Počitnice na koledarju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
- krinoloina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2011
Ne, verjetno je mišljeno, da ima en teden počitnice gorenjska regija (in ostale, ki sodijo zraven), drug teden pa štajerska... Vsaj po navadi so bile počitnice v dveh delih, razen zadnje leto, ko so bile vse regije združene.
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Fak kok pogrešam srednjo šolo.
It was forever..but it didnt last long..
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Mene pa grabi panika, ko pomislim, da je tole zdaj, čez en mesec, moj zadnji letnik šolanja. Mogoče mi bodo pa odobrili štipendijo, ki naj bi pokrila šolnino za doktorat? Ampak itak ne bo isto ... Kako se ločiš od nečesa, s čemer si živel praktično vse življenje? In zakaj hudiča nekateri ljudje ne marajo šole?
(Sem že nehala jamrat.)
(Sem že nehala jamrat.)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^Same here.
It was forever..but it didnt last long..
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Eh, sej ni tak težko
Jaz sem se ful psihično pripravljala na svoja zadnja predavanja. In sem potem eno popoldne izvedela, da mi zadnja predavanja zaradi zdravniškega pregleda odpadejo in da sem jih že nevede dala skozi, torej sem tehnično že fraj.
Ni bila taka huda sprememba
Jaz sem se ful psihično pripravljala na svoja zadnja predavanja. In sem potem eno popoldne izvedela, da mi zadnja predavanja zaradi zdravniškega pregleda odpadejo in da sem jih že nevede dala skozi, torej sem tehnično že fraj.
Ni bila taka huda sprememba
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov