Pisala...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bageera napisal/-a:Jzt uporabljam Pilot super grip. Mi je ravno prav debel in ravno prav piše. Sem se jih čist navadila in tut jzt mam precej drugačno pisavo, če uporabljam kakšen drug kuli.. Predvsem ne maram preveč tankih in dolgih in preveč debelih Kulijev seveda
Svinčnik mam pa kar tehnični svinčnik od faber castela in potem menjam mince. Najrajši imam B2.
Tko se govori!! Strinjam se tako z izbiro kulija kot z izbiro tipa minc za tehnični svinčnik (Samo da moj ni Faber Castel, ampak je roza Pilot) Za kuli mi je OK še ena vrsta Pilota, en starejši. Ne vem točno, kako se mu reče.
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
sam te od pilota se tok hitr spraznijoZvoncica napisal/-a:Bageera napisal/-a:Jzt uporabljam Pilot super grip. Mi je ravno prav debel in ravno prav piše. Sem se jih čist navadila in tut jzt mam precej drugačno pisavo, če uporabljam kakšen drug kuli.. Predvsem ne maram preveč tankih in dolgih in preveč debelih Kulijev seveda
Svinčnik mam pa kar tehnični svinčnik od faber castela in potem menjam mince. Najrajši imam B2.
Tko se govori!! Strinjam se tako z izbiro kulija kot z izbiro tipa minc za tehnični svinčnik (Samo da moj ni Faber Castel, ampak je roza Pilot) Za kuli mi je OK še ena vrsta Pilota, en starejši. Ne vem točno, kako se mu reče.
- Sherry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
**SiMoN@** napisal/-a:jst ful ne maram svinčnikov k na debelo pišejo oz. une k so taki..hm...tekoče al kako se reče...najraj mam navadne reklamne svinčnike, še najbolš pišejo..aja, pa ne maram črne svinlnike v zvezku..mrzim!
ej jz isto! sicer črna paše skor k vsaki barvi, sam u zvezku se mi pa zdi da prov k nobeni
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
uršy napisal/-a:Jst sm pa za nalivnik
Podpis! In nalivnega peresa nikoli, ampak res NIKOLI ne posodim. Imam za to vedno navadn kuli s sabo.
Tegale moram spet nabavt, ker blazno lepo pise pa se drag ni:
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
FemmeFatal napisal/-a:uršy napisal/-a:Jst sm pa za nalivnik
Podpis! In nalivnega peresa nikoli, ampak res NIKOLI ne posodim. Imam za to vedno navadn kuli s sabo.
Js mam tega, črnga. Zakon!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
nutella napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:uršy napisal/-a:Jst sm pa za nalivnik
Jaz tudi črnega. Že 12 let.
Poleg njega pa najraje uporabljam še tehnični svinčnik 0,7.
T.i. kulijev pač ne maram.
Imaš, da me vikaš!
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
FemmeFatal napisal/-a:uršy napisal/-a:Jst sm pa za nalivnik
pero
jaaa ... jst sm tut tega mela, pa mi je poču
pol sm pa modrga pa enga zelenga kupila, pa to ni isto k je biu moj belči ...
pa itak jih mam malo murje, tko da so nakonc bli vsak za svojo barvo ...
sam je res tema za crknt
drgač mam pa jst en blazno fletn, zelo tanek in srebrn tehnični svinčnik, k ga res skoz uporablam ... pa seveda mojga puja, ki so ga vsi moji sošolci mau postrani gledal
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
nutella napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:uršy napisal/-a:Jst sm pa za nalivnik
me 2. Pa se z Lublane mi ga je mami prnesla
I love SISLEY& RW
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bageera napisal/-a:Lizzyka* napisal/-a:sam te od pilota se tok hitr spraznijoZvoncica napisal/-a:Bageera napisal/-a:Jzt uporabljam Pilot super grip. Mi je ravno prav debel in ravno prav piše. Sem se jih čist navadila in tut jzt mam precej drugačno pisavo, če uporabljam kakšen drug kuli.. Predvsem ne maram preveč tankih in dolgih in preveč debelih Kulijev seveda
Hm, men se pa zdi, da se ravno te ne spraznijo tok hitro. Moraš mal pogledat kako piše, ko ga kupuješ pa tut koliko ma not barve
No s sabo itak nosim vedno ene par minc za zamenjat... da bi se ful hitro spraznili? Meni se tudi ne zdi
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
wannabe napisal/-a:thebest napisal/-a:moja pisava je se mi zdi full odvisna od kulija ki ga uporabljam... pa malo jih je ki mi jih ugaja
Podpis. Js full grdo pišem če mam kakšn slab kuli.
enako tuki... najraj mam kakšno kulico s široko in mehko "minco" al pa kakšen mehek nalivnik...
The secret of success is consistency of purpose.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
uršy napisal/-a:Jst sm pa za nalivnik
Enako, že od prvega razreda osnovne šole, pa vse do faksa, nalivnik vedno. In pol so razni problemi, ko bombice doma pozabljam, ampak pač. Zdej mam enga še posebi lepga - je čist bel, pol ma pa roza pujse gor. Pa še matching kuli je zravn haha.
Svinčnike mam pa tud rada čist old school varjante, lepo navadne, še šilček je obvezno v torbi in mi je res najbolj fajn. Še vsak tehnični se mi je pokvaru, al se mince razlomjo, al se neki zatakne, al znucaš radirko in pol ne moreš odpret pokrovčka, ker ga nimaš kje zagrabt Sami problemi s temi tehničnimi.
Glede firm pa ne kompliciram, ker si vsako leto kupim nove.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]