahnila hehe, pa me je vrašal kam se mi je tak mudilo, pa kako kazen... Pa sem neki mencala, pol sem pa kuj na osnovno šolo preklopla pa če se valete pa parka spomni :lol: haha. Ja no v glavnem sem dobila samo opozorilo :cool: , sam od tiskrat pa se bolj pravil držim, pa vedno ko ga srečam s emi tolk lepo :D .
Qualis vita finish ita
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 30. Maj. 2006 8:48

Jochie napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:
no mam pa eno tud fanj izkušnjo...no sva ble s kolegico na morju v kempu v luciji pa sva tm na enem koncertu ful kapsov spoznale no in oni so naju potem skos hodil ikat v lucijo in naju vozil v portorož s kiblo in poberal ko sva le pjane...no ne vem uni so bli ful uredu..svaka jim čast!!!!!!!! :)

in to placujemo davkoplacevalci, da pijane babe policaji taksirajo... :evil: :evil: :evil:

jochie..saj to skoraj da ni verjetno...po mojem je še malo napihnjeno...ker oni se ne morejo kar tako taksistov igrat...sploh pa dvomim, da je druga smena tud hodla po njih..ker kolikor vem ne dela vsak dan ob istem času ista smena...tako,da dvomim, da so imeli na razporedu napisano, da pa morajo še dve pijanduri v portorožu pobrat... :twisted: sploh pa jaz ne bi bila ravno ponosna, da me morajo policaji pijano domov vlečt...

drgače pa jaz nimam slabih izkušenj z njimi...dobila sem sicer dve kazni za pas..ampak sem bila sama kriva...so bili pa zmeraj zelo prijazni z mano...enih parkrat res, da so me kar tako vstavli..ampak dobro, če je "kontrola prometa"...pol pač mora tako bit... :D imam pa za vsak slučaj ipa kartico od mojega dragega...pa eni palijo...drugi pa ne...sicer nisem imela še nobenega večjega prekrška...samo enkrat so mi oprostili pas...drugi pa so še potem bolj zagriženi..kar pa je po moje tudi prav...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a padalo » 30. Maj. 2006 8:48

Jaz lahko samo to rečem,da so hrvaški policaji totalno fuknjeni,zajebani.
Imajo zelo neumne zakone.Res,niso normalni.
Na hrvaškem moraš imet 0.0% alk.
Poleg tega voznik začetnik ne sme vozit sam od 23.0h pa do 5.0h zjutraj.Ob sebi moraš imet spremljevalca,ki je starejši od 25let in ni več voznik začetnik.
Kot voznik začetnik lahko voziš avto,ki ima max 75 konjeu.
Pri njih v obvezno opremo spada vlečna vrv.

Mislim,HALO,kakšni zakoni so to, :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Še dobro,da tega pri nas ni, :gut:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov