Pohvale in graje

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 31. Jan. 2007 2:28

kera tema :rofl:

jaz bi pohvalila ta forum :D zarad vseh čudnih in manj-čudnih tem
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 31. Jan. 2007 2:39

puma napisal/-a:kera tema :rofl:

jaz bi pohvalila ta forum :D zarad vseh čudnih in manj-čudnih tem

OT: Me veseli, da te je moja tema spravila v smeh in ti na tako lahek način priskrbela "pol zdravja".

Mislim pa, da je veliko še bolj čudnih tem. Ne vem, zakaj bi bila ta tema bolj čudna od teme "Moški, ki obiskujejo prostitutke". No ja, ampak vse je stvar okusa. Saj veš: De gustibus et coloribus no est disputandum.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 31. Jan. 2007 9:49

Jaz bi pohvalila fotokopirnico Jazbec v Mb, ker so ful prijazni, naredijo hitro, če si stalna stanka včasih tudi kaj častijo...
Pograjala bi pa mehiško restavracijo Rico Torres v Mb, ker ful dolgo čakaš na hrano, tudi če ni gužve, pa ful so neprijazni.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 01. Feb. 2007 0:21

Pohvalila bi Sašota Osenarja, ki mi je vse razložil v zvezi z mojim novim stanovanjem in si je res čas vzel zame. Mislim, da je on en gradbenik, nisem pa 100%.

Graja pa leti na avtobusarje LPP-ja. Mislim, čakaš kot norec, potem pa pelje mimo, ker je kako prepoln, čeprav bi se jaz ziher še noter stlačila. :freak:
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 01. Feb. 2007 18:17

Pohvala gre gostilni Plečnikov Hram v LJ zaradi super hrane in nadvse prijaznimi natakarji.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 01. Feb. 2007 21:57

Pohvalila bi ta forum,ker mi je res pune dober :)

Graje trenutno nimam za nikogar..
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 01. Feb. 2007 22:43

***Ally*** napisal/-a:Jaz bi pohvalila fotokopirnico Jazbec v Mb, ker so ful prijazni, naredijo hitro, če si stalna stanka včasih tudi kaj častijo...
Pograjala bi pa mehiško restavracijo Rico Torres v Mb, ker ful dolgo čakaš na hrano, tudi če ni gužve, pa ful so neprijazni.

Strinjam se za fotokopirnico, tako da bi jo tud sama pohvalila :D ! Sem pa drugačnega mnenja glede Rico Torresa, ker sem tam skoraj vsak teden in so do zdaj bili vedno full prijazni, pa če ni blo gužve smo dokaj hitro dobili hrano, če je pa bila gužva pa ok smo pač malo počakali-saj tak je vseepovsod. Samo glede obnašanja pa nimam pripomb :nixweiss: !

Pograjala bi pa oni Servis ali kaj je že(tam med trustom in dan&noč) ko prodajajo št. bone, ker je ena delavka fuuuuuul neprijazna (vsaj do mene) in vedno zahteva drobiž. Ok saj zdaj ko so evri drobiž ni problem, ko so bili še pa tolarji je nonstop jamrala če si ji dal kak večji bankovec pa kak ona nima za nazaj dati :roll: ! Jao ej....grem rajšo drugam kupovat bone!
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 02. Feb. 2007 9:15

Maya19 napisal/-a:
***Ally*** napisal/-a:Jaz bi pohvalila fotokopirnico Jazbec v Mb, ker so ful prijazni, naredijo hitro, če si stalna stanka včasih tudi kaj častijo...

Strinjam se za fotokopirnico, tako da bi jo tud sama pohvalila :D ! Sem pa drugačnega mnenja glede Rico Torresa, ker sem tam skoraj vsak teden in so do zdaj bili vedno full prijazni, pa če ni blo gužve smo dokaj hitro dobili hrano, če je pa bila gužva pa ok smo pač malo počakali-saj tak je vseepovsod. Samo glede obnašanja pa nimam pripomb :nixweiss: !

Pograjala bi pa oni Servis ali kaj je že(tam med trustom in dan&noč) ko prodajajo št. bone, ker je ena delavka fuuuuuul neprijazna (vsaj do mene) in vedno zahteva drobiž. Ok saj zdaj ko so evri drobiž ni problem, ko so bili še pa tolarji je nonstop jamrala če si ji dal kak večji bankovec pa kak ona nima za nazaj dati :roll: ! Jao ej....grem rajšo drugam kupovat bone!

Hehe, to ona s kratkimi lasmi? Jaz sem se 1x skregala z njo, ker mi je tak gusla da ni res. Pa kak da nimam drobiza pa tak odrezavo je cel cas govorila. Ja halo, ce vejo da so take smesne (245 sit) naj bodo pripravljeni na to da majo dosti kovancev. Tak pac je.. Nad njo se itak vsi pritozujejo.. :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 02. Feb. 2007 10:54

S tem se pa strinjam tudi jaz. Meni je tudi najboljša kopirnica daleč naokoli in če kaj rabim grem tja. Pa še lastnik je takšna faca. Vedno ma kakšne smešne pripombe. :D
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 02. Feb. 2007 12:04

Jaz pa moram pohvalt Nobel burek na Miklošičevi. Ful so prjazni, burek je dober (mogoče mal premasten), ampak all in all, nimajo konkurence med bureki v Ljubljani :) Boste še keeej? Boš vrečko za doma? Se vedno naklepetamo :cool:
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 07. Feb. 2007 22:13

GRRRR, kako sem jezna!!!!!!! :angry:

Zdajle sem se želela pocrkljati z enim ful ful dragim musom (baje je en tradicionalni francoski), ki sem ga kupila pred 2 urama in takoj ko sem prišla domov, sem ga dala hladit v hladilnik. In zdaj ga odprem in gor ... plesen :cry: . Tale plesen se mi je zdajle zgodila že 2x v enem mesecu, kar se mi zdi velik preveč, če nekaj pošteno plačam. Kupila pa sem ga v Maxiju. Tako da, Maxi ... dobiš cvek!!!
In kaj naj zdaj naredim, ko so trgovine že zaprte, jutri pa praznik???? :?:

Edino če je tole kakšno znamenje, da ne bi smela sladkega :oops: .

Pohvala pa gre moji ginekologinji Colja Lovšin, ker ima res posluh za svoje paciente.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 15. Feb. 2007 16:55

Ena velika velika pohvala gre naši Cosmopolitanki Sinički, ki mi je naredila zelo veliko uslugo in mi je nesebično pomagala.

Še so dobri ljudje med nami. :respekt:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 15. Feb. 2007 17:17

Grajam Mobitel ker so grozni :angry: naročila sem torbico za GSM...najprej mi tip reče da bo v petek...je ni, ker je pozabil poklicat al nekaj takega, naj pridem v sredo. Pridem v sredo, je še ni, čez pol ure tip pokliče, da je tam. Grem nazaj, čakam...tip prinese čisto neko drugo torbico, sploh nič ne reče, samo "plačate na blagajni...". Te torbice seveda nisem vzela, ker je bla čisto drugačna, tiste ki sem jo naročila pa se kao ne da dobit. In tega mi ni mogel povedati po telefonu :roll: svašta...

Pohvala pa...natakarjem v Classicu ker so vsi ful dobri :flower:
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Feb. 2007 22:32

absolutno grqajam zdravstveni dom VIč in ginekološke sestre...jebene koke blesave, nevem zakaj majo tist gnil telefon in se sploh ne uglašajo..take ignorance do folka pa še nikjer... :aerger: groooza res....

grajam varnostnika v Sparu na vrhovcih..majkicu mi spalim, model skos hod za folkom in si v voziček tlači kao da kupuje, potem pa bulji vate ko nevem kaj...jst nevem kaj ma od tega :roll:

grajam tudi vse nadležne prodajalke ki n ezastopjo besede NE na njihovo prašanje če kej pomagajo..in potem hodijo kar za tabo...v takih štcunah mene ni...in potem tiste ki kar neki skos vsiljujejo... :willnicht:

pohvala gre pa ful prijaznim in komičnim prodajalcem na taglavni bencinski Petrol na Viču..vsi mi polepšajo dan... :)

pa pohvala natakarjem v piceriji Azur... :zustimm:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 15. Feb. 2007 23:18

sofia83 napisal/-a:Jaz pa moram pohvalt Nobel burek na Miklošičevi. Ful so prjazni, burek je dober (mogoče mal premasten), ampak all in all, nimajo konkurence med bureki v Ljubljani :) Boste še keeej? Boš vrečko za doma? Se vedno naklepetamo :cool:

ta "Boste še keeej?" je pa legendn :D
moja pohvala bureku gre pa unmu pod napotnco, sploh ne vem kako se mu reče :oops: sam majo pa najbolši mesni burek zame :D
pa pohvala kebabu na čopovi :D

graja gre pa eni trgovki z merkatorja tm na kongrescu.smo ble 1x s kolegicami not zvečer,smo šle po pijačo in je ženska kr neke moralne dajala o alkoholu,pa zuni se je ena ženska neki kregala z nekom, pa je ta trgovka kr tm na blagajni na vs glas govorila: lejte punce kaj vam dela alkohol (pa tko zlo grdo) :roll: ona je tm da računa praša za osebno in hvala lepa nasvidenje :evil:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov