Pisala...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Hm, ne vem, če še sploh znam pisat Zadnje čase je vse, kar rabim, podpis, ko plačujem s kartico. Saj bi prav rada pisala na roke, ampak se mi zdi, da pri kakih uradnih dopisih vsi pričakujejo, da je napisano na računalnik ...
Hecam se. Pisalo rabim za zapiske v rokovniku, pa pri računalniku, ko si izpišem kako zanimivo knjigo, ki jo katera priporoča na tem forumu. Pa za sudokuje in križanke, kadar me prime.
Trenutno uporabljam Pilota G-2 05. ( v torbici pa se valjajo še vsaj trije obični kemiki, ki jih nikoli ne najdem, ko je treba) V službi pa navaden svinčnik, obvezno mehek, z radirko na koncu. Zgubim povprečno enega na teden
Sicer pa sem imela vedno najraje nalivno pero. Tako ravno prav zgonjeno, da piše debelo in mehko.
Hecam se. Pisalo rabim za zapiske v rokovniku, pa pri računalniku, ko si izpišem kako zanimivo knjigo, ki jo katera priporoča na tem forumu. Pa za sudokuje in križanke, kadar me prime.
Trenutno uporabljam Pilota G-2 05. ( v torbici pa se valjajo še vsaj trije obični kemiki, ki jih nikoli ne najdem, ko je treba) V službi pa navaden svinčnik, obvezno mehek, z radirko na koncu. Zgubim povprečno enega na teden
Sicer pa sem imela vedno najraje nalivno pero. Tako ravno prav zgonjeno, da piše debelo in mehko.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Ponavadi uporabljam Pilotove kulije. Tudi pri meni je pisava močno odvisna od pisala - tanjša je konjica, lepše pišem.
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Uporabljam Pilot al pa Hybrid
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz pišem z Parker kulico ki pa je že precej zdelana, samo nikjer ne najdem druge enake in mi je the best, drugače pa tudi s tehničnim svinčnikom in kako barvno kulico, ne maram pa kulic ki tečejo in se mažejo, morajo met trdo minico, ne pa tistega gela
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
thebest napisal/-a:girlie napisal/-a:Najraje pa pišem s Pilot Frixion Ball kulijem (v črni barvi), ki ima na spodnjem delu tako gumo, ki služi kot nekakšna radirka oz. lahko briše ta kuli. In to mi ful prav pride.
baje to deluje nekak na principu temperature...da guma ustvari trenje(FRIXION) in s tem se poviša temperatura ko je na 60°C postane očem nevidna...če bi pa shladili na -10°C bi se pa baje spet vidlo... zanimivo skratka
sem si dans kupo rdečega...haha se igram s tem celi čas...nekaj napišem pa zbrišem zaj še morem samo papir v zmrzovalnik dat da vidimo če se bo nazaj prikazalo kaj
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
moje trenutno najljubče pisalo je "moj tič",tako kličem moj kuli,ker je pač ptič gor in to tak ogromon s perjem.hehe
mojga tiča pa ne dam
mojga tiča pa ne dam
Kadar si nekaj močno želiš,vse stvarstvo stremi k temu,da se ti sanje uresničijo*
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uf, js sm pa kar se tega tiče ala Blondinka s Harvarda...
Zmer mam ene kosmate, skakajoče, binglajoče, svetlikajoče se kulije in svinčnike... Mau si morm popestrit dougočasne ure predavanj/učenja... In pol sošolke umirajo od smeha. Ja, ja
Zmer mam ene kosmate, skakajoče, binglajoče, svetlikajoče se kulije in svinčnike... Mau si morm popestrit dougočasne ure predavanj/učenja... In pol sošolke umirajo od smeha. Ja, ja
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]